- 20 Mart 2008
- 140.615
- 210.826
- 60
Tarikat evleri nedir böyle,ailelerde çok hatalı burada.
Madem din eğitimi aldıracaksın çocuğuna okulda alsın eğitimini..
Senin de şu mesajin şurada dursun atlantisbaşörtülü bacımızın üzerine işediler s...r diyenler bu olayda neden sessiz.Tecavüzcü kendilerinden diye mi acaba?
Ist da buyuk bir hastanede hemsirelik yapan iki arkadasimin bundan bana 10 sene once dedigi lafti bakÇocuklar çok küçük, muhtemelen korkmuşlardır söylemeye. Çok yazık gerçekten.
konuya ilk benim bildiğim ensar vakfı bu olayı çok güzel kapatır demiştim.
aynen de öyle oldu, çocukların tecavüze uğradığı doktor raporuyla tespit edildi ancak hemen beraberinde önce konuyla ilgili yayın yasağı getirildi sonra da soruşturmayı götüren savcı görevden alındı.
şaşırdım mı, hayır, ya ne olacaktı? ailelere birer tehdit, kimse şikayetçi olmaz, çocuklar da yaşadıklarıyla kalır.
çok ağır bir olay ama ne yazılı görsel medyada, ne sosyal medyada yeterince tepki görmedi
insanlar korkuyor, tepki gösterenlerde üstü kapalı kaçak göçek, onlarada kızamıyorum doğrusu
eleştirenlerde tepki görüyor zaten
konuya ilk benim bildiğim ensar vakfı bu olayı çok güzel kapatır demiştim.
aynen de öyle oldu, çocukların tecavüze uğradığı doktor raporuyla tespit edildi ancak hemen beraberinde önce konuyla ilgili yayın yasağı getirildi sonra da soruşturmayı götüren savcı görevden alındı.
şaşırdım mı, hayır, ya ne olacaktı? ailelere birer tehdit, kimse şikayetçi olmaz, çocuklar da yaşadıklarıyla kalır.
çok ağır bir olay ama ne yazılı görsel medyada, ne sosyal medyada yeterince tepki görmedi
insanlar korkuyor, tepki gösterenlerde üstü kapalı kaçak göçek, onlarada kızamıyorum doğrusu
eleştirenlerde tepki görüyor zaten
Evet, cok haklisinne yazılı görsel medyada, ne sosyal medyada yeterince tepki görmedi
Alistik artik, aynen bu yoldan devam ediyoruz.toplumca alıştık galiba, onlarca çocuğun tecavüze uğraması, otobüste evine giden insanların terör eylemlerinde hayatını kaybetmesi, kadınların sokak ortasında öldürülmesi falan günlük hayatımızın bir parçası haline geldi.
Evet, cok haklisinChess ne yazili görsel medyada ne sosyal medyada yeterince tepki görmemesi icin ört bas edilmis olabilirmi, sence ? Ben öyle düsünüyorum.
Alistik artik, aynen bu yoldan devam ediyoruz.
Bu olayın üstüne bir bardak soğuk su içilir..yayın yasağı çıktı ya canım bu konuda, yasak kalkarmı, kalkarsa gerekli tepkiyi görürmü hiç bilmiyorum
Görmez, unutulur gider. Herseyin unutulup gittigi gibi.yayın yasağı çıktı ya canım bu konuda, yasak kalkarmı, kalkarsa gerekli tepkiyi görürmü hiç bilmiyorum
Tarikatlar ne demek bu arada ?
Neden tarikata gerek duyulur ? Devlet, din dersini bir tek okullarda sunsa olmazmi ?
O tarikatlarda kimler cocuklarimizi egitiyor ?
Tarikatlari kimler denetliyor ?
Gizli birseymi dini ögrenmek ?
Neden gizli kapakli arka odalarda, evler tutuluyor cocuklari gözetimsiz bu insanlarin eline birakiyor hükümet ?
Neden tarikatlara göz yumuyor bu hükümet ? Cok gizli birseymi dini ögretmek cocuklara ?
Neden hep sonradan insanlar tutklaniyor, is isden gectikten sonra, neden bastan böyle birseylerin dogru olmadigini düsünmüyor hükümet ?
Ne demek bubelki ailelerin üstünden maddi yük alıyorlardır
kito_ aynen öyle, cok güzel anlatmis anlatan.
Ne demek buChess , yani cocuklarina bakamiyorlarda orada yemek falandami veriyorlar ?
Bu arada gazeteci Serbay Mansuroglu dilerim basina birsey gelmez, olaylari acikladi diye. Pek sevilmez dogrulari konusmak, dogrulari yazmak.
Devlet cocuklari korumakla yükümlü, bu gibi haberleri ört bas etmekle degil. Acik ve net konusulsun, artik tedbirler alinsin, bir daha böyle igrenc ötesi bir olay yasamayalim.
Okullarda verilsin ne verilecekse, bu yan din islerini birakalim artik. MEB denetimli olsun artik hersey, bu gibi seyler insanlara sunulmasin, cezasi ciksin.
Canim yavrularim ya, düsündükce cildiriyorum.