Karakter mi dis görünüs mü? Kabul etmeliyim begenmesemde...

Bence erkekler çok sinsi bir sürü rol yapıyorlar özellikle ilk aylar nazik sansın diye. Çok nazik düşünceli sandığım aşırı ince düşünceli iyi kalpli biriyle tanışmıştım. Ne kadar iyi adamlar var ya demiştim. Sonra öğrendim ki arkadaşlarından hovardanın tekiymiş. Kız düşürme taktiği bunlar. Yani kesin iyi çocuk demeyin olabilir de olmayabilir de. Bence hoşlantı olmadan olmamalı. Bir de karakteri kötü çıkarsa iyice mutsuz olursunuz.

Bir de sevsen güzel gelirdi. Benim erkekte en önem verdiğim şey dalgalı saclardir. Son sevgilim malesef tarama engelliydi👴 üstelik bir kaza geçirmiş, kafatasını açmışlar. Ama öyle bir dikmişler ki sanki alnı kırışık gibi dururdu. Ben yaşından çok genç gösteren biriyim,o yaşından epey yaşlı duran biri.
Ha bir de kilo almış , sonra vermis . Memeleri vardı biraz.
Normalde hayatta dönüp de bakacağım insan değil, ama bana çooook tatlı gelirdi ya, sirinlik muskasi gibi bir şey. Bakınca yaşlı gibi gelmezdi de böyle fıldır fıldır gözleri yaramaz çocuk gibi gelirdi.
Yani bence sevmediğin için kusurlarını görüyorsun. İçinde sevgi olsaydı daha başka gözlerle bakar, ayrıldıktan sonra 'iyyy hiç yakismamis yanıma,kimle gezmişim ben böyle' derdin

100 kilo üstünde, saclari az biraz ilerde kel olur, yüzü ortalama diyelim... ama tamda sevmedigim kriterler kilo ve sac
Seni bu kadar istediklerine göre demek ki hem güzelsin hem ailen iyi. Gorucude aranan kriterlere sahipsin.
İnsan ayakkabıyı bile ilk denediği yerden almaz , sen niye ilk gorucunle evlenesin?
Bu zaman ver kendine, görüş başkalarıyla. Elbet daha iyisi çıkar

Ya bu çevrede adam gibi adam kalmadı muhabbeti bir tek bana mı tuhaf geliyor? Niye olmasın ya herkes mi s.refsiz? Benim arkadaşlarım hep pırlanta gibi çocuklar valla, sevgililerimin de çoğu on numara adamdı. Hiç öyle bir kıtlık yok yani piyasada. Hem düzgün karakterli hem de beğeneceğiniz birisini illa ki bulursunuz. Bu arkadaşla olmaz ayrılın, çok içinize sinmeden de evlenmeyin. Aynı yatağa giriyor insan ya çekim aşırı önemli. Yoksa burada bir sürü post var kocasından sevismemek için köşe bucak kaçan ama iyi insan diye ayrılmak istemeyen. Böyle mi olmak istiyorsunuz? Ona da yazık değil mi, onu da beğenip sevecek başka bir kadın var dışarıda, o hakkını almayın elinden.

Gercekten begensen tipini gozun gormezdi. Tipine bu kadar takildigina gore senin icinde biseyler olmamis. Karakterini anlatirken "allah sahibine bagislasin ne guzel cocuk" kivaminda cumleler kurmussun zaten. Aman daha iyisini bulamam yeaa deyip yarim gonulle olur deme bu ise, sonra ten uyumu vs de sikinti olursa bin pisman olrsun. Adama da yazik etme

Fiziği değişmez. Annen nasıl biri. Yada çevren. Böyle dışsal özellikleri ortaya çıkaran tiplerse etkilenmemen mümkün değil.
Kendimden örnek vereyim. Hayatım boyunca annemin tersi olduğumu düşündüm. İlkokulda falan dans oyunu olurdu ya. Ben en kabul edilmeyeni ederdim.
Eşim benimle ilgilenmeye başladığında tipi acikcasi asla beğenmeyecegim bir tipti. Yaş farkı da vardı. Ama çok severek ve çok aşık olarak evlendim. Bana güzel de geliyordu ama objektif baktığımda insanların nasıl gördüğünü de biliyordum. Hatta açık açık söylemekten kimse de cekinmiyordu.
Yani hala ben yan yana fotoğraflarımizda bunun etkisiyle sanırım garip oluyorum. Dedem bile o ne öyle kama burunlu falan demişti..bizim sülale hep böyle. Anne tarafım yani. Ben asla dışsal şeylere önem vermem diye düşünürken sanırım ben de onemsiyormusum. Seçimlerimi buna göre yapmadım elbette ama bakıyorum mesela benzer tipte eşi olanlar eşine nasıl alhayran yada nasıl ortaya çıkarıyor. Ben fotoğraf bile paylaşmiyorum. Utanmak değil ama annem çocukluğumdan beri her haraketimi yargılardi. Evlendim eş seçimim de sadece annem değil herkes tarafından yargılandı. Biraz da ben yada biz buna izin verdik sanırım. Ama başkalarında böyle değil..biraz da maddi durum da etkili sanırım. Aynı tipte zengin olunca hiç göze batmıyor çevre tarafından.
Eşim de benim için değil ama çevre için bazı şeylere dikkat edeceğini söylemişti pek etmedi. Yani zayiflamaz. Zaten herkes zayıflamak ister ama kolay değil. Huy suy da bilemiyorum o kadar şans işi ki. Benim eşim de çok iyi huylu dur. Onu işten çıkaran patronları bile döner dolaşır gene onunla gorusurler veya tekrar çalışmak isterler. Güvenilirdir, iyidir vs. Beni de sevgiliyken hiç kırmadı. Evliliğimizde de çok çaba gösterdi ama annesinden kaynaklı da çok sorunlarımız oldu. İki evladım var geriye dönsem o sebepten tekrar seçmem diyemem ama mantıklı bakacak olursam evlenmezdim sanırım. Dış görünüş bunun en az parçası ama o da parçası. Kadının erkeğe bakışında biraz hayranlık olması icin birşeyler olması gerekiyor. Kariyer, para, tıp, karakter... İyi insan olmak o kadar hayran biraktirmiyor. Kadınlar olarak daha çok yonluyuz. Erkekler çok daha düz. O yüzden en azından bir özelliği ile parlayıp kendine sürekli bağlamalı bence..yoksa diğer sıkıntılar daha göze batıyor :)
Biraz karışık anlattım ama birden fazla şey olması gerek. Sadece huy ve anlaşma yetmeyebilir.

3 ayda ne kadar tanıdınız ne yaşadınız da mükemmel biri olduğuna kanaat getirdiniz? Siz bu adamla ev arkadaşı olmayacaksınız aynı yatağa gireceksiniz farkında mısınız? Bir sebep olmadan bazen insanın içi ısınmaz. Duygusal anlamda bir şey hissetmediğiniz biriyle evlenip mutlu olma imkanınız sıfır. Karakter bence tipten daha önemli ama bu demek değildir ki tipin hiç önemi yok. Bir eski sevgilim vardı yakın arkadaşlarım sen gittin onunla nasıl sevgili oldun derdi. Ben de biliyordum gayette çirkin bir çocuktu ama siz bir de onu benim gözümle görün derdim. Sevseydiniz gözünüze hoş gelirdi zaten, siz bu adamı sevmiyorsunuz. Sizin yaş daha 23 yahu. Nedir bu koştur koştur evlenme isteği zaten onu hiç anlamadım.

100 kilo üstünde, saclari az biraz ilerde kel olur, yüzü ortalama diyelim... ama tamda sevmedigim kriterler kilo ve sac
Ben de göbek hiç sevmem. Kilolu biri çekici gelir ama orantılı kilo. Eser yenenler falan gibi mesela gözüme kötü gelmez. Ama zayıf bile olsa bira göbeği gibi çıkıntılı hiç sevmiyorum. Eşim gobekliydi evlenirken. Özellikle takımda çok kötü duruyordu. Hep korse takmasini istedim..evlendikten sonra göbek gitmişti. Şimdi tekrar ve daha da çıkıntılı şekilde geri geldi. Vallahi hiç çekici değil. Soğuma sebebi. Yani sonradan batar bunlar. Annemin bir lafı vardı her iyi olanla evlenmek zorunda değilsin diye :) bence çok yaş vs kayginiz yoksa kabul etmeyin söz falan..en azından biraz daha bakın duruma

Fiziği değişmez. Annen nasıl biri. Yada çevren. Böyle dışsal özellikleri ortaya çıkaran tiplerse etkilenmemen mümkün değil.
Kendimden örnek vereyim. Hayatım boyunca annemin tersi olduğumu düşündüm. İlkokulda falan dans oyunu olurdu ya. Ben en kabul edilmeyeni ederdim.
Eşim benimle ilgilenmeye başladığında tipi acikcasi asla beğenmeyecegim bir tipti. Yaş farkı da vardı. Ama çok severek ve çok aşık olarak evlendim. Bana güzel de geliyordu ama objektif baktığımda insanların nasıl gördüğünü de biliyordum. Hatta açık açık söylemekten kimse de cekinmiyordu.
Yani hala ben yan yana fotoğraflarımizda bunun etkisiyle sanırım garip oluyorum. Dedem bile o ne öyle kama burunlu falan demişti..bizim sülale hep böyle. Anne tarafım yani. Ben asla dışsal şeylere önem vermem diye düşünürken sanırım ben de onemsiyormusum. Seçimlerimi buna göre yapmadım elbette ama bakıyorum mesela benzer tipte eşi olanlar eşine nasıl alhayran yada nasıl ortaya çıkarıyor. Ben fotoğraf bile paylaşmiyorum. Utanmak değil ama annem çocukluğumdan beri her haraketimi yargılardi. Evlendim eş seçimim de sadece annem değil herkes tarafından yargılandı. Biraz da ben yada biz buna izin verdik sanırım. Ama başkalarında böyle değil..biraz da maddi durum da etkili sanırım. Aynı tipte zengin olunca hiç göze batmıyor çevre tarafından.
Eşim de benim için değil ama çevre için bazı şeylere dikkat edeceğini söylemişti pek etmedi. Yani zayiflamaz. Zaten herkes zayıflamak ister ama kolay değil. Huy suy da bilemiyorum o kadar şans işi ki. Benim eşim de çok iyi huylu dur. Onu işten çıkaran patronları bile döner dolaşır gene onunla gorusurler veya tekrar çalışmak isterler. Güvenilirdir, iyidir vs. Beni de sevgiliyken hiç kırmadı. Evliliğimizde de çok çaba gösterdi ama annesinden kaynaklı da çok sorunlarımız oldu. İki evladım var geriye dönsem o sebepten tekrar seçmem diyemem ama mantıklı bakacak olursam evlenmezdim sanırım. Dış görünüş bunun en az parçası ama o da parçası. Kadının erkeğe bakışında biraz hayranlık olması icin birşeyler olması gerekiyor. Kariyer, para, tıp, karakter... İyi insan olmak o kadar hayran biraktirmiyor. Kadınlar olarak daha çok yonluyuz. Erkekler çok daha düz. O yüzden en azından bir özelliği ile parlayıp kendine sürekli bağlamalı bence..yoksa diğer sıkıntılar daha göze batıyor :)
Biraz karışık anlattım ama birden fazla şey olması gerek. Sadece huy ve anlaşma yetmeyebilir.
Ailem tam tersi abla, ne güzel temiz yüzlü cocuk zayiflar dis görünüs önemli degil vs diye beni ikna etmeye calisiyorlar hep. Ailedeki herkesin esi su an benim görüstügüm kisiden daha yakisikli ama onlarda eslerinin huylarindan sikayetci. Tipte bir ise yaramiyor diyorlar 🤷🏻‍♀️ ne zormus ikisi birden bulunmasi arkadas...

Büyük konuşmayayım ama tipini beğenmediğim bir insan ne kadar mükemmel olursa olsun ben yapamazdım çok kilolu veya bakımsız yada benden kısa olan biriyle dünya tatlısı da olsa cık olmazdı😟 cinsellik en önemli şeylerden biri beraber olurken eline vıcık vıcık yağ gelecek falan tüm tutku bozuldu işte

3 ayda sana artık biraz olsun yakışıklı gelmediyse olmaz o iş. Sevememişsin ısınamamışsın elektrik alamamışsın. Tipi hiç iyi olmayan adamlar var karısına çooook yakışıklı geliyor ya da tam tersi kadınlar kocasına. Sadece huyla da olmaz kimse beğenmese de sana güzel gelmesi lazım sonuçta aynı yatağa bedeniyle gireceksin. 😊

3 ayda ne kadar tanıdınız ne yaşadınız da mükemmel biri olduğuna kanaat getirdiniz? Siz bu adamla ev arkadaşı olmayacaksınız aynı yatağa gireceksiniz farkında mısınız? Bir sebep olmadan bazen insanın içi ısınmaz. Duygusal anlamda bir şey hissetmediğiniz biriyle evlenip mutlu olma imkanınız sıfır. Karakter bence tipten daha önemli ama bu demek değildir ki tipin hiç önemi yok. Bir eski sevgilim vardı yakın arkadaşlarım sen gittin onunla nasıl sevgili oldun derdi. Ben de biliyordum gayette çirkin bir çocuktu ama siz bir de onu benim gözümle görün derdim. Sevseydiniz gözünüze hoş gelirdi zaten, siz bu adamı sevmiyorsunuz. Sizin yaş daha 23 yahu. Nedir bu koştur koştur evlenme isteği zaten onu hiç anlamadım.
Kostur kostur evlenme istegi degil hanimefendi, burdaki herkesde insani döver gibi yorum yapiyor alt tarafi fikir sorduk yardim istiyoruz yani. Kendi evlenme düsüncem yokken isteyen oldu, siz konuya odaklanabilirsiniz, kac yasinda kimin evlenecegide birakin kader kalsin

Selam kizlar. Öyle cikmazin icindeyimki ne yapcagimi bilmiyorum ve mantikli bir yardim bekliyorum. Biri ile görücü usülü tanistik. Ilk gelen resim ile kendisini begenmedim ama yinede canli görim dedim. O görüsmede bir baktim yolladigi resimden cok daha kilolu eski resmini yollamis zayif oldugu dönemden ama ayni zamanda nasil efendi düzgün güzel karakterli oldugunu anladim zaten bana direk güven verdi ilkinden. öyle böyle red edemedim ve bugüne kadar 3 ay oldu görüsüyoruz. Artik aileler söz olsun diye israr ediyor ama ben hala tipini begenmiyorum. Karakteri ama gercekten müthis, adam gibi adam. Bana tekrar öyle adamlarda varmis be dedirtti. Görüslerimiz anlayisimiz süper cok yakin arkadas gibi, cokta tatli ve düsünceli. Ama bugün yine resim yolluyor kendinden, resime bakarken böyle icimden bu neden böyle görünüyor ya diyorum bir heyecan duygusal anlamda bir sey hissedemedim 3 ay icinde. Ve benden beklenen söz icin onay vermem. Iki taraf icimde savas veriyor. Karakteri bana davranisi beni eritiyor ama resmini gördügüm an gidiyor begenmiyorum. Zayiflarmisin dedim kabul etti ama genel olarak asil kriterlerimin tam tersi... ne yapmaliyim
Vallahi bu konuda ne diyeceğimi bilemedim çünkü tipinden etkilenmediğin bi adamla ileride aynı evin içinde afedersin aynı yatağın içinde olmak sana zor gelecek o zaman şuanki gibi mesajla konuşayım yada arasın etsin olmayacak mecbur tipini de göreceksin hiç bi şekilde arzu yada beğenme olmadıysa karşındakine de kendine de yazık etme bencee ha bi hoşlanma olsa aşk olmasa bi şansı hakederdi ama o bile yok o yüzden yazık olur ikinizede

Ailem tam tersi abla, ne güzel temiz yüzlü cocuk zayiflar dis görünüs önemli degil vs diye beni ikna etmeye calisiyorlar hep. Ailedeki herkesin esi su an benim görüstügüm kisiden daha yakisikli ama onlarda eslerinin huylarindan sikayetci. Tipte bir ise yaramiyor diyorlar 🤷🏻‍♀️ ne zormus ikisi birden bulunmasi arkadas...
Ben ikisini de birkaç defa bulmuştum, ama bilin bakalım ne eksik ? Benimkiler de çulsuz çıktı 😂😂

İnsanların size anlattıklarına göre hareket ederseniz çok yanılırsınız. Kaldı ki size dürüstte konuşmuyor olabilirler.

Evlilik düşünüyorsanız hem mantık hemde duygular dengede olmalıdır. Siz.sadece mantıkla hareket ediyorsunuz. Pişman olmanız yüksek ihtimal. Adamın iyi biri olması bir kriter değil. Zaten iyi değilse evlenmesin

X