• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karaca tencereler hakkında

irem85_09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2009
120
0
116
Manisa
arkadaşlar ben karaca prestij serisi tencerelerden ve karca düdüklü tencere aldım. tencereleri aslında beğenerek aldım. çünkü kapakları dümdüz, hiçbir çıkıntısı yok ve yer kaplamıcak şekilde.ben de öyle bir şey istiyordum. fakat bir arkadaş karaca tencerelerim yandı, sakın almayın demiş. şu an daha elime ulaşmadı aldığım tencereler. fiyatları da baya fazla. eğer şikayetçi olan arkadaşlar çoksa değiştirmeyi düşünüyorum. yardımcı olursanız sevinirim. burada karaca hakkında kesin bir hükme varmaya çalışalım artık. alalım mı almayalım mı?

bizim öğretmen arkadaşın kızı evlendi,sapları yandı tencerenin iade aldılar.Ev arkadaşım karaca almıştı dışı boyalı olanlardan boyaları yer yer pul pul dökülüp kararmıştı.Ben de korktum Fissler aldım inşallah birşey olmaz

Bence alma..Benim düdüklümde karacaydı..Cifle bile yıkasam acayip yağlı,buğulu gibi bir doku kalıyor..
Tavsiye etmem..Aryıldız,Korkmaz bilinen kaliteli markalar..bunları seçenek olarak düşünebilirsin..

yapmayın arkadaslar ya bende komple ceyiz seti aldım karacadan tencerelerim düdüklü tencerem falan okadar cok tencere varki bida hiçbi parcaya gerek duymıcam gibi geliyo eğer cidden böle bişi varsa ilerde değiştirme yapaarlarmıki

yapmayın arkadaslar ya bende komple ceyiz seti aldım karacadan tencerelerim düdüklü tencerem falan okadar cok tencere varki bida hiçbi parcaya gerek duymıcam gibi geliyo eğer cidden böle bişi varsa ilerde değiştirme yapaarlarmıki

Valla şekerim benim tencerem çaydanlığım Aryıldız çelik kısmından memnunum..Fakat desenlerinde dökülme gibi bişeyler oldu..o da bazı parçalarında..Onun dışında şikayetim yok..
Ama evlendikten sonra Karacadan mini çaydanlık, mini tencere falan aldım o kadar da memnun değilim pazar malı gibi geliyor..Hele KAhvaltı takımı evlere şenlik...

teşekkürler arkadaşlar. ben değiştirmeye karar verdim o zaman. ya modeli çok farklıydı hoşuma gitmişti ama tabi önemli olan kalitesi. hiç kullanıp da memnunum diyen yok mu acaba? bu arada bahsettiğim tencereler çelik, desenli teflonlardan bahsetmiyorum. ve bir de düdüklüm var karaca.

ya off bnde büyük setlerden aldım çok beğeniyorumm geride veremem seti komple vermem lazım:(off off

değiştirdim tencere setimi ve düdüklümü. onun yerine karacanın komple setini aldım arkadaşlar. hem daha uygun oldu, hem de daha kaliteli.yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler.

Back