• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karakalem resimlerim...

hiçbir eğitim almadan bu derece başarılı resimler ortaya çıkarmak.....gerçekten maşallahh:nazar::nazar::nazar:

resimler olağanüstü...gecenin bu saatinde ağzım açık kaldı inanın...birebir aynısını yapmışsın...her kıvrım,her bakış aynı....gözlerdeki ifade bile....

karakalem hep zor gelmiştir ki zordurda zaten...ona hiç yeteneğim yok ama çok isterdim olsun....

tebrik ediyorum canım seni....

not: beğendim butonunu böyle konularda kullanmaktan çoook keyif alıyorumhihoyyyt

Bebekkafa...:kedi:

Beni hem çok mutlu ettin hem de utandırdın.Ne kadar güzel şeyler yazmışsın..opuyorumnanaktanÇok teşekkür ederim güzel kardeşim..:utangac:

Gayet güzel resimleriniz. Özellikle bakışları çok iyi vermişsiniz, yansıtmışsınız. yaa ben kara kalemde gölgeleme yapınca yaşlı gibi duruyorlar, beceremiyorum bir türlü.

Son düzenleme:
Gayet güzel resimleriniz. Özellikle bakışları çok iyi vermişsiniz, yansıtmışsınız. yaa ben kara kalemde gölgeleme yapınca yaşlı gibi duruyorlar, beceremiyorum bir türlü.

Teşekkür ederim.Gölgeleri parmaklarınızla çalışırsanız daha iyi sonuç alacağınızı düşünüyorum..yerimseniben

Hımm önce kalemle yapıp parmakla mı dağıtıyorsunuz. Onu da beceremiyorum desem :)

Karakalem gerçekten zor ve beceri isteyen birşey, çünkü benim gibi yaşlı yapma ihtimali var yada yanlış ışık ve gölgelendirmeyle nesneyi de tam anlamıyla vermiyorsunuz.

Mesela ben nesnelerdeki bombeyi çok güzel yapıyorum ama çukurlukları yapamıyorum. Yani kaşığın arka kısmını gölgeyle hallediyorum ama iç kısmını o çukurluğu bir türlü beceremiyorum.

Kursa mı gitsem acaba, orada bunları gösteriyorlardır değil mi:) Lisede yağlı boya tablolarımı öğretmenim hep alır sergiye koyadı :)

Hani hiç yeteneksiz değilim yani :)))

Son düzenleme:
Hımm önce kalemle yapıp parmakla mı dağıtıyorsunuz. Onu da beceremiyorum desem :)

Karakalem gerçekten zor ve beceri isteyen birşey, çünkü benim gibi yaşlı yapma ihtimali var yada yanlış ışık ve gölgelendirmeyle nesneyi de tam anlamıyla vermiyorsunuz.

Mesela ben nesnelerdeki bombeyi çok güzel yapıyorum ama çukurlukları yapamıyorum. Yani kaşığın arka kısmını gölgeyle hallediyorum ama iç kısmını o çukurluğu bir türlü beceremiyorum.

Kursa mı gitsem acaba, orada bunları gösteriyorlardır değil mi:) Lisede yağlı boya tablolarımı öğretmenim hep alır sergiye koyadı :)

Hani hiç yeteneksiz değilim yani :)))

Elbette önce kalemle yapıyorum hafifçe,daha sonra çeşitli tonda kalemler ve parmaklarım yardımıyla gölgeleri çalışıyorum.
Kursa hiç gitmedim ama şunu söyleyebilirim ki resimde görebilmek çok önemli.Bakmak var görmek var bilirsiniz.İyi görebilirseniz ve gördüğünüzü doğru aktarırsanız kağıda muhteşem şeyler çıkar..
Yeteneğinize inanıyorum,olmasa böyle irdeler böyle incelermiydiniz resimlerimi?..yerimseniben
Biraz daha dikkat o kadar,kolay gelsin..a.s

Sevgili Brsnz bir önce ki mesajıma neden katılmadığınızı da anlayamadım.Acaba yanlış butona mı bastınız?yerimseniben

Sevgili Brsnz bir önce ki mesajıma neden katılmadığınızı da anlayamadım.Acaba yanlış butona mı bastınız?yerimseniben

aaa yanlış butona basmışım, siz söyleyince farkettim kaydirigubbakcemile3

Aşağı yukarı hareket ettirirken felan sayfa donuyor, birşeyler oluyor beğendime bastım derken beğenmedime kayıyor.

aaa yanlış butona basmışım, siz söyleyince farkettim kaydirigubbakcemile3

Aşağı yukarı hareket ettirirken felan sayfa donuyor, birşeyler oluyor beğendime bastım derken beğenmedime kayıyor.

Tahmin etmiştim.hiç sorun değil,o da nazar boncuğum olsun..yerimseniben

yeni resmini bekliyoruz :)))))))

Çok haklısın,bu ara kitaplara daldım yine,epeydir almadım kalemi elime..Söz bu bir kaç gün içinde yeni resmime başlıyorum,,yerimseniben

bayıldım ne becerıklı hatunsun sne yahu :)
kaydirigubbakcemile3Allah iyiliğini versin,bir şeyler yapıyorum işte kendi çapımda,çok sağolasın Sumakcığım..yerimseniben

Teşekkürler..:kedi:
tek kelime ile muhteşem:kahve:

Estağfirullah,sağolun..:asigim:

Son düzenleme:
maşallah ya ne kadar yetenekliymişsin...çok beğendim.

elinize sağlık çok hoşlar

bayıldımmm:asigim:

Tahmin etmiştim.hiç sorun değil,o da nazar boncuğum olsun..yerimseniben

Düzelttim ki :)

Ne güzel kitap okuyan, sanatla uğraşan dolu dolu bir bayansınız.

Evet yeni resimler bekliyoruzalkisalkisalkis

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Güzel sözleriniz beni daha da cesaretlendiriyor..

En kısa zamanda yeni resmimle huzurunuzda olacağım..yerimseniben

Bunlar çok muhteşem smeagol tebrik ederim, böyle bir yeteneğin olduğu için çok şanslısın, bir şeyler yaratabilmek ne güzel, ellerine sağlık, çok güzel hepsi de....

Bunlar çok muhteşem smeagol tebrik ederim, böyle bir yeteneğin olduğu için çok şanslısın, bir şeyler yaratabilmek ne güzel, ellerine sağlık, çok güzel hepsi de....

Çok teşekkür ederim HİS,çok incesin.:16:
Arada ekleyemediklerim de var siparişlerden,resim sahpleri istemedikleri için..1-2-3 ve 4. sayfada çalışmalarımın bir kısmı..:34:

Back