Karabük'te olup evden kaçmak isteyen varmı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En iyi cevap
O nasıl başlık öyle ?
Hadi sen kaçıyorsun, başkasını niye sürüklüyorsun ablacım ?
Kaç yaşında olursan ol hakkında kayıp başvurusu yapıldığında aranan biri olacaksın. Farklı çözüm yolları olamaz mı, problemin ne ?
Sen kahveni yudumla, onlar bana tekme atıyor her yudumladığında. Filtre kahveni iç. Yukarıdaki elit nineler bile daha iyiymiş.

Başkasını sürüklemek derken o da aynı muameleyi gördüyse kendisini ipe asmasın. Diye bir niyetle söyledim. Zorlama yok. Okuma yazman varmı bilmem ama " isteyen varmı" dedim
Aile evinde şiddet gördüğün için mi kaçıyorsun, kocaya mı kaçıyorsun, yurttan mı kaçıyorsun, yaşadığın şehiri sevmiyorsun diye mi kaçıyorsun? Sorun ne tam olarak. Sorun neyse kaçarak cözemezsin. Kimsenin umrunda değilsen hakkında kayıp başvurusu yapmayacaklarsa kimse peşine düşmez.
Ama hiç doğru değil. Hayır yani kaçtığın zaman o sorunun çözülecek mi? Sadece sorundan uzaklaşmış olacaksın.
Ayrıca nereye kaçıyorsun, güvenilir bir yerin var mı
Dün düşündüm bir akrabaya gideceğim. Kaçış sebebi bana Afrika'daki elmas köleleri gibi davranmaları

O nasıl başlık öyle ?
Hadi sen kaçıyorsun, başkasını niye sürüklüyorsun ablacım ?
Kaç yaşında olursan ol hakkında kayıp başvurusu yapıldığında aranan biri olacaksın. Farklı çözüm yolları olamaz mı, problemin ne ?
Sen kahveni yudumla, onlar bana tekme atıyor her yudumladığında. Filtre kahveni iç. Yukarıdaki elit nineler bile daha iyiymiş.

Başkasını sürüklemek derken o da aynı muameleyi gördüyse kendisini ipe asmasın. Diye bir niyetle söyledim. Zorlama yok. Okuma yazman varmı bilmem ama " isteyen varmı" dedim

En iyi cevap
Bi ağır ol freni patlamış kamyon gibisin hayırdır sen ? Millete nine teyze falan ? Sakin olsana biraz. Evde de böyleysen ailen ne yapsın sana ?

Evden kaçmak isteyen var mı diye konu açarsan millet komik bulabilir, geyik döndürebilir. Millete laf geçiricem diye çabalayacağına derdini yazabilirdin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X