- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamlar kızlarrr
Karaca Home kalitesi hakkında bilgisi olan var mııı
Nevresim takımı falan beğendim de karaca home yerine başka bir markayı tavsiiye ederim diyen var mı yardımcı olur musunuzzz![]()
canım ben bi model begenmiştim meyra diye yakından baktım pek begenmedim kalitesini. 2 tane english home bide özdilek kışlık nevresimim var şimdilik. kullanmadım ama alırken begenerek aldım
anladım canım teşekkürlerrbenim 3 tane karaca home nevresimim var arkadasımada ev hediyesi almıştım çok memnun kaldı yinede sen bilirsin![]()
issimo home ve sarev de gayet kaliteli markalar canım alternatif olarak düşünebilirsin
Selamlar kızlarrr
Karaca Home kalitesi hakkında bilgisi olan var mııı
Nevresim takımı falan beğendim de karaca home yerine başka bir markayı tavsiiye ederim diyen var mı yardımcı olur musunuzzz![]()
English home dan 2 nevresim takımı aldım kalitesini beğendim herhangi bir solma falan yapmadı desenleri..indirme girdiğinde tekrar alıcam...
Canım geçen hafta karacahome erguvan nevresim takımını aldım kalitesi güzel ama evde taç linens le karşılaştırdığımızda tabiki onun kadar iyi değil ama kalitesizde değil kesinlikle alınabilir.![]()
evet erguvanı bende beğendim
internbetten alan var mı pekiiii![]()
canım ben internetten aldım gittigidiyordan 99 tl ye ertesi gün geldi hemen
Karaca home ürünleri oldukça şeker engilish home tarzı var aynı şekilde ondada ama marka sorarsanız ilk sırada sarev ikinci olarakta taçı öneririm ben öyle tercih ediyorum belki misafir takımı için diğer markalar düşünülebilinir![]()
teşekkürler tatlımmm sarev de güzel evettttpeki üsstte koyduğum takım için ne diyorsunnn
![]()
Desenleri birazcık karışık geldi bir çok şekil kullanmışlar canımcım sadeci olduğum için mi öyle geldi bilmiyorum ama kalp detayı hoşuma gitti ama![]()
evet biraz karıştırmışlarrbeğendim bendee battaniyesi de var diyee
![]()
Senin beğenmen önemli canım içine sindiyse fiyatı da iyiyse al derim![]()
beğendim dee baktığım sitede benım kredi kartıma taksit yok
fiyatı da bir yerde 199 tl diğer sitede 189 tl![]()