tugcecım kendı sac rengın ne eger sarı deılse kutudakı renk hayatta olmaz.benım sac acık kumral oldugu halde kutudan daha koyu oldu.halbuki kutudakı rengı ıstemıştım.
arztezz canım sana çok teşekkür ederimmm saçımı boyadım nihayet tarçın bakıra çok güzell olduu çok beğendimmm senin ilk boyama rengin gibi olduu 2.boyayı ne zaman yapayımmm eşim çokkk beğendiiiii opuyorumnanaktandelikafadulden:sm_cool:
canm bide senin saç rengn süper olmş ya kuförde yaplmş gbi.. tarçn bakır da sanki uçlar sarı gbi ya deişk bşe bnmde öle olrmuki
kawy cnm cok üzüldüm.röflede yeşil olmasını cok duydum gercekten.neden oluoki siyah sacı acıncamı oluo acaba.yoksa kuaför marıfetındenmı ıstersen yogun renk acıcı var kolestonda bı onla boyaa.röflede tutmaz zaten akar ama hiç olmassa yeşiller gıdebılır
tarçın çok güzel olmuş bayıldım ..
ya sadece merak ediyorum..nasıl bu kadar bakımlı olabiliyosun:))..fotoğraflara baktım kendimi çok paçoz hissettim...içimde yok galiba:)
tabi unutmadan..maşallah
arztez,canım, sarının üstüne yaptın tarçın bakırı galiba.
saçlarımı en son bakıra boyamıştım,tabi açıldı,altında da kahwerengi wardı,saçımın şimdi bakırlıkla pek alakası kalmadı.
tarçınbakır uzun süredir istediğim renkti.o rengi nasıl elde ettiğini söyleyebilir misin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?