Tüp Bebek Merkezleri Karadeniz Hastanesi tp bebek merkezi hakknda bilgi topluyorum....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol canım ya inşallah dediğin gibi tedavi sorunsuzca ilerler,şafak beyde tüp bebek doktoru ufuk beyde kadın hastalıklar yazıyor internette.yoksa ben de merkeze güveniyorum çoğu büyük şehirdeki merkezlere göre iyi olduğunu duydum.
senin hakkında da hayırlısı böyleymiş demekki kısmetimizde ne varsa onu yaşıyoruz Allah hepimize sabır versin.
yeni merkez açılmadı ağustosta açılacak eski yerdeyim.görüşürüz inşallah.

hani şafak bey in tipini beğenmemiştin sen yanlış hatırlamıyorsam...benim doktor ufuk bey

şahin bey diye doktor varmış da orda benim mi haberim yok ayrıcaaa :roflol:

:roflol:Delümm yanlış yazdım ne yapayımm.ŞAFAK işteeee.Ulan senin doktorumu beğenmiştim ben ne unutkan kadun oldumkaydirigubbakcemile3

:roflol:Delümm yanlış yazdım ne yapayımm.ŞAFAK işteeee.Ulan senin doktorumu beğenmiştim ben ne unutkan kadun oldumkaydirigubbakcemile3

yani ufuk bey in mi tipini beğenmiştin sevindim bende ufukla devam ediyorum tedaviye şafak izne ayrılcakmış.ufukta biraz önce kuzey tv de tüp bebekle ilgili konuşma yaptı.

hım canım teşekkürler ..demek ki muhtemelen benim tedavi yeni yerde olcakk ...internette öyle yazıyor ama ikiside tüp bebek doktoru canım..şafak bey klinik direktörü olduğu için öyle sanırım..

b12 tavsiye ederim sana..delülere iyi geliymi bilmem ama..:roflol:

banane vermiycem doktorumu sana..işim bitsin ondan sonra al senin olsunnn..dipünü ne yapıyım onun ..bana bebiş lazım..:lepi:

benim düplüm var zatiii:sm_cool:

yani ufuk bey in mi tipini beğenmiştin sevindim bende ufukla devam ediyorum tedaviye şafak izne ayrılcakmış.ufukta biraz önce kuzey tv de tüp bebekle ilgili konuşma yaptı.

bize niye haber vermedinnnnnnnnnnnnnnn ..:mymeka:

bitti deme sakınnnnnnnnnklava:

onu demiyorum ya..ufuk bey konuşma yaptı dedin ya kuzey tv de onu soruyorummm

sonunu yakaladım tüp bebek aşamalarını anlatmış ben açtığımda erkekte sperm problemleri ve yeni merkez hakkında konuşuluyordu o yüzden.tekrarını falan görürsem yazarım burdan

sonunu yakaladım tüp bebek aşamalarını anlatmış ben açtığımda erkekte sperm problemleri ve yeni merkez hakkında konuşuluyordu o yüzden.tekrarını falan görürsem yazarım burdan

tamam canım..msn den de haber verirsen sevinirim okişşkaydirigubbakcemile5

Merhaba arkadaşlar. Bende özel karadeniz hastanesinde tüp bebek yaptıranlardan biriyim ve ben bu merkezden hiç memnun kalmadım oraya 5000TL para vermeme rağmen. Bir kere sağlıkçı olarak şunu söyleyebilirim ki tüp bebek olayının en önemli yönü psikoloji. Bırakın sizi psikolojik yönden rahatlatacak, sizinle konuşacak bir ekibi size normal bir bilgi bile vermiyorlar. Doktorlar kral. Görünüşte çok güler yüzlüler ama doktoru 3 dk.lık muayenede görüyosunuz siz daha üstünüzü giyerken dr. kayboluyor. Herşeyinizi hemşire söylüyor. Yani tedavinizin başından sonuna kadar karşınızda dr. değil hemşire var. Onlar sorularınıza tam yanıt veremiyor dr.u bağlayın falan diyosunuz onu da yapmıyolar. ılla hemşireye söyliceksin o dr.a söylicek. Sonra tekrar hemşire size dönecek. Bu kadar saçmalık görmedim.

Ayrıca tüp bebek herkezin hergün yaptığı bişey değil. Baştan sona maddi ve manevi yıkıma uğratan bir tedavi. Bu kadar parayı verip kafanızdaki sorulara sürekli hemşirelerle cevap bulmaya çalışıyosunuz. Benim fakülde de yaptırdığım basit bir aşılamada bile bana defalarca estradiol değerimi ölçen kan tahlilleri yapıldı. Burda 1 kere bile kan tahlili yapmadılar. Şafak ya da ufuk bey farketmez kime giderseniz gidin zaten tedavinizi bir dr.la tamamlayamıyosunuz. Ben güya şafak beyin hastasıydım ama kendisini 40 günlük süreç boyunca 3 kere gördüm. Neyse bunun gibi bir sürü şey var arkadaşlar. Benim uyarım şudur ki bu kadar yıpratıcı bir tedaviyi hele bu kadar da para verecekseniz lütfen benim yaptığımı yapmayın. Burnumun dibinde bir merkez diye diğer merkezlere gitmeye üşenmeyin. Psikolojinizi daha ön plana alan, hasta-hemşire değil hasta dr.ilişkili, bu işte daha profosyonel ekiplere kendinizi teslim edin. Haa ben bu arada embriyolog diye birini de görmedim bize açıklama yapacak.

Sürekli bir aceleden koşuşturmaca ve herşey şişirme. Lütfen dikkatli olun merkez seçiminde iyi düşünün. Benim gibi balıklama atlamayın dibimde diye. Nacizane tavsiyem. Allah tez zamanda yavrularınızı kavuşturur inşallah.

İşteee benimdee kafamdakiii soru işaretleriii bu yöndeydiii.Acaba hastaya yaklaşımlarıı nasılll benim için en önemlisi bu psikojik yönden hastayı rahatlamalarıı gerekirr.yagmurr Allah razı olsun bilgilendirdiğin için çokk sağolasınn.Zaten içimden hiç gelmiyordu orda yaptırmak.Karedeniz gibi dandik bir merkezdende anca bu beklenirdi zatenn..:sinifsinif:En güzelii ben bursaya ailemin yanına gidip Bursa Acıbadem merkezinde yaptırayımmmmsengözlerimebaksanab

selam ben de trabzon da oturuyorum ve yagmurbebek sana şiddetle katılıyorum. ben de karadeniz de mikroenjeksiyon yaptırma gafletinde bulundum ve benimle beraber 2 arkadaşım daha sonuçlar zaten negatifti onu geçelim arkadaş herşeyi anlatmış ben kesinlikle tavsiye etmiyorum sana soyup soğana çeviriyorlar seni karadeniz de ben ankara maya tüp bebek te mikroenjeksiyon yaptırdım 3 embriyonun 3 ü de tuttu bebeklerim şu an 2 aylık ve oraya gidince anladım ki karadenizde bi halt yaptıkları yok sakın ha zamanını ve paranı boşa harcama canım

:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

lütfen arkadaşlar bu kadar olumsuz şeyleri birbirinize özelden yazın.şu an tedavim başladı toplama işlemim bugün yapıldı artık yarım bırakamam,canım sıkılıyor bunları okudukça.ben moral yönünden sıkıntıda değilim evet doktorların çok muhabbet etmediği doğru ama bugün bana tüm hemşireler öyle destek oldu ki moralsiz girmedim.bu hastanede psikoloji işiyle hemşireler ilgileniyor doktorlar pek konuşmuyor ama merkezde başka yerlerde yaptıranlar da burası daha iyi daha çok ilgileniyorlar dediler di..

zeroo durumlar nasıl test günü ne zamankaydirigubbakcemile5

Hayırlı olsun canım,maya tüp bebeği bende biliyorum çok güzel bir merkez, tanıdığım çoğu kişi burada hamile kaldı.Burada en dipten en başa herkes bir birliktelik içinde çalışıyormuş,psikologlar seninle birebir halindeymiş.Eğer benim aşılamam tutmazsa bende bu merkezde mikroenjeksiyon deneyeceğim.Herşeyin hayırlısı Allahtan......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…