Karanlık bomboş bir gelecek..

on sekiz yaşlarında masumiyetni mi kaybettin .. hata yapmışsın peki ailenin bu şekilde davranacağını bilmiyrmuydunda annene söyledin. yazdıklarını okurken boğulduğumu hissettim inş. bundan sonra hiçbir zorluk çıkmaz karşına hep mutlu olursn..

zavallı değilsin, şuan için böyle hissediyorsun sadece...ne oldu bir gelişme var mı? işe başlayabilecek misin? işe başladıktan sonrası kolay..kilo da verirsin, ruhun da iyileşir..yalnız işe başlayınca hareketlerine dikkat et ki baban tekrar seni eve kapatmasın..şimdi, seni mutlu eden şeylerle uğraş, mesela şiir yaz,kitap oku..okula devam et dicem ama unutuyorum diyosun keşke okusan çok isterim.. bu hayat böyle gitmeyecek, evlendiğin, çocuğunun olduğu, evini düzenlediğin günler de gelecek...sabret biraz..cefa çekiyorsun şuan sefasını da süreceksin yeterki yanlış bir adam seçme..eğer yanlış bir adam seçersen tüm hayatın berbat olur o nedenle hayata geniş bak..bu adam beni kurtarır diye ilk gördüğün kişiye sarılma..tüm hayatını bir kişiye baglama..

( o msjını dikkatini çekmek için begendm yanlış anlaşılmasın )

canım seni çok iyi anlıyorum senin ki kadar olmasada ona benzer şeyler yaşadım dayağım falan yoktu. ama evlenmek kurtulmak olmaz koca evinde dayak yersen baba evine hiç dönemezsin senin yediğin ekmeğe laf eden ailen yarın öbür gün çocuğunla döndüğünde iki boğazsın derler. bilemezsin evlendiğinde babandan daha iyi biri çıkacaını..
evliliği kurtluş sanma sakın dua et sadece dua et sakın aman diyim netten bulaşma birilerine.sanal dünya yalan dünyadır. sakın bak yaşadım onu sakın. bana özelden yazabilirsin. nerde yaşıyorsun.

İşkur eylulde bellı olacak hangı kursların oldugu bırde yogunluktan alınmazsam dıye korkuyorum ins olur yoksa evde kafayı yıyecegım.

Ankda yasıyorum.
Özel msj cekemıyorum maalesef.

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun öncelikle

Şiddet en zor katlanılacak şey, bir daha seni anlattığın derece de döverse, bir hastaneden darp raporu al ve savcılıktan korunma talep et. Kadın sığınma evleri var, meslek edinip iş bulmana da yardımcı oluyorlar. Bir şeyler mutlaka yapılır

Ancak şu aşamada evlenmeyi düşünme; el oğlu sahipsiz buldu mu ezer, çok büyük bir aşk olmadıkça senin kendisine muhtaç olduğunu düşünüp bunu kullanır. Yağmurdan kaçarken doluya tutulma sakın.

İnsanları sevmemeni anlıyorum ama çabalamalısın, dünya kötülerden ibaret değil. Hataların olmuştur ama evladına bu derece kıyan ebeveynleri anlamıyorum. Ayaklarının üzerine basmalısın, unutma her inişin bir çıkışı, her çıkışın bir inişi vardır. Buraya yazabilmen bile bence içinde umut olduğunu gösterir. Yazmaya devam et, gayret et, birbirimizi tanımasak da burada çok güzel dayanışmalar olabiliyor. Yardımcı olmaya gayret eder herkes, moralini yüksek tut. Çok gençsin ve hiç birşey için geç değil. Önce Allah'a sığın ve bol bol dua et, inancın zayıf olursa hayata dayanamazsın. Allah hiç bir kulunu terk etmez, sadece imtihanları farklıdır.

illa dayak değil ailesinden psikolojik şiddet görenlerde bu hataları yapıyor
sığınacak bir yer arıyor insan
aradığımız dal bizden ayrılınca bunalımlı insnlar oluyurz
keşke annene anlatmasaydın birlikte olduğunu
mutluluğu koca bulmakra arama hayatını düzene koy mutlaka çalışmalısın nasıl olacak bilmiyorum ama tek kurtuluşun kendi paranı kazanmak

İşkur eylulde bellı olacak hangı kursların oldugu bırde yogunluktan alınmazsam dıye korkuyorum ins olur yoksa evde kafayı yıyecegım.

Ankda yasıyorum.
Özel msj cekemıyorum maalesef.

FAZLANAZLI özelden msj gönderip mail adresini daisy006 ya verip mail yoluyla görüşebilirsiniz..ben de mail adresimi vereceğim yardımcı olabileceğim birşey olursa ederim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…