Tüp Bebek Merkezleri Karadeniz Hastanesi tp bebek merkezi hakknda bilgi topluyorum....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm.. ben de özel karadeniz e gidiyorum..yumurtlama tedavisi ile başladık.. ama bana hastane sistemi farklı geldi..dr konuşmuyo hemşireler anlatıyo her şeyi
ve ücretleri pahalı geldi..sizce nasıl..

canım çevre illerden gelen hastalar vs olduğundan çok yoğun oluyor doktorlar..hasta sayısı son derece fazla..ayrıca hemşirelerde bu konuda çok tecrübeli..onların günlük toplantıları oluyor her seferinde bilgilendiriliyorlar..tedavi aşamasının her konuzsunda bilgi sahibiler..

ücretlere gelincede aşağı yukarı aynı fiyatlar söz konusu türkiye genelinde..tabi bazı merkezlerde indirimler,kampanyalar yapılıyor tabi ama..ev burda olunca gidip gelme ve kontrol aşamalı bizim için daha kolay oluyor..hem transfer sonrası kendi evinde kalıyorsun ..şehir dışında olsa gelmeye korkarsın o kadar yolu buraya..

insanın kendi evi gibisi yok sonuçta
a.s

bana da sanki işi ticarete dökmüşler gibi geldi. yumurtlama tedavisi sonunda 150 lira alıyor. aşılama 450 lira....hadi 120 sini sperm yıkama işlemi diyelim... peki hiç orda aşılama yaptıran var mı ki nasıl oluyo acaba merak ettim..? bir de hastanenin tuvaletleri bir özel hastaneye yakışır şekilde değil. çok kötü.. böyle bir merkeze hiç yakışmıyor...

ben de fikrimi yazmak istedim ben karadenizde tadaviye başlayan biri olarak tedaviye daha önce başladığım hastanede semen odası yoktu tuvalet kullanmak zorunda kalıyordu kocalarımız;burada ise duş odası bile var.ayrıca bizim için önemli olan tedavideki başarılarıdır tuvaletlerin görünümü değil dimi?başarılarını öğrenmek için internetten araştırma yapabilirsiniz şafak hatırnaz yazınca baya birşeyler çıkıyor bakalım inşallah yazın tüp bebek yapınca başarısını kendimde yaşayarak anlatırım sizlere.

canım ben hiç aşılama olmadım orda..ama tüp bebek fiyatları normal geldi bana...tabi özel hastaneler için konuşuyorum ben...devlet hastanesinde durum nasıl onu bilmiyorum

duş odası neki..video cd bilem yapmışlar..ama eşim istemimişş cd yi..sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol:

Allah izin ederse bende seneye yaza yaptırıcam o zamana kadar hamiş kalamazsam eğerkaydirigubbakcemile3
Kızlarr dualarım sizlerleee.Rabbim emeklerinizinn karşılığında yüzünüzü güldürsün inşallahh..Tedavilerinizzz hayırlı olsun inşallahh..Allaha ve doktorlara emanet olun:Saruboceq:

:uhm:Transferden sonra hastanede yatılması gerekiyormuşş.nedenmişş yaa delikafadulden

:uhm:Transferden sonra hastanede yatılması gerekiyormuşş.nedenmişş yaa delikafadulden

bilmiyom ki balım beni bir gece yatırdılarrr..olsun bebişim gelsinde yatırsınlar beya..

ha sadece beni değil herkesi yatırıyorlar bir gece.benim tahminime göre oılumsuz bir durum olursa eğer anne adayının kafasında bir soru işareti bırakmamak adına yapılıyordur herhalde..başka ne gibi birşey olabilir ki..normalde 2-3 saat dinlenmenin ardından gönderiyorlar..benim şehir içi olduğu yatırdılar yani..psikolojiktir tahminime göre ama sormak lazım doktorlara tabikide..

ben hiç sormadım valla.zaten yediğim iğnelerden dolayı kalçalarım acayip ağrıyor benim..kalkacak halim olmuyor 12-15 gün boyunca ..
acık küçüklerde benimkiler ondan oluyomuşş
:roflol::roflol::roflol::roflol:

selam arkadslar.ben tüp bebek için trabzona basvurdum.tüp bebek asamasında olan arkadaslarım lütfen ne kadar sürdügünü söylermi acaba.dalarınızı bekliyorum.

Özel karadenız hastanesınde pgt yapılıyo mu bılgın var mı

canım hiç bir bilgim yok bu konuda ..eğer bilgi edinebilirsem haber veririm

selam arkadslar.ben tüp bebek için trabzona basvurdum.tüp bebek asamasında olan arkadaslarım lütfen ne kadar sürdügünü söylermi acaba.dalarınızı bekliyorum.

canım tüp bebek tedavisinde uygulanan iki protokol var..biri uzun protokol yaklaşık 45 gün sürüyor..diğeri ise kısa protokol buda yaklaşık 15 gün sürüyor..bu hangi merkeze gidersen git uygulanan sistem aynı.biri 45 gün sürer biride 15 gün

hastaya hangi protokol uygulanacağını ise doktor belirliyor..hastanın yaşı,boyu ,kilosu ,tetkik ,tahlil vs gibi şeyler hastaya uygulanacak en uygun protokol hangibsi ise o seçiliyor

Son düzenleme:
merhaba bu msjı ne zaman yazdın bilmiyorum ama ben karadeniz hastanesinde çalışıyorum sana tavsiyem büyük paralar harcamadn önce ayağının dibindeki fırsatı değerlendir ki başarı oranımız çok yüksek ikizlermizn ardı arkası kesilmiyor helede sağlık güvencen varsa ucuz bir maliyetle kalkıyosun altından allah gönlüne göre versin ...

şafak beyin hastasıyım ancak tatile gidecek transferim olursa eğer aksilik çıkmazda,transferimi de ufuk bey yapacak .ufuk yılmaza giden varmı doktor değiştirmek canımı sıktı.jeyandd nerdesin yoksun uzun zamandır senin doktorun ufuktu nasıl?

canım ufuk bey olsun şafak by olsun ikiside çok iyi ..

benim tüm takibimi ufuk bey yaptı biliyorsun gebelik elde ettik ama rabbim devamını nasip etmedi bize..

ayrıca şafak beyde kist aplikazasyonu işlemimi yapmıştı ufuk beyin acil ameliyata girmişti..bence sende endişelenme lütfen kendini stres etme bunları..

:dance:Canım paylaşım için çokkk teşekkürrr ederimmm.Demek başarı oranı yüksekkk:asigim:

Uykucum ben senın doktorun tipini hiç beğenmedim yaa ben şahin beyii kabul ederimkaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim ya aslında söylemiştin hatırlıyorum insan tedirgin oluyor bu aşamada.sen naptın eylüle kaldın dimi rapor nedeniyle.ben bugün 5.iğnemi yaptım 4 sağsa 2 solda yumurta var 6.1 rahim kalınlığı.sanırım rahim duvarı kalınlığı için estrofem adında doğum kontrol hapı verdi inşallah transfere varırım dimiii????

evet canım rapor nedeniyle eylül e kaldı hatta ekime desek doğru olur..eylül başında gelecek hocalar..benim adetimde eylül ün son günlerine denk geliyor tabi kısmet olursa yinede..

varırsın canım transfere neden varmayasın..doktoruna güven tatlım...endişelenmekte haklısın tabi zor bir süreç..inan kist operasyonu ma şafak bey in gireceğini öğrenince hiç endişe etmemiştim gerçekten ben merkeze çok güveniyorum..yeni merkez faaliyete geçmişmi bu arada..sen eski yerdemi devam ediyorsun tedaviye..

rabbim emeklerinizi boş çıkarmaz inşş....
:Saruboceq:

her hangi bir şeye ihtiyacın olursa hastane veya diğer konularda seve seve gelirim yanına opuyorumnanaktan

:dance:Canım paylaşım için çokkk teşekkürrr ederimmm.Demek başarı oranı yüksekkk:asigim:

Uykucum ben senın doktorun tipini hiç beğenmedim yaa ben şahin beyii kabul ederimkaydirigubbakcemile3

hani şafak bey in tipini beğenmemiştin sen yanlış hatırlamıyorsam...benim doktor ufuk bey

şahin bey diye doktor varmış da orda benim mi haberim yok ayrıcaaa :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…