Karadenizin zeki Kadnlar nereyesunuz da ?

images

MENÜ ZENGİN CANIMMMMMMM

künefe varmı ?

Canımsın bugÜn yoĞundu ıŞyerı bakamadın kulube.
Yemekler gÜzel .kÜnefede var.antakyadan gelme peynırı nefısmı nefıstır

bende vakit bulamayabilirim zaten bir haftalık tatildeyim haftasonu sen en iysi dinlen hafta içi bende vakit bulursam gelirim yine yanayurum dedin sıra bendee :lepi:

merhabaa bacılarrr
kaç gündür yoktum malum yaz ,günler sayılı
ben her zaman çıkamıyorum ya kardeşim sağ olsun beni aldı anneme götürdü .hep beraber deniz sefası yaptık kaç gündür beraberiz.çok güzel geçti.ama int.olmadığı için size katılamadım.özledim sizii.gülçiçekcim nasılsın yaaa.buralar pek sakin her zamanki gibi .olsun varsın az olsun öz olsun dimii?

merhabaa bacılarrr
kaç gündür yoktum malum yaz ,günler sayılı
ben her zaman çıkamıyorum ya kardeşim sağ olsun beni aldı anneme götürdü .hep beraber deniz sefası yaptık kaç gündür beraberiz.çok güzel geçti.ama int.olmadığı için size katılamadım.özledim sizii.gülçiçekcim nasılsın yaaa.buralar pek sakin her zamanki gibi .olsun varsın az olsun öz olsun dimii?

canım ben çok iyiyim. sen nasılsın.

ohh iyisin valla deniz kum güneş...............kolay gelsin

merhabaaa bu gün nasılsınız ?
hava bi tuhaf bu gün içim karardı yaaa.aslında çok severim böyle havaları.ama gökgürültüsü ve şimşek te olursa .belki birazdan onlarda katılır ne dersiniz .süper olur valla.şöyle şakır şakır yağsa.tabii dışarıda olmak zorunda olanlar için kötü olur .ben evdeyim yaaa:roflol:
gülçiçekcim seni bi türlü yakalıyamıyorum yaaaa.şimdide yemeğemi çıktın kıss.zaten gündüz pek giremiyorum.neyse iyiolduğunu bileyim o yeter.sana kolay gelsin arkadaşım.opuyorumnanaktan

yok kız burdayım .
pc nin ekranı gitti bilgisayarcıyı cağırdıydımda. düzeldi şimdi.

kız ne yağmuru boşverrrr
ben daha izine ayrılıp denize girecem.

Selamlar hanımlar nasılsınız bende tatıldeyım ben gıdelı buralara ugrayanlar olmuŞ Çok sevındım gÜlÇıÇek .ınŞ. Ben yoken senı yalnız bırakmazlar ....

X