Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buarada şafak beyin telefon numarası elinde olan varmı(cep)her arıyorum muayenede oluyor cepte almamışım.
merhaba ben de trabzonda yaşıyorum karadenizde şafak beye başladım kontrol aşaması çok güzeldi.tüm tahlilleri yaptırdık pazartesi gün sonuçları göstereceğim ona göre tedavi olacağım.hastanenin ve doktorların çok iyi olduğunu ben de duydum.
Canım çokk sağolasınn..Şimdi yaptırmıcazz ama olsun 1 sene sonra lazım olabilirrrrrrmerhaba balsurat inşallah olumlu bi sonuç alırsın.
bizimde bi tanışımız orda tüp bebek tedavisine başladı. iğne vuruluyodu her gün en son konuştuğumuzda. ama şuan hiçbir bilgim yok tutup tutmadığı konusunda. öğrenip buraya yazarım cnm.
Canım çokk sağolasınn..Şimdi yaptırmıcazz ama olsun 1 sene sonra lazım olabilirrrrrr
:sm_cool::sm_cool:
senin için şimdi aradım tatlım. evde yatıyomuş kalkmaması gerekiyomuş yarın belli olacakmış tutup tutmadığı. inşşalh tutmuştur.
:asigim:Canım sağolasınn.Allahım inşallahh tutmuştur emeklerinin karşılığında o arkadaşa bebeğini göndermiştir inşallah:Saruboceq:
ayy çokk heycanlandımm valla.delikafadulden.trabzon neresindesin tanışalım mı?
trabzon merkez sen ilçedemi merkezdemisin?sen ne durumdasın kime gidiyorsun?inşallah tanışırız memnun olurum
Okudum ancak ufuk beye gİdyormuŞsun nasıl memnunmusun ben İkİsİ İÇİn de gÜzel Şeyler duydum.tÜp yaptırdınmı yaptıracakmısın
ben de yazın tüp bebek yaptıracağım aşılamanın olumsuz sonuçlanacağını düşündü o nedenle direk tüp yapalım dedi.tüp bebek nasıl yapılıyor ikiz üçüz gibi seçme şansın oluyor mu?bana biraz anlatsan ya tüp bebek aşamalarını,siz de sıkıntı ne bizim sperm hareketliliği sorunumuz var.kısmet sıkma canını ömrü olsa Allah kısmet ederdi.sağlıklı olsunda 1 yıl sonra olsun ne yapalım.ben şuanda aşılama için raporla uğraşıyorum aşılama yapılmış gibi gösterilecek,fakülteye gidip sevk edilecek falan.fakülteden sevk olunca ücrette düşüyor ya.doktorumu sevdim evet.önceden ben imperiale gidiyordum sırf doktorlar bayan diye ama hiç memnun kalmadım.inşallah olumlu sonuçlar alırız.
sağol canım ya yazının tamamını okudum bu durumda sana ne yapıldı klasşk tüp bebekmi yoksa mikroenjeksiyonmu?ben de herhangi bir sorun yok tek sorunumuz sperm hareketliliği mikroenjeksiyon olması gerekir bu durumda değilmi?