KaraDeniz'e gelin gidecek ve gitmis olan hanimlar buyrun!!

Tarıhı tam bellı degıl ya bı abısı vardı onu evlendırdıler onlarda oyleymıs buyuk evlenırmıs ılk bıraz sıkıntı oldu ama hazıran mayıs gıbı ınsallah senın ne zaman............

Tarıhı tam bellı degıl ya bı abısı vardı onu evlendırdıler onlarda oyleymıs buyuk evlenırmıs ılk bıraz sıkıntı oldu ama hazıran mayıs gıbı ınsallah senın ne zaman............

2 sene içinde olcak bizimde kısmetse düğün
gelinlik modellerine bakıyormusun

Evet bakıyorum ama ıstedıgım gıbı bır model bulamıyorum tesetturluyum bıde......daha var zaten rahat ıcım senınde varmıs daha ..............

HEMSERI SAYILIRIZ OZAMAN BENIM NISANLIMDA TRABZON ARSINLI .................:hulya:

eş sayesinde hemşeri olduk:) sen nerelisin canım...Trabzon güzel bir memleket gerçekten karadeniz genel olarak çok güzel insanları çok hoş yüzünüzü güldürebiliyorlar biraz hırçınlıkları olsada:)

sevgiliniz,eşiniz kıyafet konusunda kıskanç mı,askılı,kolsuz giydiriyormu,gelinliğinizi nasıl seçtiniz veya seçeceksiniz

sevgiliniz,eşiniz kıyafet konusunda kıskanç mı,askılı,kolsuz giydiriyormu,gelinliğinizi nasıl seçtiniz veya seçeceksiniz

aman aman öle kısıtlamaları yok zaten hep der bana giyinme konusunda hep sevıyelısındır dıye o yuzden fazla karışmaz gelınlık konusunda da karıscagını sanmıyorum zaten çook açıkda da ben rahat edememm

HEEE vallaaa karışıooo bacımmmm :hulya: askılı kolsuzzz cısssss bana yasak :enbuyukkk: ama aslında rahatsız da deilimmm aşkımlaaa mutlu olayım da varsın askılı giymeyeyim çok büyük eksiklik deil bnm içinnn şuanda asker olduğu için biraz daha hassas kıyafet konusundaaa yanımda olamadığı için o da haklıııı kızamıorum o yüzdennn süpürgelimmmmm kaydirigubbakcemile5

HEEE vallaaa karışıooo bacımmmm :hulya: askılı kolsuzzz cısssss bana yasak :enbuyukkk: ama aslında rahatsız da deilimmm aşkımlaaa mutlu olayım da varsın askılı giymeyeyim çok büyük eksiklik deil bnm içinnn şuanda asker olduğu için biraz daha hassas kıyafet konusundaaa yanımda olamadığı için o da haklıııı kızamıorum o yüzdennn süpürgelimmmmm kaydirigubbakcemile5

banada yasak kolsuz askılı,ben giymiyordum zaten sorun değil giymesemde olur :asigim:

Back