Karadenizliler VE Karadenize gelin giden , gideceklerin clubü

yaparız tabi cnm neden yapmayalım sözlüm ordulu bende ordulu sayılırım demi :61::61:

Sende artık ordulusun sen sonradan olma ordulu:1:
üçayak her düğünde bolca oynanır 3 ayakla başlar düğün 3 ayakla biter bizim her düğün öyle

bi de keşkek yapmayı öğrendimiydi tamamsın sen

Sende artık ordulusun sen sonradan olma ordulu:1:
üçayak her düğünde bolca oynanır 3 ayakla başlar düğün 3 ayakla biter bizim her düğün öyle

bizde de öle cnm samsunda =) ama herkes kocasının toprağından olmaz mı zaten :1::1:

Selam kızlar benim eşimde giresunlu.ben izmirliyim.İzmirde yaşıyoruz.Karadeniz kültürünü çok seviyorum.:1::1::1:

sanan dedim ama bende bilmiyorumm:1: keşkeğimi bilmiyorum
trabzonun kuymağını öğrendimm
Mesela babamların ordunun yani köyelerinin keşkek eğlencesi olur yazın bütün ahali toplanır kazanla keşkek kaynatılır davul zurna yenir içilir

batı karadenizin incisi düzce / AKÇAKOCA ben oralıyım bizim orası artvinden trabzondan gelip yerleşenlerle dolu.karadenizin tulumu mis kokulu yaylaları hiçbirşeye değişmem.:46::46::46::46::46::46::46:

batı karadenizin incisi düzce / AKÇAKOCA ben oralıyım bizim orası artvinden trabzondan gelip yerleşenlerle dolu.karadenizin tulumu mis kokulu yaylaları hiçbirşeye değişmem.:46::46::46::46::46::46::46:

ben akçakocaya gittim çok güzelll tam tatillikkk ne güzel ya şanslısınız

Evett kurun şöle halayıı mendilleri kapıp geliyomm:64:

ohhhhhh ohhhhhhh suyundan da koy koy :64::64::64:

Ben size kuymak(mıhlama) yaparımm
Sonraa eritcez diyee tulum kemençe halayy haydee gidelummm haydeeeeeee

Ben size kuymak(mıhlama) yaparımm
Sonraa eritcez diyee tulum kemençe halayy haydee gidelummm haydeeeeeee

kuymak mııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı :56: istiorum hemen :84::84:

Back