• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karaca karar veremedim fikir verirmisiniz(resimli)

misss_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
2.101
728
173
1
k.jpeg
karaca-84-parca-fine-bone-9003-yemek-takimi-400x400.jpg
karaca-84-parca-fine-bone-x5-yemek-takimi-400x400.jpg
karaca-42-parca-anemon-kahv.set-6585so-400x400.jpg
karaca-42-parca-kahvalti-seti-kiz-kulesi-v2-6593vh-400x400.jpg
karaca-42-parca-tulip-kahv.set-6585st-400x400.jpg
kızlar karar veremedim karacanın çeyiz setlerinden alıcam 1 2 3 diye değerlendirirsek hangi yemek takımı ve hangi kahvaltı takımını seçerdiniz hangisi daha şık ve güzel sizce?
birde çeyiz setinden tancere setini almıcam karacanın iyi değil diyorlar onun yerine hangi markayı tercih edeyim hisar emsan korkmaz?

1.yi sevdim ben kahvalti takimindan. Yemek takiminda da 3.yu. Ama makineye yerlestirmede sorun istemiyorsaniz yuvarlak model tercih edebilirsiniz.

İlk gosterdiklerinizin modasi geceli cok oluyo.heryerde vardi biara.
Ama su enson gosterdiginiz model guzelmis.hem kutahya 1numaradir.cok kaliteli oluyo.
Hayirli olsun simdiden

İlk gosterdiklerinizin modasi geceli cok oluyo.heryerde vardi biara.
Ama su enson gosterdiginiz model guzelmis.hem kutahya 1numaradir.cok kaliteli oluyo.
Hayirli olsun simdiden
teşekkürler...kütahyanın gösterdiğim model yanlış bilmiyorsam geçensenenin sezon ürünü2013.ya birde öyle düşünürsek biz kullanana kadar heryerde görücez zaten yanlış mı düşünüyorum

3 model diyorum Yemek takımında :-)kahvaltı takımlarının hepsi güzel bence ,makinada bir sorun olmuyor evde annemin makinasına koydum oldu hiç bir sorun olmadı. Tencere setini korkmazdan aldım tabi evli değilim nasıldır bilemiyorum o_O ayrıca moda diye birşeye takılı kalma sen hangisini begendiysen moda odur ;-)

Ben çeliklerimi korkmazdan aldım çeyiz ama o yüzden yorum yapamıyorum. Etrafımda kullananlar çok memnun ama yıllarca ilk günkü gibi. Tabak modası çok önemli değil bence her sezon değiştirmeyeceksin sonuçta gözüne hitap eden hangisiyse olsun eski model yeni model diye değerlendirme

3 model diyorum Yemek takımında :-)kahvaltı takımlarının hepsi güzel bence ,makinada bir sorun olmuyor evde annemin makinasına koydum oldu hiç bir sorun olmadı. Tencere setini korkmazdan aldım tabi evli değilim nasıldır bilemiyorum o_O ayrıca moda diye birşeye takılı kalma sen hangisini begendiysen moda odur ;-)
teşekkürler canım ..valla bende hepsini beğendim birtane almak zorunda olduğum için karar veremiyorum:KK51:

ben aracanın yemek takımını aldım 3 numaradakini nişanlıyım şuan daha kullanmadım ama sade ve şık tabi genede tercih senn ktayyanın modelide ona yakın zaten o da hoş tercih senin

Benim de aklıma kullanamadığım misafir yemek takımım geldi... :KK51:
Yanlış anlaşılmasın, misafirim gelmediğinden değil, iki sene ülkenin bir ucunda ikamet etmek zorunda olduğumuz için... :KK51:

1Eki Görüntüle 1290122 Eki Görüntüle 1290123 Eki Görüntüle 1290124 Eki Görüntüle 1290126 Eki Görüntüle 1290128 Eki Görüntüle 1290130 kızlar karar veremedim karacanın çeyiz setlerinden alıcam 1 2 3 diye değerlendirirsek hangi yemek takımı ve hangi kahvaltı takımını seçerdiniz hangisi daha şık ve güzel sizce?
birde çeyiz setinden tancere setini almıcam karacanın iyi değil diyorlar onun yerine hangi markayı tercih edeyim hisar emsan korkmaz?
3muhteşem ya

1 güzel bence . Kare ben kullanıyorum hem de günlük hiç sorun olmuyor.

Ben çeliklerimi korkmazdan aldım çeyiz ama o yüzden yorum yapamıyorum. Etrafımda kullananlar çok memnun ama yıllarca ilk günkü gibi. Tabak modası çok önemli değil bence her sezon değiştirmeyeceksin sonuçta gözüne hitap eden hangisiyse olsun eski model yeni model diye değerlendirme
işte sorunda orda hepsi hitap ediyor o yüzden karar veremiyorumo_Obirde dediğim gibi tencere setini almıcam karacanın korkmaz hisar filn düşünüyorum...teşekkürler buarada...

Back