Saç Rengi ve Saç Boyama Karamel tonları ve Saç renklerim=)

cnm 1 numarada pek bişe yok aslında.koyu kumral sac boyası aralarda cok az röflekaydirigubbakcemile3

cnm tarcın bakır ıyce aktıktan sonra altın sarıya boyadım.sadce altın sarısı boyadım dışında bı renk kullnmadım

cnm cok oynadıgın için renklerle koyuya dönersen ve snra yıne actırmak ısresen kel kalabılırsın.bnce bıkaç ay dınlendır saclarını.altın sarısıyla boyarsan röflelere bişey olmaz sanıyorum sadce biraz daha yıpranır.ama renk önce kapanır.bıkaç yıkamada röfleler yıne kendını gösterır.

Son fotodaki saçını nasıl yaptın canım?
Bende çok seviyorum bu modelleri ama bi türlü beceremiyorum böyle yapmayı (((

saçların çok kaliteli..ve gür...tarçın bakırı ve sarı çok çekici duruyor...

Son fotodaki saçını nasıl yaptın canım?
Bende çok seviyorum bu modelleri ama bi türlü beceremiyorum böyle yapmayı (((

cnm o modelı sac düzleştiriciyle yaptım ama nasıl anltıyımkiikafamçokkarıştı.
şöyle syleyım hanı eskıden rafyaları kıvırcık yapmak için makasla gerdırıp bırakırdık ya buda bıraz ona benzıyoo

tesekkür ederim canim cevabin icin,ben seyi merak ettim röflenin rengi ne renk diye.kimi platinden yaptiriyor,kimide altin sarisi falan ben onu merak ettim.insallah anlatabilmisimdirkaydirigubbakcemile3

yaa bugün denedim yapamadım ama :çok üzgünüm:

ben biri hiç beğenmedim özür dileyerek söylüyorum
ama 8numara şahane tek kelimeyle harika yani çok hoşuma gitti.bu arada buğday tenli misin beyaz mı çözemedim sanırım buğdayçok yakışmş son renk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…