Saç Rengi ve Saç Boyama Karamel tonları ve Saç renklerim=)

canım saçından akması lazım bakırın,uçlarında da turunculuklar war.kötü olur.
kapatmaya çalışmalısın ama nasıl olur bilemiyorum,altından renk kusar kendini.
sarı istiyorsan akmasını bekliyeceksin yada kestir uçlarını...

yaa kestirdim zaten çok güzel uzun saçlarım vardı şimdi kısacık bide kötü bi kesim yaptılar soram besleme gibi oldum ozaman ben kahve tonlarına boyayayım belki kapanır saol tatlım yardım için..

cnm zaten tarcın bakır rengı turuncu bi renk eger öyle olmasın dıosan boyama boşuna pişman olursunn

cnm bn 8 numarada altın sarısı kullandıma.s

benim 4 numara çok hoşuma gitti=)
nasıl yaptın canım?yada yaptırdınmı?=)

artrez ben de tarçın bakırı begendimm hatta aldım ama daha boyamadım foto koyucam bi bakar mısın renk falan karıstırayım mı tek tarcın bakır mı boyayım ben acık istyrum biraz
en üstteki benim ama saçımda kızıl su an ama aktı biraz alttakiler istediklerim

Eklentiler

• $6450_1134929905134_1583925578_324326_3770608_n.jpg
    12,2 KB · Görüntüleme: 44
  • $n68500908712514453996.jpg
    18,1 KB · Görüntüleme: 53
  • $3120957679_078285f215_o.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 51
ilkyaz cnm sac rengın baya koyu sanırım o renkler gıbı olmaz.bnde o renk ıstıyodum ama acık oldugu halde taban rengım olmadı.
istersen tarcın bakırla altın sarısını karıştır
yada tarcın bakırla yogun renk acıcı(koleston boya) karıştır..
sonuçtan benıde haberdar et:)))

ya tarçın bakıra bayıldım boyanın adı bu renk mi kuaföre desem anlar herhalde dimi.bende şuan altın sarı saçlıyım değiştirmeye karar verdim de

cnm genelde kuaförler denılenı baska anlayabılıyo.acıkcası ıstedıgım renge boyayan bı kuaför bulamadım.istersen al sen tarcın bakır boyayı kuaföre boyat

1.resimdeki saçını kendin mi yaptın canım ...?
bende koyu kahve yada kestane nin üzerine sarı gölgeler istiyorum ama çok sık değil....
kendin yaptıysan nasıl yaptın ....?

1 7 ve 8 çok hoş.opuyorumnanaktan
ama en çok son halini beğendim.iyi tutmuş
senin saçın kumral mı genelde artez?ne boyasan tutuyor mu?CADIARZU
tenin buğday sanırım.bende palette tarçın bakır alayım bari.içinde açıcı var mı onun?.benim saçım şu an koyu bakıra boyalı çünkü.seninki gibi olur mu acaba :asigim:

7 ve 8 e bende bayıldımmm, inan cok güzel olmussun:) beneım saclarımda orialle acıldı sonra uzerıne karamel boyandı ama su anda aktı bayaaa. bakırlık kaldı uzaerınde resım eklemek ıstıyorum ama basaramıyorum.acaba altın sarısını bende boyasam tutar mı bu rengın uzerıne?? gormeden soylemek zor ama 100 mesaj olmadan resım yuklenemıomus(

1.resimdeki saçını kendin mi yaptın canım ...?
bende koyu kahve yada kestane nin üzerine sarı gölgeler istiyorum ama çok sık değil....
kendin yaptıysan nasıl yaptın ....?

hayrı cnm kendım yapmadım.kuaför yaptı ama hiç istedıgım gıbı olmamıştı.kalın ıstıyodum ıncecık atmıştıÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…