• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karakalem resimlerim...

canım çok güzel çizim yeteğin war , fakat nacizhane görüşüm ilk 2 resimde çizgilerin çok net olmuş biraz daha yumuşaması ve gölgelenmesi lazım(yüzün çizgisi ve kıyafeti) , en koyu gölgeleri daha net yapsan(sert girmişin sanki koyu tonları)süper olcak.yanlış anlama bende amatör yapıyorum (: gözüme takılanlar sadece ..

canım çok güzel çizim yeteğin war , fakat nacizhane görüşüm ilk 2 resimde çizgilerin çok net olmuş biraz daha yumuşaması ve gölgelenmesi lazım(yüzün çizgisi ve kıyafeti) , en koyu gölgeleri daha net yapsan(sert girmişin sanki koyu tonları)süper olcak.yanlış anlama bende amatör yapıyorum (: gözüme takılanlar sadece ..

İlgine teşekkür ederim poison.Bahsettiğin resimler senelerdir elime kalem almadıktan sonra 1 saat içinde yaptığım ilk resimler.Üstelik malzemem de yoktu ve sıradan resim kağıdına tek bir resim kalemiyle yapmıştım.Yanlış anlayacak bir şey yok,iyi bir gözlemcisin,teşekkür ederim..yerimseniben

İlgine teşekkür ederim poison.Bahsettiğin resimler senelerdir elime kalem almadıktan sonra 1 saat içinde yaptığım ilk resimler.Üstelik malzemem de yoktu ve sıradan resim kağıdına tek bir resim kalemiyle yapmıştım.Yanlış anlayacak bir şey yok,iyi bir gözlemcisin,teşekkür ederim..yerimseniben

evet haklısın bi kaç ay bıraksam hemen elim tutuluyo sanki..ara vermiş olmanın etkisidir..bende yapıyorum bakıyorum sonra çok iyi görünüyo ama farklı bi göz hemen algılıyo ufak ta olsa yanlışı,faydası oluyo yani ,yaptıkça iyileşiyor işler..bende üşenmez fotoğraflarını çekersem eklicem inşallah (: CADIARZU

evet haklısın bi kaç ay bıraksam hemen elim tutuluyo sanki..ara vermiş olmanın etkisidir..bende yapıyorum bakıyorum sonra çok iyi görünüyo ama farklı bi göz hemen algılıyo ufak ta olsa yanlışı,faydası oluyo yani ,yaptıkça iyileşiyor işler..bende üşenmez fotoğraflarını çekersem eklicem inşallah (: CADIARZU

En kısa zamanda çizgilerini görmek isterim..yerimseniben

çok güzeller
tebrik ederim canım.bu arada gözleri süper yapmışsın bütün resimlerde ışığı bile belli sanki

Süpersiniz MAŞALLAH diyorum ellerinize sağlık muhteşemler... :)

Çok teşekkür ederim Meryem,sağolun...a.s.

çok güzeller
tebrik ederim canım.bu arada gözleri süper yapmışsın bütün resimlerde ışığı bile belli sanki

Çok sağol Leylekciğim,elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum..Güzel yorumlar beni daha da heveslendiriyor..:utangac:

Mükemmel bir yetenek,tebrik ederim..

Estağfirullah,teşekkür ederim,sizlerin motive edici sözleri mutluluk verici..:asigim:

bu arada böylesine süper çalışmalar yapan bi sanatkara o avatarı hiç yakıştırmadım
o ne be altıma .....sempatiksalakcinni

tebrik ederim çok güzel olmuş karakterleri çok güzel yansıtmışsın, son resim en son yaptığın galiba çizgiler çok daha rahat olmuş ilklerde çizgiler çok keskin onları yumuşatır koyulukları arttırırsan bence harika olur

tebrik ederim çok güzel olmuş karakterleri çok güzel yansıtmışsın, son resim en son yaptığın galiba çizgiler çok daha rahat olmuş ilklerde çizgiler çok keskin onları yumuşatır koyulukları arttırırsan bence harika olur

Çok teşekkürler hanturks.Daha önce de belirttiğim gibi ilk resimlerim sipariş ettiğim kağıtlarım glmeden önce sıradan resim kağıdına yarım saat 1 saat arasında çizmiş olduğum resimler.Sondakilerde emek ve dikkat daha fazla..yerimseniben

alkisalkisalkis harikaaa

Çok teşekkürler askitooo...buyrunnnnnnnnn

Resimle ilgili hiçbir eğitim almadım,tamamen Allah vergisi..İlginize ve güzel sözlerinize çok teşekkür ederim...a.s.

hiçbir eğitim almadan bu derece başarılı resimler ortaya çıkarmak.....gerçekten maşallahh:nazar::nazar::nazar:

resimler olağanüstü...gecenin bu saatinde ağzım açık kaldı inanın...birebir aynısını yapmışsın...her kıvrım,her bakış aynı....gözlerdeki ifade bile....

karakalem hep zor gelmiştir ki zordurda zaten...ona hiç yeteneğim yok ama çok isterdim olsun....

tebrik ediyorum canım seni....

not: beğendim butonunu böyle konularda kullanmaktan çoook keyif alıyorumhihoyyyt

Back