Karaman'da 45 Erkek Öğrenciye Tecavüz!

eskiden "din kültürü ve AHLAK desimiz vardı.
şimdi AHLAK gitti din desen kime göre neye göre oldu.Hocalar,tarikatlar,kişiler üzerinden dönüyor.Okuyup anlamayan ,bilinçsiz,sehvet düşkünü bir topluluk çıktı.Her konuşma cinselliğe dayanıyor.Ben din ile uğraşanlar kadar cinsellik konuşana rastlamadım.Kadın şöyle yapmalı,böyle giyinmeli,kocasına şunu yapmalı bıdı bıdı.Din = kadın onların gözünde.Çünkü muhteşem varlık erkek herşeyi yapabilir.Çoluk çocuk demeden,kız erkek demeden herşeyi yaparlar.

Çok dindarların ev gezmelerinde kadınlı erkekli ayrı oturmalarını manidar buluyorum , demek ki erkeklerin sapıkça cimselliklik konuları akıllarından geçtiği için, dürtülerine sahip çıkamadıkları için , cinsler ayrı oturuyor artık böyle bir ailenin erkeğine farklı gözle bakacağım

İşyerime yakın bir erkek yurdu vardı dini eğitim veriyordu.
Aileleri ile konuşma fırsatım olduğunda neden kendiniz eğitmiyorsunuz dediğimde annesi 'biz anne baba olarak yeterince disiplin gösteremeyiz. Yumuşak davranırız yeterince öğrenemez dinini bu yüzden buraya emanet ediyoruz ki eksiksiz öğrensin' demişti.
Bu mantalitedeki aile de çok. Bize saçma gelse de onların doğruları bu.
Çocukları ne kadar kısıtlayabiliriz ki?
Sürekli paranoyak modda büyütüp özgüvensiz bireyler yetiştirmek mi amaç?

eskiden "din kültürü ve AHLAK desimiz vardı.
şimdi AHLAK gitti din desen kime göre neye göre oldu.Hocalar,tarikatlar,kişiler üzerinden dönüyor.Okuyup anlamayan ,bilinçsiz,sehvet düşkünü bir topluluk çıktı.Her konuşma cinselliğe dayanıyor.Ben din ile uğraşanlar kadar cinsellik konuşana rastlamadım.Kadın şöyle yapmalı,böyle giyinmeli,kocasına şunu yapmalı bıdı bıdı.Din = kadın onların gözünde.Çünkü muhteşem varlık erkek herşeyi yapabilir.Çoluk çocuk demeden,kız erkek demeden herşeyi yaparlar.
Şimdinin en açıklayıcı özeti olmuş yazdıkların Kito.

peki ya çocuğunu tarikat evine gönderenlere ne demeli....

katılıyorum. onlar da işin bu boyutlara geleceğini tahmin edemezler tabi ki ama bu olayları göre göre hala göndermeye devam edenlere ne demeli? bu evleri kursla bilmemneyle karılaştıramayız. çok farklı bi düzenleri var.

Gönderen ailelerde kabahat
%100 suçlular ve vicdan azabından kahrolsunlar inş.
Yok tarikat yurtları, yok evde ders çalışma, abiler , ablalar nedir bu pislik ya
Bunlara evlat emanet edenin zihniyeti bozuk
45 çocuk tecavüze uğramış, bir tek anne fark etmedimi çocuğuna bir şey olduğunu ?
Nasıl anlamaz insan ya el kadar bebe, nasıl ??
Yani açık yazmakta istemiyorum ama çocuğunun vücudunu hiç mi görmüyor bu insanlar
Ne olacak şimdi bu ufacık garipler, kim tedavi edecek, aklım almıyor arkadaş

Bu sapık tipler tehdit ediyorlardır ailenize birşey anlatmayacaksınız diye zaten 10 yaşında çocuğun kendini koruma gücü yoktur tehdite boyun ermişlerdir , sırf bir boğaz evden gitsin diye aslında bu olanlar , yazıklar olsun böyle anaya,babaya o çocuğun dünyasında ne tahribatlar yaratmıştır orada yanlış öğretilenler
Gönderen ailelerde kabahat
%100 suçlular ve vicdan azabından kahrolsunlar inş.
Yok tarikat yurtları, yok evde ders çalışma, abiler , ablalar nedir bu pislik ya
Bunlara evlat emanet edenin zihniyeti bozuk
45 çocuk tecavüze uğramış, bir tek anne fark etmedimi çocuğuna bir şey olduğunu ?
Nasıl anlamaz insan ya el kadar bebe, nasıl ??
Yani açık yazmakta istemiyorum ama çocuğunun vücudunu hiç mi görmüyor bu insanlar
Ne olacak şimdi bu ufacık garipler, kim tedavi edecek, aklım almıyor arkadaş
bu

İşin en acısı da böyle vakalarda makatta lezyon, anal yollarda tahriş falan arıyor adli tıp. Yani çocuğun ne yaşadığı nasıl bir travma geçirdiği ikinci planda.

Bu sapık tipler tehdit ediyorlardır ailenize birşey anlatmayacaksınız diye zaten 10 yaşında çocuğun kendini koruma gücü yoktur tehdite boyun ermişlerdir , sırf bir boğaz evden gitsin diye aslında bu olanlar , yazıklar olsun böyle anaya,babaya o çocuğun dünyasında ne tahribatlar yaratmıştır orada yanlış öğretilenler
bu

Bu noktaya nasıl gelindi anlamıyorum
Eskiden eğitim almıyor muydu bu çocuklar
Öyle kamp gibi yerlerde eğitim görmedik de dinsiz mi olduk
Ya da üniversiteye mi giremedi insanlar
Nedir yani eğitim okulda olur, kursta olur ki bizim zamanımızda kurs bile yoktu
Dersi biter çocuk evine gelir, nereden çıktı bu moda, insanlar nasıl güvenip veriyor çocuklarını aklımı oynatıcam
Ben koca üniversiteli yeğenimi gönderemedim, okula başladığında çocuğun resmen yakasına yapıştılar bizde kalacaksın diye, kavga kıyamet uzaklaştırdık. Kimse görmüyor mu bunları, vallahi aklım almıyor. Ben güvenip kedimi veterinere bırakamıyorum, millet çocuğunu nerelere bırakıyor. Ne olacak şimdi; bu evlere, acayip oluşumlara izin verilen ülkede bu çocukları tedavi edebilecek bir kurum bile yok. Ailelerinin yardımcı olmasını zaten bekleyemez kimse çocuğunu o zihniyetin eline teslim eden aileden ne bekleyeceksin. 45 tane hayat ziyan oldu, o melek evlatların hali ne olacak şimdi

İşin en acısı da böyle vakalarda makatta lezyon, anal yollarda tahriş falan arıyor adli tıp. Yani çocuğun ne yaşadığı nasıl bir travma geçirdiği ikinci planda.

O da ayrı bir felaket, başına gelmeyen kalmamış yavrucak bir de oralarda perişan oluyor

Bu dava hakkında gizlilik kararı çıktı bu arada. Yüce adaletimiz davayı 'gizlice' görüp, karara varacak.

Vakfın kimin kanatları altında olduğu malum. Önce unutturur, sonra aklarlar. Unutulması an meselesi zaten, Ankara patlamasından sonra.

Ayrıca olayla alakalı olarak, dünyanın sonu gelecekse gelsin artık!

'Bu kadarı da olmaz ya' demeyi çoktan bıraktık çünkü. Bu kadarı da oluyor. Daha fazlası da oluyordur. Bizim görmediğimiz, duymadığımız yerlerde neler dönüyor kim bilir? Bu aileler hadi bu pisliklere çocuklarını emanet ediyorlar, çocuklarındaki hiçbir değişimi dahi farkedemiyorlar mı? Benim küçük kardeşim kolunda küçücük çizikle gelse biz anlıyoruz ki biriyle kavga etmiş. Hiçbir iz olmasa hal ve davranışlarından anlaşılıyor yahu.

Hadi bunu da anlamayacak kadar çocuklarına uzaklar diyelim. Olay ortaya çıktıktan sonra bu ailelerin o vakfı bunların başına yıkması lazım ya. Nasıl? Neden bu kadar tepkisizlik? Nedir bu ya??? Aklım almıyor artık.

Bu ailelerin düşünme ve taVIRLARI ÇOK FARKLI HEMEN KADERE BAĞLARLAR
Bu dava hakkında gizlilik kararı çıktı bu arada. Yüce adaletimiz davayı 'gizlice' görüp, karara varacak.

Vakfın kimin kanatları altında olduğu malum. Önce unutturur, sonra aklarlar. Unutulması an meselesi zaten, Ankara patlamasından sonra.

Ayrıca olayla alakalı olarak, dünyanın sonu gelecekse gelsin artık!

'Bu kadarı da olmaz ya' demeyi çoktan bıraktık çünkü. Bu kadarı da oluyor. Daha fazlası da oluyordur. Bizim görmediğimiz, duymadığımız yerlerde neler dönüyor kim bilir? Bu aileler hadi bu pisliklere çocuklarını emanet ediyorlar, çocuklarındaki hiçbir değişimi dahi farkedemiyorlar mı? Benim küçük kardeşim kolunda küçücük çizikle gelse biz anlıyoruz ki biriyle kavga etmiş. Hiçbir iz olmasa hal ve davranışlarından anlaşılıyor yahu.

Hadi bunu da anlamayacak kadar çocuklarına uzaklar diyelim. Olay ortaya çıktıktan sonra bu ailelerin o vakfı bunların başına yıkması lazım ya. Nasıl? Neden bu kadar tepkisizlik? Nedir bu ya??? Aklım almıyor artık.

Bu ailelerin düşünme ve taVIRLARI ÇOK FARKLI HEMEN KADERE BAĞLARLAR

Benim aklıma başka bir olasılık daha geliyor. Bu yaratığın kurbanı olan çocuklarından utanıp, tanınmamak adına ortaya çıkmak istemiyor olabilirler.

Her iki halükarda da korkunç bir şey. O çocukların psikolojileri nasıl düzelir bilmiyorum. Çok zor.

X