KaraDeniz'e gelin gidecek ve gitmis olan hanimlar buyrun!!

bende istanbuldayım ama samsunlulara gelin gittim kayınvalidem orda ama biz trakyalıyız bazı şeylerde hiç benzemiyoz

yani işte idare ederler canım :))) ama yardmı çok oldu bize hakıını yemiyim ama eşim biraz maçoo :))) bana karşı değil ama

daha karadenize gitmedim ama sevdiğim samsunlu. ben kocaelinde oturuyorum ama trakyalım :) uzak olduğu için endişelerim var gelenek görenekler çok farklı vallahi tırsıyorum :18: inşallah herşeyin hayırlısı olur herkes sevdiğine kavuşur

ben samsunluyum tatlım gönül rahatlığı ile git süper yaşanacak bir yer bende orduya gelin gitcem uzağaaa yaaa

julia canım mutlaka güzel şehirdir. ama beni de uzaklık tedirgin ediyor senin gibi.senin yine Ordu o kadar uzak değil.Hayırlısı olsun senin içinde canım.

julia canım mutlaka güzel şehirdir. ama beni de uzaklık tedirgin ediyor senin gibi.senin yine Ordu o kadar uzak değil.Hayırlısı olsun senin içinde canım.

nasıl deil kız ben bursadan orduya gitcem ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…