• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karakalem resimlerim...

elinize emeğinize sağlık ben de çok beğendim karakalem çalışmalarınızı:)<3

Ben de resimle uğraşan biri olarak bazı eksiklerinizi elbette gördüm ama ufak hatalar var benim görebildiğim kadarıyla, tonlamada yetersizlik başta olmak üzere ama bunlar zamanla yapa yapa düzelir,inanıyorum buna:)<3

Ben de çok profesyonel değilim, 4-5 sene falan oldu başlayalı, resim konusunda ben de sizin gibi alaylıyım ama ben tabiki bu konuda bazı kurslardan falan ders de aldım daha da geliştirmek amaçlı, kurslardan önce internetti, kitaplardı, faydalı dökümanlardı o şekilde de biraz bilgiler fikirler alıyodum, yapıyodum yine ama o zamandan şimdiye çok gelişti, gelişmeye de devam ediyo, görenler sen çok kabiliyetlisin, yeteneklisin falan derlerdi hala da diyenler var:) ben bi de suluboya çok seviyorum, onun içinde ders aldım bi atölyeye gidiyodum şu anda sezon tatilindeyiz, seneye inşallah bakalım allah kerim devam etmeyi isterim tabi, her tekniği severim ama özellikle ağırlıklı karakalem ve suluboyayı seviyorum, yağlıboya için evde yeterince yer olamadığından yapamıyorum diyebilirim evde ama yağlıboyayı önceki kurslarımdan birinde yapıyodum birkaç tane, az vardı gerçi, hoca yaptırıyodu falan, şu aralar yağlıboya da yaparsam diye bir atölye ya da o tarz bi yer bulduk gibi bakalım böyle bi haber aldık tanıdıklar aracılığıyla bakalım inşallah:) ben de karakalemde portre figür ağırlıklı çok severim çalışmayı özellikle bu aralar biraz genel anlamda resme ara verdim işlerden güçlerden dolayı uzaklaştım vaktim olamıyo bazen de bir kedim var onunla da uğraşıyorum o yüzden biraz ancak vakit buluyorum bazen de keyfim olmadığından canım istemediği oluyo ama yine de vazgeçemiyorum seviyorum:) pes etmiyorum:) bu aralar en kısa zamanda geri dönücem çünkü el çok duruyo ara verilince;)

Bu arada resmen resim hayatımı anlatmışım, dalamışım ya kusura bakmayın baya uzadı konuşmam:D
Neyse:) size başarılarınızın devamı dileğiyle SANAT'la kalın;)<3

çizimler çok iyi. ben okulunu okuyorum size sınıfta ve okulda çizim yapanların çizimlerini göstersem. emin olun yuh bunlar mı okuyo böyle sanatçı adayı olmamalı dersiniz. şans ama gerçekten. sizler gibi çizen yok hani o derece. sözde onlar okuyo siz alaylısınız:) :34: inşallah daha başarılı olursunuz.

Çok çok beğendim emeğinize kaleminize sağlık bende amatör olarak bişiler yapıyorum daha cok yaglıboya 2 kere karma sergım oldu fakat bıraktım araya deprem gırdı moraller sıfır sonra evlendım falan fılan sankı cızımlerınızı gorunce içime bişi dogdu bende fırcalarımı elıme almak ıstedım ama nerdeler hıc bılmıyorum sil bastan düzmem gerek herneyse herbırı super saygılar:46::46::46::46::46::46::16:

Çok çok beğendim emeğinize kaleminize sağlık bende amatör olarak bişiler yapıyorum daha cok yaglıboya 2 kere karma sergım oldu fakat bıraktım araya deprem gırdı moraller sıfır sonra evlendım falan fılan sankı cızımlerınızı gorunce içime bişi dogdu bende fırcalarımı elıme almak ıstedım ama nerdeler hıc bılmıyorum sil bastan düzmem gerek herneyse herbırı super saygılar:46::46::46::46::46::46::16:

Çok teşekkür ederim eceli, sizde bir heves uyandırabildiysem ne mutlu bana :17:
Keşke bir heves de bana gelse de ben de başlasam :40:

Son düzenleme:
Hepsi de gercekten cok guzel olmus,harikaaa :52:
Bayildim,gercekten bakmaktan cok gormek onemli ve de yerine koyabilmek.. Sen de onu gercekten cok guzel yapmissin arkadasim tebrikler..
Devamini da bekleriz takipteyim bende cizmek istiyorum ama daha yeni basladim cok eksiklerim var..
Manzara resmi ciziyor musun peki ?

Tebrik ederim çok hoş çalışmalarınız var..:46: Bende çok kez manzara olarak karakalem çalışması denedim ama pek hoş olmadı.. sonradan hevesim kırıldı bir dahada vakit olmadı zaten... :))

Hepsi de gercekten cok guzel olmus,harikaaa :52:
Bayildim,gercekten bakmaktan cok gormek onemli ve de yerine koyabilmek.. Sen de onu gercekten cok guzel yapmissin arkadasim tebrikler..
Devamini da bekleriz takipteyim bende cizmek istiyorum ama daha yeni basladim cok eksiklerim var..
Manzara resmi ciziyor musun peki ?

Rüzgargülü ben gördüğüm herşeyi çizebilirim ama keyif aldığım yüz hatları çizmek, tabi bu ara kalemle küsüm sanki, fırsat olmuyor :D:D

Tebrik ederim çok hoş çalışmalarınız var..:46: Bende çok kez manzara olarak karakalem çalışması denedim ama pek hoş olmadı.. sonradan hevesim kırıldı bir dahada vakit olmadı zaten... :))

Umarım hevesin geri gelir, el küsüyor çünkü :)

Rüzgargülü ben gördüğüm herşeyi çizebilirim ama keyif aldığım yüz hatları çizmek, tabi bu ara kalemle küsüm sanki, fırsat olmuyor :D:D

Umarım hevesin geri gelir, el küsüyor çünkü :)

Yaa hangi kalemleri kullaniyorsun peki cizerken.. Ben bizim burda bulamadim aradigim kalemi buyuk magzalardan bakcam artik :31:
Sadece hb ve 2b var elimde aradigim kalem 9b gibi koyu renkler...
Bende manzara cizmek istiyorum... Ama hic profil denemedim daha cok acemiyim gelistirmem lazim golgeler felan eksiklerim var.. Sen kac senedir ciziyorsun..?

Yaa hangi kalemleri kullaniyorsun peki cizerken.. Ben bizim burda bulamadim aradigim kalemi buyuk magzalardan bakcam artik :31:
Sadece hb ve 2b var elimde aradigim kalem 9b gibi koyu renkler...
Bende manzara cizmek istiyorum... Ama hic profil denemedim daha cok acemiyim gelistirmem lazim golgeler felan eksiklerim var.. Sen kac senedir ciziyorsun..?

Rüzgar bende birkaç tonda kalem var. hbden 9bye kadar. Ben sene olarak birşey diyemiyorum çünkü sürekli çizmiyorum, canım ne zaman isterse ama kendim bildim bileli kalem kağıtladır işim :D

Yeteneğine hayran kaldım çok güzel çizimlerin başarılarının devamını dilerim:)

kursta eğitim falanmı aldın yoksa doğal bir yetenekmi?bende kızımı kursa göndermek istiyorum güzel sanatlara gitmek istiyor bize bir fikir verirseniz sevinirm.:40:

Back