Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok çok beğendim emeğinize kaleminize sağlık bende amatör olarak bişiler yapıyorum daha cok yaglıboya 2 kere karma sergım oldu fakat bıraktım araya deprem gırdı moraller sıfır sonra evlendım falan fılan sankı cızımlerınızı gorunce içime bişi dogdu bende fırcalarımı elıme almak ıstedım ama nerdeler hıc bılmıyorum sil bastan düzmem gerek herneyse herbırı super saygılar
Hepsi de gercekten cok guzel olmus,harikaaa
Bayildim,gercekten bakmaktan cok gormek onemli ve de yerine koyabilmek.. Sen de onu gercekten cok guzel yapmissin arkadasim tebrikler..
Devamini da bekleriz takipteyim bende cizmek istiyorum ama daha yeni basladim cok eksiklerim var..
Manzara resmi ciziyor musun peki ?
Tebrik ederim çok hoş çalışmalarınız var.. Bende çok kez manzara olarak karakalem çalışması denedim ama pek hoş olmadı.. sonradan hevesim kırıldı bir dahada vakit olmadı zaten... :))
Rüzgargülü ben gördüğüm herşeyi çizebilirim ama keyif aldığım yüz hatları çizmek, tabi bu ara kalemle küsüm sanki, fırsat olmuyor
Umarım hevesin geri gelir, el küsüyor çünkü :)
Yaa hangi kalemleri kullaniyorsun peki cizerken.. Ben bizim burda bulamadim aradigim kalemi buyuk magzalardan bakcam artik
Sadece hb ve 2b var elimde aradigim kalem 9b gibi koyu renkler...
Bende manzara cizmek istiyorum... Ama hic profil denemedim daha cok acemiyim gelistirmem lazim golgeler felan eksiklerim var.. Sen kac senedir ciziyorsun..?
kursta eğitim falanmı aldın yoksa doğal bir yetenekmi?bende kızımı kursa göndermek istiyorum güzel sanatlara gitmek istiyor bize bir fikir verirseniz sevinirm.
Süper! :128:
.....