• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Karadeniz Hastanesi tp bebek merkezi hakknda bilgi topluyorum....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyim canım test günüm cumartesi ve heyecan sardı beni.acaba sonuç ne olacak.dua ediyorum bol bol sen de et olur mu?

Hadii az kaldıı yarınn belli olucakkk o zaman.DuLARIMIZ seninle rabbim emeklerinin karşılığını bu mübarek aydaaa verir inşallahhhh:Saruboceq:

Balsurat seni hep takip ediyorum ve duacınım inş.sende emellerine kavuşursun..Allah bu günlerde içinden geçen herşeyi versin.

Balsurat seni hep takip ediyorum ve duacınım inş.sende emellerine kavuşursun..Allah bu günlerde içinden geçen herşeyi versin.

Allah senden razııı olsunnnn canımm ne güzell dua etmişsinn..Rabbim seninde gönlündekileriii ettiğin dualarıı kabull etsinnnn inşallahhh..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Hayırlı olsun canım,maya tüp bebeği bende biliyorum çok güzel bir merkez, tanıdığım çoğu kişi burada hamile kaldı.Burada en dipten en başa herkes bir birliktelik içinde çalışıyormuş,psikologlar seninle birebir halindeymiş.Eğer benim aşılamam tutmazsa bende bu merkezde mikroenjeksiyon deneyeceğim.Herşeyin hayırlısı Allahtan......

sağol yasemin umarım senin oraya gitmene gere kalmaz ama gerçekten mükemmel bir yer testim pozitif çıktığından beri sürekli arıyorlar soruyorlar dr bizzat arıyor oradayken seninle arkadaş gibiler dediğin gibi ekip çalışması çok iyi orda psikoloğundan tut da hizmetlisine kadar herkes harika

bal surat çok teşekkür ediyorum açtığın bu başlık için bana çok yardımcı oldun
az daha bende orda yaptırmaya karar veriyodum şimdi maya tüp merkezine karar kıldım
zerooo canım sonucunu merak ediyorum terk etmişiniz topiği yahu nerdesiniz ben yeni keşfettim ama kimsecikler yok hadi arkadaşlar gelin toplaşalım yada nereye gittiğinizi yazın bende aranıza katılmak istiyorum :teselli:

balsuratcım bilmem haturlarmısın benmde bi yakınım karadeniz hastanesinde tüp bebek yaptırıyo demiştim.
o tutmadı.
hastane birinci tutmzsa ikinciyi ücretsiz yapıyomuş. neyse ikinci yaptılar ve tuttu. şuan 2 buçuk aylık hamile.
Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah.

merhaba balsurat öncelikle Rabbim hakkında herşeyin hayırlısını nasip etsin ben de 4 yıllık evliyim 2 defa aşılama yapıldı tutmadı 3. yü yaptırmayı düşünmüyorum ben eşimin tayinini dolayısıyla şuan rizedeyim bende eşimi ikna edebilirsem tüp bebek yaptırmak istiyorum kiminle karşılaştıysam bana Karadeniz tüp bebek merkezini tavsiye ettiler ben daha araştırmadım ama başarı oranları çok yüksekmiş bence hiç vakit kaybetmeden başla derim inşallah rabbim tez zamanda meleğini sana hayırlısıyla nasip eeder canım...
Merhaba cennet aa sende rizede oturuyorsunn :)bende buraya evlendim:1rolleyes:Bende 4 yıllık evliyim 1 başarısız aşılamam varr.Ama bu başlığı açarken deli gbi bebek istiyordumm fakat şimdii istemiyorum tüp bebek falan yaptırmak bebe düşüncesinden git gide sogudumm .Tedavi falan grmek istemiyorumm.Rabbim tez zamanda senin yüzünü güldürür inşallahh:Saruboceq:
bal surat çok teşekkür ediyorum açtığın bu başlık için bana çok yardımcı oldun
az daha bende orda yaptırmaya karar veriyodum şimdi maya tüp merkezine karar kıldım
zerooo canım sonucunu merak ediyorum terk etmişiniz topiği yahu nerdesiniz ben yeni keşfettim ama kimsecikler yok hadi arkadaşlar gelin toplaşalım yada nereye gittiğinizi yazın bende aranıza katılmak istiyorum :teselli:
Evet canım geçmişte bir arkadaş o merkez hakkında birşeyler paylaşmıştıı demek okudun:)))rabbim fazla bekletmeden bebegını göndersin inşallahhhh:Saruboceq:
balsuratcım bilmem haturlarmısın benmde bi yakınım karadeniz hastanesinde tüp bebek yaptırıyo demiştim.
o tutmadı.
hastane birinci tutmzsa ikinciyi ücretsiz yapıyomuş. neyse ikinci yaptılar ve tuttu. şuan 2 buçuk aylık hamile.

slm huzeyfe neden karadeniz tüp bebekten vazgeçtin

Geçmişe gidersen görürsün canım bir arkadaş o merkez hakkında bazı şeyler yazmıştımirmirmirmir

slm huzeyfe neden karadeniz tüp bebekten vazgeçtin

a.s canım ilk sayfalardaki bi arkadaş ordaki deneyimini paylaştı bende o yüzden vazgeçtim şimdi ktü de aşılama yaptırmayı düşünüyorum sende tedavi sürecini bizimle burdan paylaşırsan memnun oluruz allah hayırlı evlatlar nasip etsin cümle isteyenlere inşallah :Saruboceq:

o tutmadı.
amin canım inşallah ayrıca paylaşımın içinde teşekkürler
Merhaba cennet aa sende rizede oturuyorsunn :)bende buraya evlendim:1rolleyes:Bende 4 yıllık evliyim 1 başarısız aşılamam varr.Ama bu başlığı açarken deli gbi bebek istiyordumm fakat şimdii istemiyorum tüp bebek falan yaptırmak bebe düşüncesinden git gide sogudumm .Tedavi falan grmek istemiyorumm.Rabbim tez zamanda senin yüzünü güldürür inşallahh:Saruboceq:
niye canım soğuyosun çokmu önemli bi sorunun var hadi sende ktü ye gel beraber tekrar aşılama yapalım benim ilk aşılamam olucak sen nerde yaptırmıştın aşılamanı canım
Evet canım geçmişte bir arkadaş o merkez hakkında birşeyler paylaşmıştıı demek okudun:)))rabbim fazla bekletmeden bebegını göndersin inşallahhhh:Saruboceq:

Geçmişe gidersen görürsün canım bir arkadaş o merkez hakkında bazı şeyler yazmıştımirmirmirmir

hadi cevaplarını bekliyorum balsurat opuyorumnanaktan

hadi trabzonlu arkadaşlar ktüde aşılama yaptıran kimse yokmu lütfen paylaşımlarınızı bekliyorum çok ama çok ihtiyacım var paylaşımlara kaydirigubbakcemile5

o tutmadı.

canım uzun protokollemi hamile kaldı kısa yani 15 günlük tedaviylemi biraz daha ayrıntılı yazarsan çok memnun olucam bide tedavi masrafı ne kadar olduki ikinciyi bedava yaptılar bunu hiç duymamıştım ilki olmazsa ikinciyi parasız yaptıklarını ssklımıydı arkadaşın ne kadarını karşılıyo devlet umarım en kısa zamanda cevaplarsın vereliniortak

o tutmadı.

Hatırlıyorum canım söylemiştin bana :))allah sağlıcakla kucagına almayı nasıp esın ınsallh yakının :Saruboceq:

huzeyfe :)ben rizede yaptırdım aşılamamı

huzeyfe :)ben rizede yaptırdım aşılamamı

hayırlı olur inşallah canım sonuç ne zaman belli olcak
hastanedemi yoksa özeldemi kaça yaptırdın
deli gibi topiklerde dolanıyom ah bu çaresizlik şimdi geldim ama sen gittin :gitme:

hayırlı olur inşallah canım sonuç ne zaman belli olcak
hastanedemi yoksa özeldemi kaça yaptırdın
deli gibi topiklerde dolanıyom ah bu çaresizlik şimdi geldim ama sen gittin :gitme:

Canım kusura bakma yaptırmıştım yazıcağıma yaptırdım yazmışım ben 6 ay önce yaptırdım özel hastanedeydi şar hosbitilda tutmadı :)

Canım kusura bakma yaptırmıştım yazıcağıma yaptırdım yazmışım ben 6 ay önce yaptırdım özel hastanedeydi şar hosbitilda tutmadı :)

önemli diil canm hayırlısı olsun ilkmiydi daha yaptırmayı düşünmedinmi
senin sorunun ney bi mahsuru yoksa

önemli diil canm hayırlısı olsun ilkmiydi daha yaptırmayı düşünmedinmi
senin sorunun ney bi mahsuru yoksa

sebebsiz infertilite canım herşey normal ama bebe yokkaydirigubbakcemile3

Yok canım ben 7 ay klomen yumurta tedavisi gördüm +aşılama .dr 2.aşılamayı yapmıycam dedi.iğne tedavisinede ben geçmek istemedimm..Dr istersen tüp bebe yaparsın dedi dogal yoldanda olur dıyorr.Acele etmıycemm beklıycem:)))

canım uzun protokollemi hamile kaldı kısa yani 15 günlük tedaviylemi biraz daha ayrıntılı yazarsan çok memnun olucam bide tedavi masrafı ne kadar olduki ikinciyi bedava yaptılar bunu hiç duymamıştım ilki olmazsa ikinciyi parasız yaptıklarını ssklımıydı arkadaşın ne kadarını karşılıyo devlet umarım en kısa zamanda cevaplarsın vereliniortak
okadarını bilmiyorum huzeyfecim ama öğrenir öğrenmez yazarım buraya.
Hatırlıyorum canım söylemiştin bana :))allah sağlıcakla kucagına almayı nasıp esın ınsallh yakının :Saruboceq:

amin çok sağol canım.

Arkadaşlar merhaba;
Bende samsunda oturuyorum.tüp bebek yaptırmaya karar verdim.Trabzon u araştırırken bu topic i buldum.Memnun olanlar kadar memnun olmayanlarda var anladığım kadarıyla.Ama doktorların ilgilenmemesi benimde tercihimi etkileyecek bir nokta.Çünkü bizlere gerekli olan doktarların vereceği moral.samsundaki tüp bebek merkezi hakkında bilgisi olan var mı?

hadi trabzonlu arkadaşlar ktüde aşılama yaptıran kimse yokmu lütfen paylaşımlarınızı bekliyorum çok ama çok ihtiyacım var paylaşımlara kaydirigubbakcemile5

canım sen nerelerdesin uzun zaman oldu görüşmeyeli ya...opuyorumnanaktan

ktü de ben değil ama şuan bir arkadaş yaptırdı aşılamayı sonucunu bekliyoruzz...

Back