- 7 Ekim 2015
- 258
- 167
- 53
- 29
Bu kadar araştırmanın sonucu eminim iyi seçersin. Ben hiç araştırmadan aldım. Eğer araştırsaydım çeyiz seti değilde ayrı ayrı begendiğim parçaları alırdım.. sen de öyle yap derim her markanın iyi oldugu şeyler farklı cünkü canımcanm daha seçmedm tencere araştırmamda bitsinde set alıcam ya aryıldızı araştırıyordum
Bu kadar araştırmanın sonucu eminim iyi seçersin. Ben hiç araştırmadan aldım. Eğer araştırsaydım çeyiz seti değilde ayrı ayrı begendiğim parçaları alırdım.. sen de öyle yap derim her markanın iyi oldugu şeyler farklı cünkü canım
yok canm araştırcam ama o kadar detayada gerek yokBu kadar araştırmanın sonucu eminim iyi seçersin. Ben hiç araştırmadan aldım. Eğer araştırsaydım çeyiz seti değilde ayrı ayrı begendiğim parçaları alırdım.. sen de öyle yap derim her markanın iyi oldugu şeyler farklı cünkü canım
Bombeli olanlar bana klasik geldi düz keskin olanlar daha modern kuzum... Beyaz kulplu olanlar güzel ama ısıya karşi durdukca aşınir rengi atarmi mutfak sonucta yağ filan renkleri giderse bi anda soguyuverirsin diye dusundum ilk gün aldigimiz gibi olmayacaklar sonucta... Siyah kulplu olanlar ve beyaz kulplu olanlar diyorum ben kirmizinin bide rengi cok cafcafli geldi bana baskın bilmiyorumki isinamadim kirmiziya
Bu set cok tatliymis yacanm bir de gri var
getirtebilirsem pembe istiyorum yoksa beyaz olmaz senin dediğin gibi çirkin görünecek siyahta yok canm o gördüğün lacivert. onuda uyduramam bir şeye
sonra kırmızıda uymaz gibi çünkü mutfağı mor pembe ağırlıklı düşündüm canm
en kötü gri diyorum ben şu seçenekler arasında bi bakar mısın rengine
gri mi yoksa pembe mi
Eki Görüntüle 1725949
aynısı canm sadece renk farklı =)Bu set cok tatliymis ya
pembe :)) ki ben öyle pespembe şeyleri çok sevmem yani tüm evi pembe yapıyolar ya country vs güzel ama herkesin evi aynı geliyo bana bu ara :) ama bu tencere pembe olmalı, sap formu belli olmuyordu öbür fotolarda. burda net görünüyoraynısı canm sadece renk farklı =)
gri mi pembe mi
yoksa sen kırmızı demiştin canm o mu??
İyi düsünmüssün her parçası iyiyse aynı markanın ceyiz setini alabilirsin tabi. Benim setin fiyatını hiç hatırlamıyorum garip ama. 2 sene oldu o yuzden. Evt didim modeli kırmızılı. Herkes kötü diyo ama cahilliğime denk geldi bakalım kullanınca anlicam kalitesini :)tek pişmanlıgım bu tencere seti zaten. Ama olsun napalım:) aryıldızın çeyiz paketi fiyatı ne pekiyok canm araştırcam ama o kadar detayada gerek yok
zaten aryıldıza çelikte iyi diyorlar o zaman çbk takımım ordan çelik tencerelerde ordan. porselen grubu aryıldız zaten kemk tozu en iyisi o yüzden sorun olmaz
kahvaltıda Ucuza kaçabilirim o da karaca ya da aryıldızda hangisini beğenirsem artık. zaten kahvaltılar bile kemk tozu serisi
bugün bir kahvaltıcı daha tespit ettm. olmadı çeyiz paketimden kahvaltımı çıkarıp beğendiğimi tek alabilirim uyguna denk getirebilirsem canm
sen kaça almştn 2 400-2600 demştn dimi
senin çelklerde karacanın didim model sanırım canm
2450 canm ama nakt dedm diye öyle oldu yoksa 3 bin demiştiİyi düsünmüssün her parçası iyiyse aynı markanın ceyiz setini alabilirsin tabi. Benim setin fiyatını hiç hatırlamıyorum garip ama. 2 sene oldu o yuzden. Evt didim modeli kırmızılı. Herkes kötü diyo ama cahilliğime denk geldi bakalım kullanınca anlicam kalitesini :)tek pişmanlıgım bu tencere seti zaten. Ama olsun napalım:) aryıldızın çeyiz paketi fiyatı ne peki
ben pembe severim fakat tüm evin pembe olmasına bende karşıyımpembe :)) ki ben öyle pespembe şeyleri çok sevmem yani tüm evi pembe yapıyolar ya country vs güzel ama herkesin evi aynı geliyo bana bu ara :) ama bu tencere pembe olmalı, sap formu belli olmuyordu öbür fotolarda. burda net görünüyor
canm napıosn baktın mı englısh homeaİyi düsünmüssün her parçası iyiyse aynı markanın ceyiz setini alabilirsin tabi. Benim setin fiyatını hiç hatırlamıyorum garip ama. 2 sene oldu o yuzden. Evt didim modeli kırmızılı. Herkes kötü diyo ama cahilliğime denk geldi bakalım kullanınca anlicam kalitesini :)tek pişmanlıgım bu tencere seti zaten. Ama olsun napalım:) aryıldızın çeyiz paketi fiyatı ne peki
Dimi ama duvarlar eksik kalsınben pembe severim fakat tüm evin pembe olmasına bende karşıyım
sonuçta eşinizde o evde yaşıyo sen öğrenci evi gibi çiçek böcekle dolduruyorsun pespeme yapıyorsun
ama mesela mutfağımı pembe mor düşünüyorum. araç gereçlerimi alırken ona göre alıcam yani.
duvarı komple mora pembeye boyamıcam
evet bir de çok itici yani çocuk evi gibi.Dimi ama duvarlar eksik kalsınpembeyi bende severim yanlış anlama ama dediğin gibi bi erkek için zor olsa gerek pespembe evde yaşamak :)
canm bir de gri var
getirtebilirsem pembe istiyorum yoksa beyaz olmaz senin dediğin gibi çirkin görünecek siyahta yok canm o gördüğün lacivert. onuda uyduramam bir şeye
sonra kırmızıda uymaz gibi çünkü mutfağı mor pembe ağırlıklı düşündüm canm
en kötü gri diyorum ben şu seçenekler arasında bi bakar mısın rengine
gri mi yoksa pembe mi
Eki Görüntüle 1725949
Ocak ayında inşallah çeyizime english home dan beğendiğim şeyleri alıcam ozman paylaşırım canımcanm napıosn baktın mı englısh homea
Eki Görüntüle 1788180
7.yuvarlak istemiyordum aslında...
Eki Görüntüle 1788178
6.çok abartı gibi sanki...Eki Görüntüle 1788177
5. Normalde gül desenini hiç sevmem. Olsada küçük ve kibar Olmalı. Ama bu ilginç bi şekilde Hoşuma gitti...
Eki Görüntüle 1788175
4.delikliler çok moda bu sıralar. Ama modası geçip çabuk sıkılır mıyım?Eki Görüntüle 1788171
3. Eki Görüntüle 1788168
2.Eki Görüntüle 1788166 1.komşumun Takım'ı. O aldığı için maalesef buna en az benzeyen bişey olmalı
Kahvaltı konusunda çok kararsız kaldım. Sizin fikirleriniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?