Karaman'da 45 Erkek Öğrenciye Tecavüz!

"Çocukların orada ne işleri varmış? Gitmeselermiş, kötü şey tabii ama önlemini alacaksın. "

Kadınlara tecavüz ve tacizlerde "o da önlemini alsaymış, o saatte dışarda ne işi varmış" diyen arkadaşlar artık bu argümanların bunu meşrulaştırdığını anlasalar.
Çocuklar için de içim acıdı, nasıl atlatacaklar bu travmayı kahretsin.

Ben onlardan biriyim.

Senin söyledigin şuna benziyor;

''Trafikte yürürken hiç saga sola dikkat etme, adamın çarpacagı varsa sana otobüs duragaında da öylece duruyorken de çarpıyor nasıl olsa...''

Asıl normalleştiren bu.

Allah ım böyle insanları nolurr kahrı perişan et ,ıslah olmazlar belliki sen kahrett ya rabbim...o küçücük bedenlerin ne kadar fiziksel.ve psıkolojık olaram acı çektiğini düşünmek bile istemiyorum... Allah yavrularımızın ve tüm müslümanların canını , namusunu ve Aklını korusun inşallah. :KK43:

Allah ım böyle insanları nolurr kahrı perişan et ,ıslah olmazlar belliki sen kahrett ya rabbim...o küçücük bedenlerin ne kadar fiziksel.ve psıkolojık olaram acı çektiğini düşünmek bile istemiyorum... Allah yavrularımızın ve tüm müslümanların canını , namusunu ve Aklını korusun inşallah. :KK43:
Amin.. Ama,,
Ne demiş atalarımız?
Takdiri bırakmadan önce, sen tedbirini al..

Son düzenleme:
Yine nasil üzucu bir haber boyle 9 yasinda evladim var icim cizladi.Ama ben artik bi devirde özellikle ailelerin tutumunuda yanlis buluyorum 9 yasinda cocuk okuluna oradan ise evine gelmelidir.Belki abartarak cok korumci davranarak okul ile evimiz iki dakika oldugu halde kizimi ben goturup ben aliyorum okuldan devir o eski devir degil

Biz kücükken annem bize hic izin vermezdi arkadaslarimizin yaninda kalmamiza. Annem hep diyordu "herkes kendi evine, kendi yatagina" diye. Tabi o zamanlar cok kiziyordum, ama simdi iyikine öyle yapmis annecigim diyorum.

Kizin ile cok tatli bir iliskiniz var ve sende yine annemi gördüm. Bak kizin 19 olmus ve halen bu annelik icgüdüsü ilk dogdugu gün kadar güclü. Hatta bunu anneme sordum, hic gidermi, yada bu icgüdünün siddeti azilirmi diye. Yok dedi annem, ister 60 yasinda ol, asla gitmez bu duygu demisti bana.
Sanirim bende annen yopunda ilerliyorum benim kalmadigim bir yerde kizim kalamaz.

Ben onlardan biriyim.

Senin söyledigin şuna benziyor;

''Trafikte yürürken hiç saga sola dikkat etme, adamın çarpacagı varsa sana otobüs duragaında da öylece duruyorken de çarpıyor nasıl olsa...''

Asıl normalleştiren bu.

Evet mervecik, köyde kuzeni, amcası vs. tarafından tecavüze uğrayan büyük ihtimalle güllü tuman ve fistan giydiği için onları erkeklik duygularını tahrik etmiştir, önlemini alsaydı da sade giyinseydi. Başörtülü "mutaassıp" giyinen kadın da büyük ihtimalle erkeğin "merak" duygusunu tahrik etmiştir o da önlemini alsaymış. Öf. Allasen feminizm örgütünün yaratacağı gelecek distopyasını o gelişigüzel korelasyonlarınla anlatamaya devam et sen , şu tecavüz-önlem hususunda sevimsiz oluyorsun çünküm, ben seni sevmek istiyorum mervecik.

Allahım evlatları koru kime güvencez öğretmenlerde sapık çıkıyor maalesef cezalar ağırlasmalı.. gün yüzü görmesn o şrfszz

Evet mervecik, köyde kuzeni, amcası vs. tarafından tecavüze uğrayan büyük ihtimalle güllü tuman ve fistan giydiği için onları erkeklik duygularını tahrik etmiştir, önlemini alsaydı da sade giyinseydi. Başörtülü "mutaassıp" giyinen kadın da büyük ihtimalle erkeğin "merak" duygusunu tahrik etmiştir o da önlemini alsaymış. Öf. Allasen feminizm örgütünün yaratacağı gelecek distopyasını o gelişigüzel korelasyonlarınla anlatamaya devam et sen , şu tecavüz-önlem hususunda sevimsiz oluyorsun çünküm, ben seni sevmek istiyorum mervecik.

İşte o öyle olmuyor. Her halükarda tecavüz var olması ne insanların her yerde her istedigini giyebilme özgürlügü verir ne de kendilerini salıverip sorumsuzluşmalarına.

Sen ne kadar önlem alırsna al, olan yine oluyor dimi? Olur... ama önlem alma denebilir mi ya bu durumda?

Ayrıca o distopya falan da degil, geçmişte yaşanan şeyler.

Ha bu arada bir video vereyim, bak bu kız da benim kafadan;

Sanirim bende annen yopunda ilerliyorum benim kalmadigim bir yerde kizim kalamaz.

Yine nasil üzucu bir haber boyle 9 yasinda evladim var icim cizladi.Ama ben artik bi devirde özellikle ailelerin tutumunuda yanlis buluyorum 9 yasinda cocuk okuluna oradan ise evine gelmelidir.Belki abartarak cok korumci davranarak okul ile evimiz iki dakika oldugu halde kizimi ben goturup ben aliyorum okuldan devir o eski devir degil

Yoo hicte abartmiyorsun. Devir cidden kötü. Sonucta cocugum kimse ile oynamasin demiyorsun. Sadece gece bir yerde kalmasin diyorsun. Valla bazen öyle basi bos gezen anneleri görüyorum ki. Cocugunu öyle sokaga, parka saliveriyorlar. Yada misafirlikte hic pesine düsmeyen cocuklarin..

Sen gercekten en iyisini yapiyorsun canim.

Bu adamı elime verseler ilk önce yağlı kaziga oturtup sonra şeyini koparıp ağzına veririm en büyük zevki böyle alır ahlaksiz köpek küçücük çocuklara tecavüz eden zihniyet 3 karısına nasıl eziyet etmiştir. Bi insan bu kadar seytanlasabilirmi yaa

Allah belani versin adi serefsiz bir de dini alet ederek yapiyorsun bunu
Yerin cehennemin dibi firavunun yani olsun
Can vereme surun insallah, sen ve senin giilerin sonu gelsin, insanligimdan utaniyorum

Boyle haberler beni oylesine derinden yaraliyorki oturup agliyorum Allah im bu nasil bir sapikliktir o cocuklarin gelecrgi nr olacak bu nasil vahset .kiz cocuklarimizi zaten guvenemiyorduk erkekleride guvenemiyoruz.yaziklar olsun.

Benim bildigim ensar vakfi kendini bu olaydan aklar, bizim muhafazakar kesim de cocuklari ahlaksizliklardan uzak dursun diye bu ahlakli hocalarinin evlerine gondermeye devam ederler. Zaten kesin iftiradir, dindar adam allahtan korkar boyle sey yapmaz, onlarin cocuklarinin basina gelmez hi hi evet.
Bu sadece ortaya cikani, bu adam kac yildir kac cocugu istismar etmistir, bunun gibi kac sapik, ailelerinin kari kizla isi olmasin diye bu vakiflara teslim ettigi cocuklarla neler yasiyordur dusunemiyorum bile.

Haklısın arkadaşım ,el kadar çocukların yeri anasının babasının yanı olmalı tarikat evleri değil malesef... :KK43:

Tarikat yurtlarıymıs dernek evleriymis bilmem neymis buralar pislik yuvalari. Nasil gonderiyorlar cocuklarini boyle yerlere aklim almıyor
öfkemizi belirtirken genelleme yapmak doğru değil.
bir şerefsiz -ki gönüllü çalışan bir adiymiş- yüzünden herkesi ve kurumu karalayamazsınız.
geçen aylarda çocukların eğitildiği bir bale kursunda taciz vakası çıkmıştı ortaya.
tüm bale kursları ve eğiticileri pisliktir, zaten gavur adeti, çocukların ne işi var mı diyelim?
öfkelenmek tamam ama çamur atmayalım.
bu arada o şerefsizin de bilip susanın da Allah belasını versin.

Benim bildigim ensar vakfi kendini bu olaydan aklar, bizim muhafazakar kesim de cocuklari ahlaksizliklardan uzak dursun diye bu ahlakli hocalarinin evlerine gondermeye devam ederler. Zaten kesin iftiradir, dindar adam allahtan korkar boyle sey yapmaz, onlarin cocuklarinin basina gelmez hi hi evet.
Bu sadece ortaya cikani, bu adam kac yildir kac cocugu istismar etmistir, bunun gibi kac sapik, ailelerinin kari kizla isi olmasin diye bu vakiflara teslim ettigi cocuklarla neler yasiyordur dusunemiyorum bile.
sadece vakıflarla mı sınırlı acaba? ya çalıştığı okullarda taciz ettiği öğrenciler varsa ve üstü örtülmüşse.
bazen meb de suçlu böyle olaylarda.
öğretmenler hakkında iddialar bazen delil yok diye midir nedir kapatılıyor ve başka okula sürülüyor. ödül gibi cezalar.

sadece vakıflarla mı sınırlı acaba? ya çalıştığı okullarda taciz ettiği öğrenciler varsa ve üstü örtülmüşse.
bazen meb de suçlu böyle olaylarda.
öğretmenler hakkında iddialar bazen delil yok diye midir nedir kapatılıyor ve başka okula sürülüyor. ödül gibi cezalar.

Tabi ki sadece vakiflarla sinirli degil ama bu evlerde cocuklar ailelerinden uzakta tamamen savunmasiz ve tamamen bu hocalara emanet bir yasam suruyorlar. Adamlar harem kurmus gibi 45 cocukla gonul eglendiriyor ve bu olay ne kadar sonra ortaya cikiyor. Cunku bu cocuklar tamamen o hocalara guveniyorlar, yasadiklari seyden utanc duyuyorlar, aciklayamiyorlar, icsellestiriyorlar.
Ailesiyle yasayan bir cocugun istismara acikligiyla, bu sapiklara emanet bir evde yasayan cocugun acikligi kiyas bile edilemez. Birini taciz etmek icin bir sekilde kandirip evine ya da arabasina almasi gerekirken buralarda cocuklar zaten yataginda o adamin insafina kalmis bekliyor.

X