Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarıhı tam bellı degıl ya bı abısı vardı onu evlendırdıler onlarda oyleymıs buyuk evlenırmıs ılk bıraz sıkıntı oldu ama hazıran mayıs gıbı ınsallah senın ne zaman............
Evet bakıyorum ama ıstedıgım gıbı bır model bulamıyorum tesetturluyum bıde......daha var zaten rahat ıcım senınde varmıs daha ..............
benim nisanlimda sinoplu yanliz biz istanbulda yasiyoruz sinopa gitmeyide hic düsünmüyorum :))))
karadenize gelin gitmedim ama karadenizlilere gelin gittim:) istanbulda oturuyoruz bizde ..
karadenize gelin gitmedim ama karadenizlilere gelin gittim:) istanbulda oturuyoruz bizde ..
hosgeldiniz,karadeniz neresi
HOS GELDIN CANIM ARAMIZA.....opuyorumnanaktanturkbayragi
teşekkür ederim canım..eşim Trabzon Uzungöllü..
Saol canım hoşbuldumm..
slm hg bulancak,ben iyiyim sen nasılsın
HEMSERI SAYILIRIZ OZAMAN BENIM NISANLIMDA TRABZON ARSINLI .................:hulya:
sevgiliniz,eşiniz kıyafet konusunda kıskanç mı,askılı,kolsuz giydiriyormu,gelinliğinizi nasıl seçtiniz veya seçeceksiniz
sevgiliniz,eşiniz kıyafet konusunda kıskanç mı,askılı,kolsuz giydiriyormu,gelinliğinizi nasıl seçtiniz veya seçeceksiniz
HEEE vallaaa karışıooo bacımmmm :hulya: askılı kolsuzzz cısssss bana yasak :enbuyukkk: ama aslında rahatsız da deilimmm aşkımlaaa mutlu olayım da varsın askılı giymeyeyim çok büyük eksiklik deil bnm içinnn şuanda asker olduğu için biraz daha hassas kıyafet konusundaaa yanımda olamadığı için o da haklıııı kızamıorum o yüzdennn süpürgelimmmmm kaydirigubbakcemile5
bana da yassak ve ben bunu hiç ama hiç sorun yapmıorummm çünkü aşkımı çok seviyorummmm cnm o bnm yhaaaaaabanada yasak kolsuz askılı,ben giymiyordum zaten sorun değil giymesemde olur :asigim: