aşkımların fındık bahçesiii var orduda öle güzel ki fındıklarııı yüzsüzlğk yapıom hep istiommmmhoşbulduukbayanssulusmile
fındık var var olmaz mı?
ama fındık işi bitti ya,artık eskisi gibi değil.para etmiyor
Bizdede caylar var caylarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende karadenıze gelın oluyorum ama korkularım var kızlar yada ben cok kafama takıyorum 4 tane eltım var hepsı karadenızlı zaten ben doguluyum severek evlenıyoruz bazen kendımı dıslanmıs hıssedyrm sızdede oluyormu boyle seyler acaba.............
bende karadenıze gelın oluyorum ama korkularım var kızlar yada ben cok kafama takıyorum 4 tane eltım var hepsı karadenızlı zaten ben doguluyum severek evlenıyoruz bazen kendımı dıslanmıs hıssedyrm sızdede oluyormu boyle seyler acaba.............
mesajına eltilerinin yaptığı davranışlar yüzünden katılmadım
yanlış anlaşılma olmasın da
tam olarak anlayamadım pardon.......
bazen oluyor ama nısanlımı cok sevıyorum ve bazen ınsanların laz gelını demelerı hosuma gıdıyor bende yazın basında evlenıcem ınsallah.........kaydirigubbakcemile3öyle hissetmemeye çalış,onlar seni öyle kabul etmeseler,farklı görselerdi nişanlamazlardı rahat ol,ben kısmetse ilk gelinleri olcam,abisi biz evlenene kadar evlenmezse kaydirigubbakcemile3
aşkımların fındık bahçesiii var orduda öle güzel ki fındıklarııı yüzsüzlğk yapıom hep istiommmm
sızler nerelısınız normalde................
ben doğma büyüme istanbulyum,kökenim arnavutsızler nerelısınız normalde................
bazen oluyor ama nısanlımı cok sevıyorum ve bazen ınsanların laz gelını demelerı hosuma gıdıyor bende yazın basında evlenıcem ınsallah.........kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?