E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
iyiyim canım test günüm cumartesi ve heyecan sardı beni.acaba sonuç ne olacak.dua ediyorum bol bol sen de et olur mu?
Balsurat seni hep takip ediyorum ve duacınım inş.sende emellerine kavuşursun..Allah bu günlerde içinden geçen herşeyi versin.
Hayırlı olsun canım,maya tüp bebeği bende biliyorum çok güzel bir merkez, tanıdığım çoğu kişi burada hamile kaldı.Burada en dipten en başa herkes bir birliktelik içinde çalışıyormuş,psikologlar seninle birebir halindeymiş.Eğer benim aşılamam tutmazsa bende bu merkezde mikroenjeksiyon deneyeceğim.Herşeyin hayırlısı Allahtan......
Merhaba cennet aa sende rizede oturuyorsunn :)bende buraya evlendim:1rolleyes:Bende 4 yıllık evliyim 1 başarısız aşılamam varr.Ama bu başlığı açarken deli gbi bebek istiyordumm fakat şimdii istemiyorum tüp bebek falan yaptırmak bebe düşüncesinden git gide sogudumm .Tedavi falan grmek istemiyorumm.Rabbim tez zamanda senin yüzünü güldürür inşallahh:Saruboceq:merhaba balsurat öncelikle Rabbim hakkında herşeyin hayırlısını nasip etsin ben de 4 yıllık evliyim 2 defa aşılama yapıldı tutmadı 3. yü yaptırmayı düşünmüyorum ben eşimin tayinini dolayısıyla şuan rizedeyim bende eşimi ikna edebilirsem tüp bebek yaptırmak istiyorum kiminle karşılaştıysam bana Karadeniz tüp bebek merkezini tavsiye ettiler ben daha araştırmadım ama başarı oranları çok yüksekmiş bence hiç vakit kaybetmeden başla derim inşallah rabbim tez zamanda meleğini sana hayırlısıyla nasip eeder canım...
Evet canım geçmişte bir arkadaş o merkez hakkında birşeyler paylaşmıştıı demek okudun:)))rabbim fazla bekletmeden bebegını göndersin inşallahhhh:Saruboceq:bal surat çok teşekkür ediyorum açtığın bu başlık için bana çok yardımcı oldun
az daha bende orda yaptırmaya karar veriyodum şimdi maya tüp merkezine karar kıldım
zerooo canım sonucunu merak ediyorum terk etmişiniz topiği yahu nerdesiniz ben yeni keşfettim ama kimsecikler yok hadi arkadaşlar gelin toplaşalım yada nereye gittiğinizi yazın bende aranıza katılmak istiyorum :teselli:
balsuratcım bilmem haturlarmısın benmde bi yakınım karadeniz hastanesinde tüp bebek yaptırıyo demiştim.
o tutmadı.
hastane birinci tutmzsa ikinciyi ücretsiz yapıyomuş. neyse ikinci yaptılar ve tuttu. şuan 2 buçuk aylık hamile.
Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah.
slm huzeyfe neden karadeniz tüp bebekten vazgeçtin
slm huzeyfe neden karadeniz tüp bebekten vazgeçtin
amin canım inşallah ayrıca paylaşımın içinde teşekkürlerbalsuratcım bilmem haturlarmısın benmde bi yakınım karadeniz hastanesinde tüp bebek yaptırıyo demiştim.
o tutmadı.
hastane birinci tutmzsa ikinciyi ücretsiz yapıyomuş. neyse ikinci yaptılar ve tuttu. şuan 2 buçuk aylık hamile.
Merhaba cennet aa sende rizede oturuyorsunn :)bende buraya evlendim:1rolleyes:Bende 4 yıllık evliyim 1 başarısız aşılamam varr.Ama bu başlığı açarken deli gbi bebek istiyordumm fakat şimdii istemiyorum tüp bebek falan yaptırmak bebe düşüncesinden git gide sogudumm .Tedavi falan grmek istemiyorumm.Rabbim tez zamanda senin yüzünü güldürür inşallahh:Saruboceq:
niye canım soğuyosun çokmu önemli bi sorunun var hadi sende ktü ye gel beraber tekrar aşılama yapalım benim ilk aşılamam olucak sen nerde yaptırmıştın aşılamanı canım
Evet canım geçmişte bir arkadaş o merkez hakkında birşeyler paylaşmıştıı demek okudun:)))rabbim fazla bekletmeden bebegını göndersin inşallahhhh:Saruboceq:
Geçmişe gidersen görürsün canım bir arkadaş o merkez hakkında bazı şeyler yazmıştımirmirmirmir
balsuratcım bilmem haturlarmısın benmde bi yakınım karadeniz hastanesinde tüp bebek yaptırıyo demiştim.
o tutmadı.
o tutmadı.
huzeyfe :)ben rizede yaptırdım aşılamamı
hayırlı olur inşallah canım sonuç ne zaman belli olcak
hastanedemi yoksa özeldemi kaça yaptırdın
deli gibi topiklerde dolanıyom ah bu çaresizlik şimdi geldim ama sen gittin :gitme:
Canım kusura bakma yaptırmıştım yazıcağıma yaptırdım yazmışım ben 6 ay önce yaptırdım özel hastanedeydi şar hosbitilda tutmadı :)
önemli diil canm hayırlısı olsun ilkmiydi daha yaptırmayı düşünmedinmi
senin sorunun ney bi mahsuru yoksa
okadarını bilmiyorum huzeyfecim ama öğrenir öğrenmez yazarım buraya.canım uzun protokollemi hamile kaldı kısa yani 15 günlük tedaviylemi biraz daha ayrıntılı yazarsan çok memnun olucam bide tedavi masrafı ne kadar olduki ikinciyi bedava yaptılar bunu hiç duymamıştım ilki olmazsa ikinciyi parasız yaptıklarını ssklımıydı arkadaşın ne kadarını karşılıyo devlet umarım en kısa zamanda cevaplarsın vereliniortak
Hatırlıyorum canım söylemiştin bana :))allah sağlıcakla kucagına almayı nasıp esın ınsallh yakının :Saruboceq:
hadi trabzonlu arkadaşlar ktüde aşılama yaptıran kimse yokmu lütfen paylaşımlarınızı bekliyorum çok ama çok ihtiyacım var paylaşımlara kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?