Karakter mi dis görünüs mü? Kabul etmeliyim begenmesemde...

Ek olarak; Hayat standartlarınızı ve aile yaşamınızı bilmiyorum fakat 23 yaş bana evlilik için çok erken geldi benimle yaşıtsın. Birini kalpten severek, onu benimseyerek evlenmek varken neden görücü usulu ki?
Ben görücü usulü ile evlendim eşimle. 4 ay nikah olmadan elim eline değmedi. Sadece kafelerde buluştuk. 4 senelik evliyiz şu an ve (maaşallah) Leyla ile mecnundan farkımız yok. Öyle seviyoruz birbirimizi. Sonradan sevdikten, anlaştıktan sonra ne farkeder görücü usulü olması

Ben görücü usulü ile evlendim eşimle. 4 ay nikah olmadan elim eline değmedi. Sadece kafelerde buluştuk. 4 senelik evliyiz şu an ve (maaşallah) Leyla ile mecnundan farkımız yok. Öyle seviyoruz birbirimizi. Sonradan sevdikten, anlaştıktan sonra ne farkeder görücü usulü olması
Siz şanslı olanlarda sınız.
Bir kaç ay önce iki tanıdığım görücü usulü evlendi. İkisinde boşandı. Hatta biri canını zor kurtardı.

Yüzüne bakınca bir şey hissetmedigin insan aynı evin içinde batar. Bu gerçek...
İlla yakışıklı olmak değil bazen tipsizdir ama sana dünyanın en yakışıklısı tek erkeği falan gelir o his olmalı.
Bir de Bu şey demek değil karakterden ödün ver vs. Hem yüzüne baktığında bir şey hissedebildiğin hem kalbi güzel.

23 yaşında aşk evliliğini anlarım da o yaşta görücü usulü evlenmek... pek aklıma yatmıyor benim. Üstelik adamı beğenmemişsiniz aynı evin içine girince her şeyi batacak size evliliği ne sanıyorsunuz bilmiyorum, belki yaşıtınız pembik gelinlerin sunumu filan cezbediyor sizi ama gerçek hayat totonuzdan pıçaklar😬

Son düzenleme:
Öpüşme ve sevişme fikri sizi heyecanlandırmıyorsa o iş olmaz.
Hem yaşınız henüz küçük ne aceleniz var dünyada bir tek o kalmış gibi.
Heyecan duyduğunuz hem de kafa yapılarınızın,enerjinizin tutacağı kişiyi bulmak için epey de bir zamanınız var.

Selam kizlar. Öyle cikmazin icindeyimki ne yapcagimi bilmiyorum ve mantikli bir yardim bekliyorum. Biri ile görücü usülü tanistik. Ilk gelen resim ile kendisini begenmedim ama yinede canli görim dedim. O görüsmede bir baktim yolladigi resimden cok daha kilolu eski resmini yollamis zayif oldugu dönemden ama ayni zamanda nasil efendi düzgün güzel karakterli oldugunu anladim zaten bana direk güven verdi ilkinden. öyle böyle red edemedim ve bugüne kadar 3 ay oldu görüsüyoruz. Artik aileler söz olsun diye israr ediyor ama ben hala tipini begenmiyorum. Karakteri ama gercekten müthis, adam gibi adam. Bana tekrar öyle adamlarda varmis be dedirtti. Görüslerimiz anlayisimiz süper cok yakin arkadas gibi, cokta tatli ve düsünceli. Ama bugün yine resim yolluyor kendinden, resime bakarken böyle icimden bu neden böyle görünüyor ya diyorum bir heyecan duygusal anlamda bir sey hissedemedim 3 ay icinde. Ve benden beklenen söz icin onay vermem. Iki taraf icimde savas veriyor. Karakteri bana davranisi beni eritiyor ama resmini gördügüm an gidiyor begenmiyorum. Zayiflarmisin dedim kabul etti ama genel olarak asil kriterlerimin tam tersi... ne yapmaliyim
Karakter çok önemli ama dış güzellikte önemli sevmeyecegin birine ümit verme bitir derim

23 yaşında aşk evliliğini anlarım da o yaşta görücü usulü evlenmek... pek aklıma yatmıyor benim. Üstelik adamı beğenmemişsiniz aynı evin içine girince her şeyi batacak size evliliği ne sanıyorsunuz bilmiyorum, belki yaşıtınız pembik gelinlerin sunumu filan cezbediyor sizi ama gerçek hayat totonuzdan pıçaklar😬
Bana çok görücü geldi.O yaşlarda kabul etmedim.Linc yedim.Yok sen kısmetini kapattın da bilmem ne de.

Doğup büyüdüğün yeri merak ediyorum nuranka ben de metropolde ve batıda doğup büyümedim ama sizin oralar bambaşka bir dünya galiba 🙄
Ankara Merkezdeyim.Metropolde yaşıyorum.Hani şöyle dusunun.Etrafim AVM ve rezidans dolu fakat insanların kafa yapısıni bunlar değiştirmiyor.

Selam kizlar. Öyle cikmazin icindeyimki ne yapcagimi bilmiyorum ve mantikli bir yardim bekliyorum. Biri ile görücü usülü tanistik. Ilk gelen resim ile kendisini begenmedim ama yinede canli görim dedim. O görüsmede bir baktim yolladigi resimden cok daha kilolu eski resmini yollamis zayif oldugu dönemden ama ayni zamanda nasil efendi düzgün güzel karakterli oldugunu anladim zaten bana direk güven verdi ilkinden. öyle böyle red edemedim ve bugüne kadar 3 ay oldu görüsüyoruz. Artik aileler söz olsun diye israr ediyor ama ben hala tipini begenmiyorum. Karakteri ama gercekten müthis, adam gibi adam. Bana tekrar öyle adamlarda varmis be dedirtti. Görüslerimiz anlayisimiz süper cok yakin arkadas gibi, cokta tatli ve düsünceli. Ama bugün yine resim yolluyor kendinden, resime bakarken böyle icimden bu neden böyle görünüyor ya diyorum bir heyecan duygusal anlamda bir sey hissedemedim 3 ay icinde. Ve benden beklenen söz icin onay vermem. Iki taraf icimde savas veriyor. Karakteri bana davranisi beni eritiyor ama resmini gördügüm an gidiyor begenmiyorum. Zayiflarmisin dedim kabul etti ama genel olarak asil kriterlerimin tam tersi... ne yapmaliyim
Red . Her karakteri iyi olanla evlenseydik ohooooo bütün arkadaşlarımızla evlenmemiz lazımdı yatağa karakter girmeyecek hiç kendinizi sıkmayın hayır diyin geçin

Yaşın daha küçük acele etmene gerek yok. Evlilikte dış görünüşün çok önemli olduğunu düşünüyorum yani taraflar en azından birbirlerine güzel gelmeli. Keşke birkaç görüşmeden sonra hiç uzatmasaydın.

Ya üç ayda ne mükemmelliğini anlayacaksın ki, üstelik deneyimin yok erkekleri tanımıyorssun, üstelik görücü usulü, edep cercevesinde görüşmussunuzdur..ne bileyim bir insani ya tatilde ya yolda tanırsın derler, siz onları da yapmamışsiniz. Anca haftada birkaç akşam pastanelerde adamla sohbet ederek kimse tanınmaz.
Emin ol hiç de güzel olmayan bir sürü yani vardır. Genelde insanlar bu yüzünü ilişkinin ilk üç ayında belli etmezler .
Ben yerinde olsam ayrılırım. Yaş daha gencecik. Onunde Cook daha iyisini bulacağın yılların varken neden kötüsüne tamah edesin ki?
Hani yaşın daha geç olsa ve bir an önce çoluk çocuğa karışmak istesen yine evlen bari derim ama yol ver gitsin
Bnde katılıyorum konu sahibi acelen ne.yasin küçük daha neler cikar

Ama öncelik karakter olmalı.Her zaman genç güzel kalmayacaklar.
Evet kalmayacaklar birlikte yani beraber aynı şekilde yıllanacaklar , karakter öncelik değilde ikinci olduğu zaman amaaaaan yakışıklı olsun da karakteri kötü olsun değil ikisi bir olsun bir sürü var şu genç yaşında yüzbinlerce seçenek varken neden sırf iyi insan diye resmine baktığında bile heyecanlanmadığı biriyle evlensin ki . Yine de herkesin önceliği farklı olabilir saygı duyuyorum ama tekrar ediyorum bunlardan biri öncelik diye diğerleri önemsiz demek değildir , benim için görüntü önemlidir arzulayacak kadar beğenmediğim biriyle sırf iyi insan diye ömrümü birleştiremem

Evet kalmayacaklar birlikte yani beraber aynı şekilde yıllanacaklar , karakter öncelik değilde ikinci olduğu zaman amaaaaan yakışıklı olsun da karakteri kötü olsun değil ikisi bir olsun bir sürü var şu genç yaşında yüzbinlerce seçenek varken neden sırf iyi insan diye resmine baktığında bile heyecanlanmadığı biriyle evlensin ki . Yine de herkesin önceliği farklı olabilir saygı duyuyorum ama tekrar ediyorum bunlardan biri öncelik diye diğerleri önemsiz demek değildir , benim için görüntü önemlidir arzulayacak kadar beğenmediğim biriyle sırf iyi insan diye ömrümü birleştiremem
İkisi de önemli.Ama şuan o kadar kötü karakterli insan varki.

X