- 8 Ocak 2021
- 30
- 14
- 3
- 28
- Konu Sahibi Duyguasel44
-
Utanmadan bir de beni o okutmuşBunlarin hepsi onun uydurmasi hakime avukatla konustugunu sahitlerinin yalan oldugunu( kendi sahitlerini konustur)parklarda nasil yatabilecegini?(bir kadin icin gunduz bile guvenli degilken ustelik)her aldatan erkek gibi inkar ettigini ,evliklerin genelinde oldugu gibi sizin evliliginizde de yukun senin omuzlarinda oldugu mahkemeye sundugu yalanlarindan yiprandigin icin manevi tazminat istedigini ve bunlarin hepsini kanitlamasini iste, yok oyle bos atayim da dolu tutsun.. iyi hazirlan savunmana
O kadar karaktersiz ki erkekliğin e si yok bana aldığı elbiseye kadar yazmış iğrenç insan sadece gülüyorum artık Allah bildiği gibi yapsınBunlarin hepsi onun uydurmasi hakime avukatla konustugunu sahitlerinin yalan oldugunu( kendi sahitlerini konustur)parklarda nasil yatabilecegini?(bir kadin icin gunduz bile guvenli degilken ustelik)her aldatan erkek gibi inkar ettigini ,evliklerin genelinde oldugu gibi sizin evliliginizde de yukun senin omuzlarinda oldugu mahkemeye sundugu yalanlarindan yiprandigin icin manevi tazminat istedigini ve bunlarin hepsini kanitlamasini iste, yok oyle bos atayim da dolu tutsun.. iyi hazirlan savunmana
Bu seferde babası ve kendisi ölünce çocuğuma düşecek mirasın peşine düşmüş çocuğumun velayetini almaya çalışıyor aşağılıkAç köpge bak ilk günden altn derdne düşmemş miydi o
Yok yok ya ne gururu ne bir şeyi adamın tek derdi para adamın uzmanlık alanı yalan 3 seneme açıyorum keşke ilk aldattiginda bassaydım tekmeyiBen bu erkekleri anlamıyorum...
Çok benzer konu okuyorum burada.
Ya sen bu kadınla aynı yastığa baş koydun ve çocuğunun anası.
Her haltı da yemişsin. Hala ben ben ben ben ben ben haklıyım, diyorlar. Insanda biraz gurur olur. Sinirim zıpladı.
Zaten benimki yemek yatak anne baba başka kelime bilmez bana bir faydası olmamış üstüne ben bir sürü takımı bozdurmuşum beyfendi üzülmesin borçlu kalmasın diye utanmadan beni aldatıyor bide karım o kadar kıskanç ki baldizimin kalkacalarina baktığımı söylüyordu bana demiş dilekçe de bir insan böyle pislik olur ancak Allah biz kadınları hiç bir erkeğe muhtaç etmesin inşallahCanını sıkma bunlar daha başlangıç neler beler duyduk duyacağız ...iğrenç yemekler, pis pastalar ,kadınlık yapmamalar, dotunu dönüp yatmalar ,temizlik delisi ,sinir hastası , telefon manyağı, evi kendi gecindirmeler , tatillere goturup yinede yaranamamalar ...birkactane örnek daha bunlar başlangıç hazırlıklı ol dik dur ... para diye canlarını verecekler uçkur düşkünleri .... ...
Bak sana birşey deyimde şok ol benim çocuklarım babalarina vermek zorunda kaldım. Ama hem kendi hem sülalesi aç köpek ya senelerce doyuramamistim zaten geçen ay babam öldü araştırma yapıyormuş ki babasindan yetim maasida alacak hem kendide çalışıyor bize nafaka ödesin diyormus.aç oğlu açlarBu seferde babası ve kendisi ölünce çocuğuma düşecek mirasın peşine düşmüş çocuğumun velayetini almaya çalışıyor aşağılık
Inanamıyorum ya bunlar ne kadar gurursuzlar ya erkek gururu diye bir şey hiç bunların kapılarından geçmemiş ya beyfendi de zaten bana 150 milyar tazminat davası açmış herkesi aptal sanıyorlarBak sana birşey deyimde şok ol benim çocuklarım babalarina vermek zorunda kaldım. Ama hem kendi hem sülalesi aç köpek ya senelerce doyuramamistim zaten geçen ay babam öldü araştırma yapıyormuş ki babasindan yetim maasida alacak hem kendide çalışıyor bize nafaka ödesin diyormus.aç oğlu açlar
Şimdi bakıyorum da demek ki bu halti yemiş ki yazmış pislikkarım o kadar kıskanç ki baldizimin kalkacalarina
Vay tiyniyetsiz vay
Bu ne severken ne de ayrılırken delikanlıyı bırak insanlıktan bile habersizdi olan bana oldu işteDelikanlı adam severken değil ayrılırken belli edermiş kendini
Yaa kıyamam Rabbim hakkında hayırlısini nasip etsinBu ne severken ne de ayrılırken delikanlıyı bırak insanlıktan bile habersizdi olan bana oldu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?