Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah arkadaşında hayırlı sonuçlar alır canımcanım sen nerelerdesin uzun zaman oldu görüşmeyeli ya...opuyorumnanaktan
buralardayım canım evet uzun zaman oldu görüşmeyeli iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın
bebiş varmı?
ktü de ben değil ama şuan bir arkadaş yaptırdı aşılamayı sonucunu bekliyoruzz...
bende karadenizde tedavi oldum.ilgi ve alakadan sonderece memnun kaldım gorevlilerin iletisimi ve ilgisi memnuniyet vericiydi.ilk denememizde sonuc pozitif cıktı suan 6 aylık hamileyim ve insallah kızımız olacak.....
canım sen nerelerdesin uzun zaman oldu görüşmeyeli ya...opuyorumnanaktan
ktü de ben değil ama şuan bir arkadaş yaptırdı aşılamayı sonucunu bekliyoruzz...
canım bana daha ayrıntılı prosedürün nasıl işlediğini hangi doktora gittiğini
ne kadar harcama yaptığını doktorundan memnun olup olmadığınıda yazarsan çok memnun olucam cevaplarını acilen bekliyorum opuyorumnanaktan
Uykucum sonuç ne zamanalkisalkisalkis
teşekkürler canım inşallah güzel haberlerle tekrar görüşürüz
hayırlısı buymuş demekki canım peki devam edicekmi aşılamaya memnunmuymuş doktorundan benim için öğrenirmisin canım bide ne kadara yaptırdı özelinemi gitti doktoruninşşş canım :Saruboceq:
canım tıp fakültesinde aşılama yaptıran arkadaşın sonucu negatifmiş..
Yaaaa pazartesi sabah erkenden gitt ozaman kan vermeyeee
Yaaaa pazartesi sabah erkenden gitt ozaman kan vermeyeee
hayırlısı buymuş demekki canım peki devam edicekmi aşılamaya memnunmuymuş doktorundan benim için öğrenirmisin canım bide ne kadara yaptırdı özelinemi gitti doktorun
ssklımıydı ne kadar sürdü tedavisi ay çok soru sordum canım ama napıyım öğrenmem lazım ona göre bende gitmeyi düşünüyorum araştırma içerisindeyim şimdiden çok saol
bencede pazatesi git ve hayırlı haberlerle gel canım inşallah rabbim bu sefer yollamıştır bebğini :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
uykucu şirine naptın senin sonuç ney hadi sendende müjdeli haber bekliyoruz
ben verim müjdeli haberi canım hamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiileyim allahım herkese yaşatsın bu duyguyu