Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar, şuam farklı bi şehirdeyim ama aileme yakınlık açısından doğumumu karamanda yapmayı düşünüyorum dr önerisi olan sezeryan yanlısı olmayan bi doktor arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba kızlar, şuam farklı bi şehirdeyim ama aileme yakınlık açısından doğumumu karamanda yapmayı düşünüyorum dr önerisi olan sezeryan yanlısı olmayan bi doktor arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
canim meraba. Karamanda Tip merkezinde bayram bey var O da selcuklu da dogum yaptiriyo. Tipta dogum olmayinca. . Cok bi secenek yok . Selcukluda fadime hanim var. . Bence kendin gormen gerek.