- 13 Mart 2025
- 2
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi Islak Kelebekkkk
Merhaba. Öncelikle 8 ay önce ayaklarımda çıkan ve geçmeyen kırmızı lekeler için doktora gitmiştim. Bu durumdan bağımsız muayene esnasında karaciğerimde kist olduğunu öğrendim, doktorum çok üzerinde durmadı, önemsiz bir şey dedi. Fakat yaklaşık 4 ay önce karaciğerimin olduğu yerde yani sağ üst kaburgamın altında elime gelen bir kitle var. Elimle bastırdığımda elimin altından kayıp gidiyor. Ayrıca o bölgemde ara sıra batıp çıkan bir ağrı hissediyorum. O tarafımda bir dolgunluk var sanki. Aylardır o kadarkorkuyorum ki doktora gidemedim. Kötü bir şey varsa bilmek istemiyorum, içim içimi yiyor. Bu ay artık gitmem gerek biliyorum ama randevu almaya dahi elim gitmiyor. Kafama taktıkça orası sürekli ağrıyor gibi hissediyorum. Bu arada çok sağlıksız besleniyorum yıllardır. Ayaklarımdaki kırmızı lekelerde duruyor. Üzerine basınca soluyor, soğukta daha çok çıkıyor, karaciğerle ilgili mi bilmiyorum. Karaciğerimin olduğu yerde elimden kayıp giden o şişlik ne olabilir, böyle bir durum yaşayan var mı? Doktora gitmeyerek cahillik ettiğimi biliyorum ama o kadar korkuyorum ki.