- 21 Şubat 2007
- 3.720
- 1.441
- 773
çok güzel ben profesyonle deyilim tabi anlamıyorum ama gördüklerim çok hoşuma gitti cidden çok yeteneklisin heleki eğitimini almadan
Teşekkür ederim mecbue,çok incesin...:kedi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel ben profesyonle deyilim tabi anlamıyorum ama gördüklerim çok hoşuma gitti cidden çok yeteneklisin heleki eğitimini almadan
canım çok güzel çizim yeteğin war , fakat nacizhane görüşüm ilk 2 resimde çizgilerin çok net olmuş biraz daha yumuşaması ve gölgelenmesi lazım(yüzün çizgisi ve kıyafeti) , en koyu gölgeleri daha net yapsan(sert girmişin sanki koyu tonları)süper olcak.yanlış anlama bende amatör yapıyorum gözüme takılanlar sadece ..
İlgine teşekkür ederim poison.Bahsettiğin resimler senelerdir elime kalem almadıktan sonra 1 saat içinde yaptığım ilk resimler.Üstelik malzemem de yoktu ve sıradan resim kağıdına tek bir resim kalemiyle yapmıştım.Yanlış anlayacak bir şey yok,iyi bir gözlemcisin,teşekkür ederim..yerimseniben
evet haklısın bi kaç ay bıraksam hemen elim tutuluyo sanki..ara vermiş olmanın etkisidir..bende yapıyorum bakıyorum sonra çok iyi görünüyo ama farklı bi göz hemen algılıyo ufak ta olsa yanlışı,faydası oluyo yani ,yaptıkça iyileşiyor işler..bende üşenmez fotoğraflarını çekersem eklicem inşallah CADIARZU
Süpersiniz MAŞALLAH diyorum ellerinize sağlık muhteşemler... :)
çok güzeller
tebrik ederim canım.bu arada gözleri süper yapmışsın bütün resimlerde ışığı bile belli sanki
Mükemmel bir yetenek,tebrik ederim..
bu arada böylesine süper çalışmalar yapan bi sanatkara o avatarı hiç yakıştırmadım
o ne be altıma .....sempatiksalakcinni
Sözlerin beni mahcup ediyor leylekcim ama Allah beni böyle yaratmış..:roflol:
hem sanatımı yaparım hem arıza çıkarırım diyosun yani
Gizem yapıyorum şurda bozma..:roflol:
tebrik ederim çok güzel olmuş karakterleri çok güzel yansıtmışsın, son resim en son yaptığın galiba çizgiler çok daha rahat olmuş ilklerde çizgiler çok keskin onları yumuşatır koyulukları arttırırsan bence harika olur
alkisalkisalkis harikaaa
ayyyyyy çok hoş bunlar simeagol ellerine sağlık benim resmimide çizzzz sempatiksalakcinni
Resimle ilgili hiçbir eğitim almadım,tamamen Allah vergisi..İlginize ve güzel sözlerinize çok teşekkür ederim...a.s.