KaraDeniz'e gelin gidecek ve gitmis olan hanimlar buyrun!!

Günaydın bayanlarr :)
Bizde kendi aramızda söz yaptık :) Onun ailesi biliyo..
Benim ailemde kötü bir lekilde öqrendiler
Bizde Ist'te oturcazz , Tatillerde Artık Giresuna doqruuu qderiss kaydirigubbakcemile3

Günaydın bayanlarr :)
Bizde kendi aramızda söz yaptık :) Onun ailesi biliyo..
Benim ailemde kötü bir lekilde öqrendiler
Bizde Ist'te oturcazz , Tatillerde Artık Giresuna doqruuu qderiss kaydirigubbakcemile3
erkek arkaadasın giresunlu mu cnmmm :lepi:

Hanimlar merhaba. Nasilsiniz?

Dün gece ugrayamadim kusuruma bakmazsiniz umarim.

Esmerim supurgelim bizler zaten tanisiyoruz :1hug:

hasret_melegi aramiza hosgeldiniz kac senedir evlisiniz? Esinizin memleketi neresi? turkbayragi

bon_cuk angelgozde sizlerde hosgeldiniz. Dügün ne zamana insaAllah? :asigim:

osecmu hosgeldiniz sizde. Karadeniz erkegide kadinida kiskanctir kesinlikle. Bende bir Karadenizli olarak kiskanc oldugumu söyleyebilirim yani. :1rolleyes:

Iyi haftasonlari dilerim bayanlar. :hulya:

Kızlar Allah hepinizi mutlu etsin. Benden tavsiye kayınvalidenizle asla takışmayın''nişanlıyken annemin değil benim düşüncelerim önemli sözüne inanmayın'',asla unutmayın ailesi çok daha önemlidir, ve her yapmak yaptırmakistediğinizi güler yüzle, yaptırmaya çalışın .........Tabi sabrınız elverirse ....
Unutmadan karadeniz erkeği ailesi için eşini boşar.....

Son düzenleme:
Unutmadan karadeniz erkeği ailesi için eşini boşar.....
Hosgeldiniz öncelikle.

CADIARZU Bu dediginiz gercekten sadece karadeniz erkegine has bir davranis mi sizce?

Pek inanasim gelmiyor. Cünkü bu söylediginiz biraz agir bir söz bence.

Her erkek annesine babasina ailesine baglidir. Evlendikten sonra bu bag biraz daha kuvvetlenebilir. Yada tam terside olabilir.

Ama direk 'karadenizli erkek' diye söylemeniz beni düsündürüyor acikcasi.

Karadenizli olmayan bir ekerk te gayet tabi ailesi icin esini bosayabilir. Bunu memlekete baglamak ne kadar dogru olabilir sizce?

Evet karadeniz erkegi inatcidir, sinilirdir, hatta cogu zaman disa dogru delikanlidir tas firin erkegidir.

Ama 'ailesi icin esini bosar'.... ?? CADIARZU

Bir karadenizli olarak bu sözlerinize kirildim dogrusu. Karadeniz erkegi o kadar da kötü ve acimasiz degil. Zira dedigim gibi sadece karadenizli erkekler degil bir güneydogulu bir akdenizli vsvsvs de esini ailesi yüzünden bosayabilir.

Bu karakter meselesi memleket meselesi oldugunu sanmiyorum.

Yeni topic hayirli olsunnn..

Bende karadenizlilere gelin gittimm U$agumu cok seveyrum aklinialirimsmile

bende karadenizliyim,nişanlımda...
size katılıyorum,karadenizli erkek ailesi için eşini boşar diye genellemekdoğru değil....evet bunu yapan vardır içinde ama karadenizli olmayıp yapanlarda var....tamamen karakter meselesi..

bence karadeniz erkeği iyi oluyor....kendimizde karadenizliyiz....sülalede hiç eşine kötü davranan bir adam görmedim....aksine kadına çok değer verirler....

[
bon_cuk angelgozde sizlerde hosgeldiniz. Dügün ne zamana insaAllah? :asigim:

merhabaaaaaa sesszlikkk bnm aşkım suan 8 aylık asker kısmetseeeee 2 gün sora izine gelioo allah izin verrirse de temmuz ağustos giibi düğün yapmayı düşünüoruz bu rada tanıştığıma çok memnun oldum sessizlikkk :kedi::1hug:

Bende Konyaliyim e$imde Rizeli :lepi:
Herzaman demisimdir ben Karadenizlile evlenmek isterim diye
Tesadüf e$im cikti karsimaa.. :))))

Yeni topic hayirli olsunnn..

Bende karadenizlilere gelin gittimm U$agumu cok seveyrum aklinialirimsmile

Tesekkür ederim Babyke aramiza hosgeldin. :1hug:

Karadenize gelin gittigin icin memnunsun degilmi?

Kac senelik evlisin acaba?

Kesinlikle karakter meselesi. Cok haklisiniz. Yani bunu memlekete göre genellemek cok yanlis.

Aramiza hosgeldiniz bu arada :1hug:

Bende sevdigimde karadenizliyiz. Karadenizin neresindensiniz?

Allah kavustursun canim. Hayirli teskereler insaAllah. Askerligini nerede yapiyor enistemiz?

OyOy ne güzel dügününe cok fazla bi zaman kalmamis. Cok sevindim. InsaAllah hayirlisi olur hakkinizda.

Bende tanistigima memnun oldum canim : )

Kızlar ben yarı Rize yarı Trabzonluyum. Yani ciğerini bilirim.:lepi:

Bende Trabzonluyum. Hemseriyiz demek ki kaydirigubbakcemile5

supurgelim esmerim sizlerde tekrar hosgeldiniz nasilsiniz ?

Onlardan bizden pek birşey değişmesede doğuya gittikçe erkekler daha bir sertleşiyor sanki .Burada ki yorumları okuyunca şaşırıyorum.Ben de çok bunalmışım herhalde eşim istanbullu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bende Konyaliyim e$imde Rizeli :lepi:
Herzaman demisimdir ben Karadenizlile evlenmek isterim diye
Tesadüf e$im cikti karsimaa.. :))))

Ben karadenizli olmama ragmen hep karadenizli esim olmasini istiyordum. Karadeniz sivesiyle konusanlara bayiliyorum mesela. Sevdigimde siveli konusmasini beceriyor. Simdiden diyorum ona cocuklarimizada banada ögreteceksin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…