• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karaca Home mu Başka Bir Marka mı ?

coffee91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
25.045
866
168
33
selamlar kızlarrr :3::3:

Karaca Home kalitesi hakkında bilgisi olan var mııı :12::12:

Nevresim takımı falan beğendim de karaca home yerine başka bir markayı tavsiiye ederim diyen var mı yardımcı olur musunuzzz :21::21::21::21:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ben bi model begenmiştim meyra diye yakından baktım pek begenmedim kalitesini. 2 tane english home bide özdilek kışlık nevresimim var şimdilik. kullanmadım ama alırken begenerek aldım

benim 3 tane karaca home nevresimim var arkadasımada ev hediyesi almıştım çok memnun kaldı yinede sen bilirsin :16:

Selamlar kızlarrr :3::3:

Nevresim takımı falan beğendim de karaca home yerine başka bir markayı tavsiiye ederim diyen var mı yardımcı olur musunuzzz :21::21::21::21:

issimo home ve sarev de gayet kaliteli markalar canım alternatif olarak düşünebilirsin

canım ben bi model begenmiştim meyra diye yakından baktım pek begenmedim kalitesini. 2 tane english home bide özdilek kışlık nevresimim var şimdilik. kullanmadım ama alırken begenerek aldım

anladım canım özdilek ve english home çok harikalar zatenn :16: bende nevresim takımıı bakıyorum da modeli bir yana kullanışlı da olmalı :6::6:

Selamlar kızlarrr :3::3:

English home dan 2 nevresim takımı aldım kalitesini beğendim herhangi bir solma falan yapmadı desenleri..indirme girdiğinde tekrar alıcam...

Canım geçen hafta karacahome erguvan nevresim takımını aldım kalitesi güzel ama evde taç linens le karşılaştırdığımızda tabiki onun kadar iyi değil ama kalitesizde değil kesinlikle alınabilir.:16:

Canım geçen hafta karacahome erguvan nevresim takımını aldım kalitesi güzel ama evde taç linens le karşılaştırdığımızda tabiki onun kadar iyi değil ama kalitesizde değil kesinlikle alınabilir.:16:

evet erguvanı bende beğendim :16:

internbetten alan var mı pekiiii :8::8:

Kızlarrrr bir de karaca home sevgililer günü için böyle bir kampanya yapmışşş sizce nasılll alan var mıııı :3::3::3::3:

$2.webp$EvTekstil_3300116.webp

Karaca Home Sherry Nevresim Ve Battaniye Takımı

Karaca home ürünleri oldukça şeker engilish home tarzı var aynı şekilde ondada ama marka sorarsanız ilk sırada sarev ikinci olarakta taçı öneririm ben öyle tercih ediyorum belki misafir takımı için diğer markalar düşünülebilinir:16:

Son düzenleme:
Karaca home ürünleri oldukça şeker engilish home tarzı var aynı şekilde ondada ama marka sorarsanız ilk sırada sarev ikinci olarakta taçı öneririm ben öyle tercih ediyorum belki misafir takımı için diğer markalar düşünülebilinir:16:

teşekkürler tatlımmm sarev de güzel evetttt :21::21: peki üsstte koyduğum takım için ne diyorsunnn :16::16:

teşekkürler tatlımmm sarev de güzel evetttt :21::21: peki üsstte koyduğum takım için ne diyorsunnn :16::16:

Desenleri birazcık karışık geldi bir çok şekil kullanmışlar canımcım sadeci olduğum için mi öyle geldi bilmiyorum ama kalp detayı hoşuma gitti ama:17:

Desenleri birazcık karışık geldi bir çok şekil kullanmışlar canımcım sadeci olduğum için mi öyle geldi bilmiyorum ama kalp detayı hoşuma gitti ama:17:

evet biraz karıştırmışlarr :1: beğendim bendee battaniyesi de var diyee :16::16:

Back
X