- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.638
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 7 ve 8 çok hoş.opuyorumnanaktan
ama en çok son halini beğendim.iyi tutmuş
senin saçın kumral mı genelde artez?ne boyasan tutuyor mu?CADIARZU
tenin buğday sanırım.bende palette tarçın bakır alayım bari.içinde açıcı var mı onun?.benim saçım şu an koyu bakıra boyalı çünkü.seninki gibi olur mu acaba :asigim:
Tarçın bakırdan sarıya nasıl döndün canım ?
denicem canımm çok sağol hihoyyyt :asigim:cnm benım orjınal sacım koyukestane ne cok koyu nede acık.ve esmerim bayaaaaakaydirigubbakcemile3
ama şükür ne rege boyasam tuttu,kötü olmadı genelde absürt seyler denemedım zaten.
tarcın bakırın içinde acıcı bılmıyorum cnm ama sacım acık oldugu halde benıkı koyu oldu.bi dene istersen
son halinn çokkk harikaaa ablacım :ecrin_bebek: taninede gitmiş bence epeyde sağlıklı saçların
canım bişi soracağım benim saçım şuan açık kumral gibi kumrallı bi boya aktı böyle oldu diplerdende 2 parmak kadar kendi rengim oda kumral ama biraz koyusu
şimdi altın sarısı artı tarçın bakırla boyasam diperle uçlar nasıl olur fikrin varmı farklımı olur acaba ?
istersen resimde koyabilirim
birde benim saçım az ve kısa 1+1 boya çok gelir yarım ondan yarım ondan kullansam diğer yarılarını saklayabilirmiyim? ne kadar beklerler
Artezcim 7 numarayı elde etmek için tarçın bakırın içine hangi oranda altın sarısı koydun birde resim koyayım yakışırmı yakışmazmı bi yorum yaparsan sevinirim