sesini duydum ve hemen geldim cnmm
işe yaradı demek bak sen artık hep şarkı söylerim bende :90:
hoşgeldin canım nasılsın bakım? :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sesini duydum ve hemen geldim cnmm
işe yaradı demek bak sen artık hep şarkı söylerim bende :90:
hoşgeldin canım nasılsın bakım? :)
sesin güzel mi cnmmmm
dedim bana rakip olcan galibaaaahehehe bilmemki canım öyle bazen kendimce şarkı söylerim
dedim bana rakip olcan galibaaaa
niye kız sen şarkı söylermısın yoksa yani sesin güzelmidir?
övünmek gibi olmasın ama güzelll cnmmm yanii çevrem de herkes bi muhabbet ortamında fln patlat bi şarkı der ve asla kurtuluşum olmazz
ay ne güzel daha çok şarkımı yoksa türkümü söylersin???
valla her telden çalarım bennn kız sadece arkadaslar arasında sölüom be sanatçı fln deilim
evet sölerim ona bazen teldeee sölüom ona öle uyuyp kalıo yawrum tabi askere gştmeden önce idi şimdi askerde aşkımolsun kız arkadaşlar arası sanatçısın işte ne güzel yeteneklisin masallah sevdiceğinede şarkılar türküler söylersin arrtıkın ne romantık
evet sölerim ona bazen teldeee sölüom ona öle uyuyp kalıo yawrum tabi askere gştmeden önce idi şimdi askerde aşkım
son 189 artık cnmm nese ben yatıom sabah iş var gündüz gir bol bol konuşalım cnm =)inşallah hayırlısıyla kazasız belasız teskeresini alıp gelir sevdiceğin Allah kavustursun canım
son 189 artık cnmm nese ben yatıom sabah iş var gündüz gir bol bol konuşalım cnm =)
sayılı gün çabuk biter :) tamam canım gündüzde gelirim bol bol konuşuruz :)
süpürgem iim topik topik dolaşıom vallaaa sen napıonselam kızlar nasılsınız?
biter tabi deee bende bitiom bu arada çok özlüorum ama yaaaaaaaaaa
iygeclerrr kızlarrrrrrr bengeldimmmmm