- 10 Kasım 2015
- 2.901
- 3.259
Şimdinin en açıklayıcı özeti olmuş yazdıkların Kito.eskiden "din kültürü ve AHLAK desimiz vardı.
şimdi AHLAK gitti din desen kime göre neye göre oldu.Hocalar,tarikatlar,kişiler üzerinden dönüyor.Okuyup anlamayan ,bilinçsiz,sehvet düşkünü bir topluluk çıktı.Her konuşma cinselliğe dayanıyor.Ben din ile uğraşanlar kadar cinsellik konuşana rastlamadım.Kadın şöyle yapmalı,böyle giyinmeli,kocasına şunu yapmalı bıdı bıdı.Din = kadın onların gözünde.Çünkü muhteşem varlık erkek herşeyi yapabilir.Çoluk çocuk demeden,kız erkek demeden herşeyi yaparlar.
peki ya çocuğunu tarikat evine gönderenlere ne demeli....
buGönderen ailelerde kabahat
%100 suçlular ve vicdan azabından kahrolsunlar inş.
Yok tarikat yurtları, yok evde ders çalışma, abiler , ablalar nedir bu pislik ya
Bunlara evlat emanet edenin zihniyeti bozuk
45 çocuk tecavüze uğramış, bir tek anne fark etmedimi çocuğuna bir şey olduğunu ?
Nasıl anlamaz insan ya el kadar bebe, nasıl ??
Yani açık yazmakta istemiyorum ama çocuğunun vücudunu hiç mi görmüyor bu insanlar
Ne olacak şimdi bu ufacık garipler, kim tedavi edecek, aklım almıyor arkadaş
Bu sapık tipler tehdit ediyorlardır ailenize birşey anlatmayacaksınız diye zaten 10 yaşında çocuğun kendini koruma gücü yoktur tehdite boyun ermişlerdir , sırf bir boğaz evden gitsin diye aslında bu olanlar , yazıklar olsun böyle anaya,babaya o çocuğun dünyasında ne tahribatlar yaratmıştır orada yanlış öğretilenler
bu
İşin en acısı da böyle vakalarda makatta lezyon, anal yollarda tahriş falan arıyor adli tıp. Yani çocuğun ne yaşadığı nasıl bir travma geçirdiği ikinci planda.
Bu dava hakkında gizlilik kararı çıktı bu arada. Yüce adaletimiz davayı 'gizlice' görüp, karara varacak.
Vakfın kimin kanatları altında olduğu malum. Önce unutturur, sonra aklarlar. Unutulması an meselesi zaten, Ankara patlamasından sonra.
Ayrıca olayla alakalı olarak, dünyanın sonu gelecekse gelsin artık!
'Bu kadarı da olmaz ya' demeyi çoktan bıraktık çünkü. Bu kadarı da oluyor. Daha fazlası da oluyordur. Bizim görmediğimiz, duymadığımız yerlerde neler dönüyor kim bilir? Bu aileler hadi bu pisliklere çocuklarını emanet ediyorlar, çocuklarındaki hiçbir değişimi dahi farkedemiyorlar mı? Benim küçük kardeşim kolunda küçücük çizikle gelse biz anlıyoruz ki biriyle kavga etmiş. Hiçbir iz olmasa hal ve davranışlarından anlaşılıyor yahu.
Hadi bunu da anlamayacak kadar çocuklarına uzaklar diyelim. Olay ortaya çıktıktan sonra bu ailelerin o vakfı bunların başına yıkması lazım ya. Nasıl? Neden bu kadar tepkisizlik? Nedir bu ya??? Aklım almıyor artık.
Bu ailelerin düşünme ve taVIRLARI ÇOK FARKLI HEMEN KADERE BAĞLARLAR