Karadenizliler VE Karadenize gelin giden , gideceklerin clubü

kuymak mııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı :56: istiorum hemen :84::84:

tereyağ üstünde ekmeğini banıosunn o peynir uzuyooo annemlere kardeşime bile aşıladım yapda yiyelim diyorlarr
yaparım ni demekkk

halay çekmeyiz horon teperiz :))):64::64::64::64::64::64::64::64:

gellllllllllllllll gellllllllllllllll horona gelllllllllllllllll

$horonniy7.gif

$horontulumnj1.gif

bide bu lazların ketesi var bilen varmı
Helvalı kete ben nu çok seviyom trabzonda yemiştim ama yapmasını bilmiyorum

hiç kuymak yemedim ama hep tv de görür canım çeker kızlar.banada öğretin de bende yiyimmmm

kuymak tarifini şedimmm yapınca size resimde koyarımmm

bol tereyağ
tel peynir
su
mısırunu

tereyağı eritiyoruzz tavada eriyince içine su koyup kaynatıyoruz kaynarken mısır ununu yavaş yavaş karıştıra karıştıra(topak olmucak) yediriyoruz sonra tel peyniri koyup pişmesini bekliyoruz böle o eriyen yağ en üste çıkıp yüzeyi kaplıyo oldu kuymağımız
Ben hepsini göz kararı yapıyorum elim alıştı

sbah kahvaltılarında da iii gidio ama yaaaaaaaa :52:

kuzenim geldi geçen onlar tokatlı halamın kızı
Hadi dedim size kuymak yapimm o da ne ben yemem felan dedi sus dedim bak önce tadına yemessen yeme
Kızdan bize kalmadı ekmek banıp banıp yedii:1:

bol tereyağ
tel peynir
su
mısırunu

tereyağı eritiyoruzz tavada eriyince içine su koyup kaynatıyoruz kaynarken mısır ununu yavaş yavaş karıştıra karıştıra(topak olmucak) yediriyoruz sonra tel peyniri koyup pişmesini bekliyoruz böle o eriyen yağ en üste çıkıp yüzeyi kaplıyo oldu kuymağımız

ama tereyağı yüzüye çıkana kadar karıştırıoruz biz iiice özlensin die

bol tereyağ
tel peynir
su
mısırunu

yaptığımız muhabbetlere bakın kuymak keteulen hamile olsak çocuğumuzun gözleri şaşı olcak :60::60:

altını kısıp kendi haline bırakıncada o tereyağ fokurdayan yüzeyden çıkıyoo bende öyle gördümm yapıyorumm
İki şekildede tereyağ üste çıkacak illa olmazsa olmaz

kuzenim geldi geçen onlar tokatlı halamın kızı
Hadi dedim size kuymak yapimm o da ne ben yemem felan dedi sus dedim bak önce tadına yemessen yeme
Kızdan bize kalmadı ekmek banıp banıp yedii:1:

bişiyi yapmam yemem diyenden kork zaten :1::1: fasülye kavurmasını bilirmsinz ben bayılıorum :69::69:

Back