- 7 Mayıs 2022
- 7
- 1
- 29
-
- Konu Sahibi merakettimdegeldim
Çok sevinirim adres bilgisi verirseniz.Sapanca da gitmiştik eşimle. Çok memnun kaldık. Aklınıza takılan nedir? İsterseniz Instagram adresini verebilirim özelden.
Doğu karadeniz için de öneriniz varsa eğer oraları da değerlendirebilirizkaradenizde diyince ben doğu karadeniz sandım hdjdks (Trabzonluyum çünkü)
Teşekkür ederim not alıyorum araştırayımEğer deniz tatili istiyorsanız kilometrelerce kumsaliyla bartın inkum onerebilirim. Bungalovu var mıdır bilemiyorum ama çok sayıda kalacak yer imkanı var
Yani bunlar eski model attıklarım ama asıl hayal edilen bu olmalı gibi geliyo bana. Sapancada bungalovsuz nokta kalmadı gölü gören tüm cephelerde. Evet ultra lüks şahane seyler var ama 2 metreyle arayla adamlar aynısından 30 tane yapmış.Aradığım şey sadece aslında sakinlik
Güzeldere şelalesi:) ben burada kamp yapmıştım
Sakinlikten korkmazsanız
Sakin mi sakiiinGüzeldere şelalesi:) ben burada kamp yapmıştımşelale parkına çıkan bir otobüs yok o yüzden aracı olmayanlar otostopa talim ediyor . Güzel miydi? Güzeldi:) tavsiye eder miyim? Emin değilim:)
Ay yok yok güzeldi. Hobbit evlerinin resmine bayılıp gitmiştim aslında, o biraz beklentimin altında kaldı. Bir de tatile çıktıgim kişiye uyuz olup tek devam ettim falan. Ondan heralde hafızamda çok güzel kalmamışSakin mi sakiiin
Biyenmedin mi memleketimi püü
Sapancaya bende gitmek istiyorum eşimle ama dolandırılmaktan korkuyorum , kaç gece kaldınız ne kadar ödedinizSapanca da gitmiştik eşimle. Çok memnun kaldık. Aklınıza takılan nedir? İsterseniz Instagram adresini verebilirim özelden.
Social turizm destekli olunca biraz güvenerek gittik. Çok beğendik. 1 gece kaldık geçen sene evlilik yıldönümümüz için gitmiştik Ekim ayında 5000 liraya kalmıştık. Şuan ne kadardır bilemiyorum tabiSapancaya bende gitmek istiyorum eşimle ama dolandırılmaktan korkuyorum , kaç gece kaldınız ne kadar ödediniz
Şuan araştırıyorum ama baya uçmuş fiyatlarSocial turizm destekli olunca biraz güvenerek gittik. Çok beğendik. 1 gece kaldık geçen sene evlilik yıldönümümüz için gitmiştik Ekim ayında 5000 liraya kalmıştık. Şuan ne kadardır bilemiyorum tabi
Herşey çok pahalı. Hal böyle olunca fırsatçılara da gün doğuyor maalesefŞuan araştırıyorum ama baya uçmuş fiyatlar
Aynen piyasayı bahane edip fiyat şişirmişler ,araba fiyatına tatil bile var yaniHerşey çok pahalı. Hal böyle olunca fırsatçılara da gün doğuyor maalesef