• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karakalem resimlerim...

bu da süper olmuş ablacım ama iris tek renk olmuş
gözkapağının alt tarafında biraz daha gölge koyu olursa daha güzel olur. tabi sadece bir tavsiye:)
ellerine sağlık:75:

bu da süper olmuş ablacım ama iris tek renk olmuş
gözkapağının alt tarafında biraz daha gölge koyu olursa daha güzel olur. tabi sadece bir tavsiye:)
ellerine sağlık:75:

Gözlemlerin çok yerinde sanatcım.
Yalnız; ben sadece gördüğümü yani bana verilen fotoğrafı çiziyorum.Çizimlerim hayali değil.Kaldı ki bu resmin fotoğrafı da cep telefonuyla çekilmiş görüntü kalitesi düşük bir fotoğraftı.
Bu sebeple de ortaya böyle bir çalışma çıktı.Eh buna bir de tarama ile orjinali arasında ki farkı da eklersen...
Teşekkür ederim.Yeni bir resime başlıyorum.Bittiğinde bilgilendiririm seni..:34:

görüntü kalitesi kötüyse çizim de zor olur tabi ben gözüme çarptığı için söyledim
kolay gelsin yeni çizimini de bekliyorum:)
benimkiler de albümümde:17:

Resimlerimin bir kısmı yükleyici sitenin azizliğine uğramıştır,ilgilenenler için başka bir siteden tekrar yükleyebilirim..:34:

Resimlerim imageshack sitesinden yüklenmiştir.Eğer resimleri göremiyorsanız imageshack sitesine üye olduğunuz takdirde sorun çözülecektir..:34:

Resimlerim imageshack sitesinden yüklenmiştir.Eğer resimleri göremiyorsanız imageshack sitesine üye olduğunuz takdirde sorun çözülecektir..:34:

ama ben üyeyim şu an imageshack te login görünüyorum ama yok yine de göremiyorum

çok şükür sonunda gördüm
şahane olmuşlar canım ellerine sağlık bayıldım vallahi...:46::46::16:

Yeni çalışmam...:42:

$tara0001-vert.jpg

Back