Tarikatlar ne demek bu arada ?
Neden tarikata gerek duyulur ? Devlet, din dersini bir tek okullarda sunsa olmazmi ?
O tarikatlarda kimler cocuklarimizi egitiyor ?
Tarikatlari kimler denetliyor ?
Gizli birseymi dini ögrenmek ?
Neden gizli kapakli arka odalarda, evler tutuluyor cocuklari gözetimsiz bu insanlarin eline birakiyor hükümet ?
Neden tarikatlara göz yumuyor bu hükümet ? Cok gizli birseymi dini ögretmek cocuklara ?
Neden hep sonradan insanlar tutklaniyor, is isden gectikten sonra, neden bastan böyle birseylerin dogru olmadigini düsünmüyor hükümet ?
valla canım hiç bilmiyorum uzaktan yakın bi tandığım ettiğim yok, ama fakir ailelerin çocuklarını topluyor olabilirler diye öyle aklımdan geçti, başka bi mantıklı açıklama bulamadım
zaten okullarda zorunlu seçmeli din dersleri var canım, imam hatip ortaokul liseleride var, ama buna rağmen neden bu gibi yerlere çocuklarını yolluyorlar bilmiyorum belki ailelerin üstünden maddi yük alıyorlardır
aslında cevapların hepsini sende biliyorsunTarikatlar ne demek bu arada ?
Neden tarikata gerek duyulur ? Devlet, din dersini bir tek okullarda sunsa olmazmi ?
O tarikatlarda kimler cocuklarimizi egitiyor ?
Tarikatlari kimler denetliyor ?
Gizli birseymi dini ögrenmek ?
Neden gizli kapakli arka odalarda, evler tutuluyor cocuklari gözetimsiz bu insanlarin eline birakiyor hükümet ?
Neden tarikatlara göz yumuyor bu hükümet ? Cok gizli birseymi dini ögretmek cocuklara ?
Neden hep sonradan insanlar tutklaniyor, is isden gectikten sonra, neden bastan böyle birseylerin dogru olmadigini düsünmüyor hükümet ?
"Çocukların orada ne işleri varmış? Gitmeselermiş, kötü şey tabii ama önlemini alacaksın. "
Kadınlara tecavüz ve tacizlerde "o da önlemini alsaymış, o saatte dışarda ne işi varmış" diyen arkadaşlar artık bu argümanların bunu meşrulaştırdığını anlasalar.
Çocuklar için de içim acıdı, nasıl atlatacaklar bu travmayı kahretsin.