Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuymak mıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııistiorum hemen :84::84:
tereyağ üstünde ekmeğini banıosunn o peynir uzuyooo annemlere kardeşime bile aşıladım yapda yiyelim diyorlarr
yaparım ni demekkk
gellllllllllllllll gellllllllllllllll horona gelllllllllllllllll
Eki Görüntüle 235635
Eki Görüntüle 235636
bide bu lazların ketesi var bilen varmı
Helvalı kete ben nu çok seviyom trabzonda yemiştim ama yapmasını bilmiyorum
ohh ohhhhhhhh dik oyna kollar cubuk olacak horondan anlayanlar daha dik oynayacakkk ahooohooooooooo
![]()
ama ama aama kilo alırsam :84:
hiç kuymak yemedim ama hep tv de görür canım çeker kızlar.banada öğretin de bende yiyimmmm
Kalori deposu zaten sabah kahvaltıda ter bir tava eşimm banamısın demes o yağına ekmek bana bana az yeris bizz bi tavayı hepimiz bölüşürüs![]()
sbah kahvaltılarında da iii gidio ama yaaaaaaaa![]()
kuymak tarifini şedimmm yapınca size resimde koyarımmm
bol tereyağ
tel peynir
su
mısırunu
tereyağı eritiyoruzz tavada eriyince içine su koyup kaynatıyoruz kaynarken mısır ununu yavaş yavaş karıştıra karıştıra(topak olmucak) yediriyoruz sonra tel peyniri koyup pişmesini bekliyoruz böle o eriyen yağ en üste çıkıp yüzeyi kaplıyo oldu kuymağımız
Ben hepsini göz kararı yapıyorum elim alıştı
kuymak tarifini şedimmm yapınca size resimde koyarımmm
bol tereyağ
tel peynir
su
mısırunu
tereyağı eritiyoruzz tavada eriyince içine su koyup kaynatıyoruz kaynarken mısır ununu yavaş yavaş karıştıra karıştıra(topak olmucak) yediriyoruz sonra tel peyniri koyup pişmesini bekliyoruz böle o eriyen yağ en üste çıkıp yüzeyi kaplıyo oldu kuymağımız
Ben hepsini göz kararı yapıyorum elim alıştı
ama tereyağı yüzüye çıkana kadar karıştırıoruz biz iiice özlensin die
kuzenim geldi geçen onlar tokatlı halamın kızı
Hadi dedim size kuymak yapimm o da ne ben yemem felan dedi sus dedim bak önce tadına yemessen yeme
Kızdan bize kalmadı ekmek banıp banıp yedii![]()
yaptığımız muhabbetlere bakın kuymak keteulen hamile olsak çocuğumuzun gözleri şaşı olcak![]()