dizboyumavi Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Nisan 2008 105 0 6 Ocak 2010 Konu Sahibi dizboyumavi #1 SLM KIZLAR O KADAR KONU AÇILMIŞ HİÇ ERMENEKLİYE RASTLAYAMADIM AYIP OLMUŞ ŞİMDİ AMAA YAA YAZIN BURAYA BİŞİLER SİZDE HADİ BEKLİYORUMMM.:teytey:
SLM KIZLAR O KADAR KONU AÇILMIŞ HİÇ ERMENEKLİYE RASTLAYAMADIM AYIP OLMUŞ ŞİMDİ AMAA YAA YAZIN BURAYA BİŞİLER SİZDE HADİ BEKLİYORUMMM.:teytey:
melihmelis Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2008 62 0 48 16 Ocak 2010 Konu Sahibi dizboyumavi #2 dizboyumavi .!.: SLM KIZLAR O KADAR KONU AÇILMIŞ HİÇ ERMENEKLİYE RASTLAYAMADIM AYIP OLMUŞ ŞİMDİ AMAA YAA YAZIN BURAYA BİŞİLER SİZDE HADİ BEKLİYORUMMM.:teytey: Genişletmek için tıkla... bende ermenekliyim.mersindeyim.ama yazları o toprağın kokusunu almadan duramam.batırığada bayılırım.
dizboyumavi .!.: SLM KIZLAR O KADAR KONU AÇILMIŞ HİÇ ERMENEKLİYE RASTLAYAMADIM AYIP OLMUŞ ŞİMDİ AMAA YAA YAZIN BURAYA BİŞİLER SİZDE HADİ BEKLİYORUMMM.:teytey: Genişletmek için tıkla... bende ermenekliyim.mersindeyim.ama yazları o toprağın kokusunu almadan duramam.batırığada bayılırım.
dizboyumavi Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Nisan 2008 105 0 21 Ocak 2010 Konu Sahibi dizboyumavi #3 batırıksız bir hayat düşünülemez zaten melihmelis eee bu göbekler keyfinden olmuyor dimi yaaakaydirigubbakcemile3:teytey:
batırıksız bir hayat düşünülemez zaten melihmelis eee bu göbekler keyfinden olmuyor dimi yaaakaydirigubbakcemile3:teytey:
BenSergu SATRAB Kayıtlı Üye 3 Mart 2007 1.843 84 30 Ocak 2010 Konu Sahibi dizboyumavi #4 hadi bakalım ermenekliler , şu meşhur batırığınızın tarifini ve yörenize ait geleneklerinizi paylaşmanızı bekliyoruz zemuszemus
hadi bakalım ermenekliler , şu meşhur batırığınızın tarifini ve yörenize ait geleneklerinizi paylaşmanızı bekliyoruz zemuszemus