Saç Rengi ve Saç Boyama Karamel tonları ve Saç renklerim=)

1 7 ve 8 çok hoş.opuyorumnanaktan
ama en çok son halini beğendim.iyi tutmuş
senin saçın kumral mı genelde artez?ne boyasan tutuyor mu?CADIARZU
tenin buğday sanırım.bende palette tarçın bakır alayım bari.içinde açıcı var mı onun?.benim saçım şu an koyu bakıra boyalı çünkü.seninki gibi olur mu acaba :asigim:

cnm benım orjınal sacım koyukestane ne cok koyu nede acık.ve esmerim bayaaaaakaydirigubbakcemile3
ama şükür ne rege boyasam tuttu,kötü olmadı genelde absürt seyler denemedım zaten.
tarcın bakırın içinde acıcı bılmıyorum cnm ama sacım acık oldugu halde benıkı koyu oldu.bi dene istersen

cnm benım orjınal sacım koyukestane ne cok koyu nede acık.ve esmerim bayaaaaakaydirigubbakcemile3
ama şükür ne rege boyasam tuttu,kötü olmadı genelde absürt seyler denemedım zaten.
tarcın bakırın içinde acıcı bılmıyorum cnm ama sacım acık oldugu halde benıkı koyu oldu.bi dene istersen
denicem canımm çok sağol hihoyyyt :asigim:

son halinn çokkk harikaaa ablacım :ecrin_bebek: taninede gitmiş bence epeyde sağlıklı saçların :eek:

canım bişi soracağım benim saçım şuan açık kumral gibi kumrallı bi boya aktı böyle oldu diplerdende 2 parmak kadar kendi rengim oda kumral ama biraz koyusu
şimdi altın sarısı artı tarçın bakırla boyasam diperle uçlar nasıl olur fikrin varmı farklımı olur acaba ?
istersen resimde koyabilirim
birde benim saçım az ve kısa 1+1 boya çok gelir yarım ondan yarım ondan kullansam diğer yarılarını saklayabilirmiyim? ne kadar beklerler

Artezcim 7 numarayı elde etmek için tarçın bakırın içine hangi oranda altın sarısı koydun

Son düzenleme:
canım bişi soracağım benim saçım şuan açık kumral gibi kumrallı bi boya aktı böyle oldu diplerdende 2 parmak kadar kendi rengim oda kumral ama biraz koyusu
şimdi altın sarısı artı tarçın bakırla boyasam diperle uçlar nasıl olur fikrin varmı farklımı olur acaba ?
istersen resimde koyabilirim
birde benim saçım az ve kısa 1+1 boya çok gelir yarım ondan yarım ondan kullansam diğer yarılarını saklayabilirmiyim? ne kadar beklerler

cnm dıpler koyuysa koyu olur tabı uclardan.dıplerınıde ıstersen papatya suyu yada oksıjenlı suyla ac bıraz.öyle boyayı uygula.
yarım ondan yarım ondan kullanabılırsın tabı.
ben sakladım kalan boyalarımı öyle cogu kez dıplerı boyamak için.hiç bişey olmadı.ama yanlış bılgı vermek ıstemem sen yınede sor baskalarına.
ben sakladıgımda da alımınyum folyo kapatıp agzına kapagı öyle sıkıoudm.

Artezcim 7 numarayı elde etmek için tarçın bakırın içine hangi oranda altın sarısı koydun birde resim koyayım yakışırmı yakışmazmı bi yorum yaparsan sevinirim
antalya040.jpg

cnm cok net hatırlamıyorum ama sanırım yarı yarıya koymuştum.sanırım beyaz tenlısın yakışır tabıkı bu renk en cok beyaz tenlılere gıdıyo zaten.bi dene istersenkaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim canım beyaz tenli değilim ama çok beğendim sende görünce hayırlısı artık bi cesaret denemeyi düşündüm

yaaaaaa 2 numara ve 4 cok hoşuma gti 8 de super:lepi:.okdr yakışmışkııı 8 numara tam prenses sacı bebişimm:nazar:.cnm 2 numarayı kendınmı boyadın?öleyse markasını tonunu sölermsnyerimseniben

1i cok begendim bende canim.süper olmus.cok yakismis sana.canim 1 inci resim hakkinda bana bilgi verebilirmisin?
2 hafta sonra kuaförde randevum var.bu sac rengini yaptirmak istiyorum,o kadar fotograf aradim,ama simdi sen bana bilgi verirsen bende ona göre anlatirim.opuyorumnanaktan

arzucummmmm ben seni bayagı takip ediyorum en son rengim senin tarçın bakır rengiydi. ben sarıya dönmek istiyorum onun için üzerine bir kere açık küllü kumral boyadımm. sen o son rengi sarıyı en son olan nasıl boyadın cnmmmm. tarçın bakırın üstüne nasıl sarı yaptın. anlatırmısın. hangi renkleri kullandınnn. şimdiden çok sagolll

8 numaraya bayıldım resmen...fotolara baktıkça ağlamak istiyorum :gitme:
benim kadar saç rengiyle oynayan var mıdır bilmiyorum...siyah bakır çikolata karamel balyaj gölge ve şimdi saçlarım platin sarısı ama saçlarım yandı aynı boyda durmasını geçtim kestimediğim halde resmen kısaldı saçlarım şu an kulak hizasıyla omuz arasında ve daha da kısalıcak gibi gözüküyor n yapsamda bu durumdan kurtulsam bilemiyorum ksein çözüm yine koyuya boyatmak ama bu kadar açık olduktan sonra ynidn koyu yapıp açtıramam aslında istediğim renk senin 8 numarandı şimdi hafiften diplerim çıktı acabba 8 numaraya boyasam platin sarılar ne renk olur daha çok yıpranr mı? ya da biraz daha mı iyi olur hiç bilemiyorum napıcağımı :1no2:
aslında açık kahve boyasam zaten akacak ve belki istediğim renge geçerim hem saçlarım da toparlanmış olur diye düşünüyorum ama işte bilemiyorum:KK43:

X