- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
- Konu Sahibi misss_girl
-
kare düşünüyorum ama yerleştirmede sorun mu olur?teşekkürler buarada...1.yi sevdim ben kahvalti takimindan. Yemek takiminda da 3.yu. Ama makineye yerlestirmede sorun istemiyorsaniz yuvarlak model tercih edebilirsiniz.
Bence yemek takımı 3kahvaltı takımı 2
teşekkürler...kütahyanın gösterdiğim model yanlış bilmiyorsam geçensenenin sezon ürünü2013.ya birde öyle düşünürsek biz kullanana kadar heryerde görücez zaten yanlış mı düşünüyorumİlk gosterdiklerinizin modasi geceli cok oluyo.heryerde vardi biara.
Ama su enson gosterdiginiz model guzelmis.hem kutahya 1numaradir.cok kaliteli oluyo.
Hayirli olsun simdiden
teşekkürler canım ..valla bende hepsini beğendim birtane almak zorunda olduğum için karar veremiyorum3 model diyorum Yemek takımındakahvaltı takımlarının hepsi güzel bence ,makinada bir sorun olmuyor evde annemin makinasına koydum oldu hiç bir sorun olmadı. Tencere setini korkmazdan aldım tabi evli değilim nasıldır bilemiyorum ayrıca moda diye birşeye takılı kalma sen hangisini begendiysen moda odur ;-)
teşekkürler canım....offf çok zor bu işlerben aracanın yemek takımını aldım 3 numaradakini nişanlıyım şuan daha kullanmadım ama sade ve şık tabi genede tercih senn ktayyanın modelide ona yakın zaten o da hoş tercih senin
3muhteşem ya1Eki Görüntüle 1290122 Eki Görüntüle 1290123 Eki Görüntüle 1290124 Eki Görüntüle 1290126 Eki Görüntüle 1290128 Eki Görüntüle 1290130 kızlar karar veremedim karacanın çeyiz setlerinden alıcam 1 2 3 diye değerlendirirsek hangi yemek takımı ve hangi kahvaltı takımını seçerdiniz hangisi daha şık ve güzel sizce?
birde çeyiz setinden tancere setini almıcam karacanın iyi değil diyorlar onun yerine hangi markayı tercih edeyim hisar emsan korkmaz?
işte sorunda orda hepsi hitap ediyor o yüzden karar veremiyorumBen çeliklerimi korkmazdan aldım çeyiz ama o yüzden yorum yapamıyorum. Etrafımda kullananlar çok memnun ama yıllarca ilk günkü gibi. Tabak modası çok önemli değil bence her sezon değiştirmeyeceksin sonuçta gözüne hitap eden hangisiyse olsun eski model yeni model diye değerlendirme
3 te çok çizgili değilmi bana mı öyle geliyor 2 nasıl?3muhteşem ya
teşekkürler canım içimi rahatlattın...1 güzel bence . Kare ben kullanıyorum hem de günlük hiç sorun olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?