Karadenizliler VE Karadenize gelin giden , gideceklerin clubü

yaparız tabi cnm neden yapmayalım sözlüm ordulu bende ordulu sayılırım demi

Sende artık ordulusun sen sonradan olma ordulu
üçayak her düğünde bolca oynanır 3 ayakla başlar düğün 3 ayakla biter bizim her düğün öyle

bi de keşkek yapmayı öğrendimiydi tamamsın sen

Sende artık ordulusun sen sonradan olma ordulu
üçayak her düğünde bolca oynanır 3 ayakla başlar düğün 3 ayakla biter bizim her düğün öyle

bizde de öle cnm samsunda =) ama herkes kocasının toprağından olmaz mı zaten

Selam kızlar benim eşimde giresunlu.ben izmirliyim.İzmirde yaşıyoruz.Karadeniz kültürünü çok seviyorum.

sanan dedim ama bende bilmiyorumm keşkeğimi bilmiyorum
trabzonun kuymağını öğrendimm
Mesela babamların ordunun yani köyelerinin keşkek eğlencesi olur yazın bütün ahali toplanır kazanla keşkek kaynatılır davul zurna yenir içilir

batı karadenizin incisi düzce / AKÇAKOCA ben oralıyım bizim orası artvinden trabzondan gelip yerleşenlerle dolu.karadenizin tulumu mis kokulu yaylaları hiçbirşeye değişmem.

batı karadenizin incisi düzce / AKÇAKOCA ben oralıyım bizim orası artvinden trabzondan gelip yerleşenlerle dolu.karadenizin tulumu mis kokulu yaylaları hiçbirşeye değişmem.

ben akçakocaya gittim çok güzelll tam tatillikkk ne güzel ya şanslısınız

Evett kurun şöle halayıı mendilleri kapıp geliyomm

ohhhhhh ohhhhhhh suyundan da koy koy

Ben size kuymak(mıhlama) yaparımm
Sonraa eritcez diyee tulum kemençe halayy haydee gidelummm haydeeeeeee

Ben size kuymak(mıhlama) yaparımm
Sonraa eritcez diyee tulum kemençe halayy haydee gidelummm haydeeeeeee

kuymak mııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı istiorum hemen :84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…