Karakter yoksunu insanlar

Ben olsam bi kere uyarirdim belki ikinci uyarı da olur sonra yazarım dilekçeyi evet o evine ekmek götürüyor olabilir ama dışarda da evine ekmek götürmek için iş arayan bi sürü insan var eğer o hakkıyla yapamiyor ve huzur bozuyorsa şikayette haktır.

İşiniz çok zor bir kadın olarak böyle yabani ve görgüsüz adamlar olduğu sürece kadınlar hiç rahat çalışamıyor ama benim şaşırdığım nokta bu 27 yaşındaki çırağın sindirilmişliği ve okuma yazma bilmemesi

Vicdanınızı iyi insanlara saklayın; kötüler daima hak ettiğini yaşamalı. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır demişler... ilk işiniz şikayet dilekçesi doldurmak olsun.

O adama uzuldum. 3 kurus ekmek parasi icin boyle dagdan inme ayilarin agiz kokusunu cekiyorlar. Gidip sikayet edin. Haddini bilsin.
O kadar saygılı bir çocuk ki. Hayatı boyunca ailesi tarafından ezilmiş. Şimdi bir şekilde buraya girmiş. Inanın diğer çıraklar tarafından da eziliyor. Hergün mesai yapıyor 12 saat çalışıyor. Ve hiç oturmadan. Bazen benimle çalışacak oluyor. Odaya geliyor otur 2 dakika yoruldun şunu halledeyim yaparız diyorum. Yok biri falan görür diyor oturmuyor. Çok üzülüyorum haline. Bir de böyle karaktersizler tarafından iyice yıpranıyor. Ama inanın benden başka kimsenin umrunda değil

Vicdanınızı iyi insanlara saklayın; kötüler daima hak ettiğini yaşamalı. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır demişler... ilk işiniz şikayet dilekçesi doldurmak olsun.
Büyük ihtimal hirsindan bu olayı devam ettirecek bu adam. Bende kabullenemeyip şikayet edeceğim.
Şefimiz bile sen benim muhattabım değilsin diye bağırırken sesini çıkarmadı. O kadar çok dilsiz şeytan var ki firmada. Tek hak hukuk diyen benim

Köyde yetişmiş ailesi hep ezmiş. Ailesi tarafından 25 sene ezilen adam demek ki dik duramıyor. Gel sana okuma öğreteyim molalarda dedim yok diyor. Benim elimden tek gelen ona insani bir şekilde davranmak diğerleri yapmıyor.

Hayır bir daha böyle bir durum olursa ilk ona gideceğim. Usta bası aynı zamanda sirketin hissedarı. Yanı işine son verebilir o kişinin

patronunuz eğitim olarak sizden daha alt seviyedeyse sözünü dinleyecek misiniz? parası olduğu için mi kıdem için mi?!

mühendis yanlış olanı değil doğru bildiğini yapar. haklı olduğunuz konuda kişileri eğitim seviyeleriyle yargılayarak haksız duruma düşmeyin.

okuma yazması da yok ya çocuğun başka iş bulamam diye ne yapsın
doldurun dilekçe.. Allah a emanet

o çocuğa da söyleyin bir ara en azından okur yazar kursuna gitsin
yoksa çok ezilir

ben olsam adamın tekrar bunu yapmasını beklemezdım zaten yeterınce yapmıs yapacagını bunca zaman
o ıse ıhtıyacı olan hakkıyla yapacak bırsuru ınsan var onun orda calısması haksızlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…