Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen kahveni yudumla, onlar bana tekme atıyor her yudumladığında. Filtre kahveni iç. Yukarıdaki elit nineler bile daha iyiymiş.O nasıl başlık öyle ?
Hadi sen kaçıyorsun, başkasını niye sürüklüyorsun ablacım ?
Kaç yaşında olursan ol hakkında kayıp başvurusu yapıldığında aranan biri olacaksın. Farklı çözüm yolları olamaz mı, problemin ne ?
Ailem şiddet gösteriyor. Köle muamelesi görüyorum.Neden evden kaçmak istiyorsun
Evde zebani gibi muamele görüyorum. Bana yemek verirken bile al katır diyorlar.Neden kaçmak istiyorsunuz ? Sebebini de söylerseniz belki akıl verebilirdik size
Ay teyze! Vallahi empati yap. Bir dene bak. Çorba yiyeceksin. Belki bir kaç kaşık. Sana katır muamelesi yapılıyor. Bir empati yap ablam . Bir dene bak. LütfenHangi gün ve Saat kaç gibi kaçarsın tahmini olarak ona göre ayarlayalım kendimizi
Dün düşündüm bir akrabaya gideceğim. Kaçış sebebi bana Afrika'daki elmas köleleri gibi davranmalarıAile evinde şiddet gördüğün için mi kaçıyorsun, kocaya mı kaçıyorsun, yurttan mı kaçıyorsun, yaşadığın şehiri sevmiyorsun diye mi kaçıyorsun? Sorun ne tam olarak. Sorun neyse kaçarak cözemezsin. Kimsenin umrunda değilsen hakkında kayıp başvurusu yapmayacaklarsa kimse peşine düşmez.
Ama hiç doğru değil. Hayır yani kaçtığın zaman o sorunun çözülecek mi? Sadece sorundan uzaklaşmış olacaksın.
Ayrıca nereye kaçıyorsun, güvenilir bir yerin var mı
Eşyammı var?Ben kacicam ama esyalarimi sigdiramiyorum, sen nasi bi yol buldun?
Sus teyze. Yaşlanmışsın. Namaz kıl bir şey yap yeterki sus. Yani Y a r g ı l a m a . Bana nasıl muamele yaptıklarını görsen nine.Karabük’te olup evden kaçmak isteyen birini bulsanız ne yapacaksınız? El ele verip birlikte mi kaçacaksınız?
Çünkü karabukteyim. Allah sanada diyer ninelerimiz gibi sabır versin. En çok sana ama. Konuyu nereye getirdin be nineKarabük: Ben ne alaka??
Şehirle ne ilgisi var, mutsuzsan başka yerlere gidince çok mutlu olurum sanma
Örnek: Müge Anlı, Ana Haber Bültenleri...
Sen kahveni yudumla, onlar bana tekme atıyor her yudumladığında. Filtre kahveni iç. Yukarıdaki elit nineler bile daha iyiymiş.O nasıl başlık öyle ?
Hadi sen kaçıyorsun, başkasını niye sürüklüyorsun ablacım ?
Kaç yaşında olursan ol hakkında kayıp başvurusu yapıldığında aranan biri olacaksın. Farklı çözüm yolları olamaz mı, problemin ne ?
Ha - ha - ha - ha, ne kadar komikti değilmi?Müge anlı bulur
Teyze sensin ayolAy teyze! Vallahi empati yap. Bir dene bak. Çorba yiyeceksin. Belki bir kaç kaşık. Sana katır muamelesi yapılıyor. Bir empati yap ablam . Bir dene bak. Lütfen
Bu arada şaka bir yana , direk kaçacam diye konu açılmaz, güzelce sıkıntını detayları ile yaz ki sana çözüm bulalım, bu şekilde olmaz ..Evde zebani gibi muamele görüyorum. Bana yemek verirken bile al katır diyorlar.
Bir empati bile yapamadı, ayol dedi, üst üste kanıtladıTeyze sensin ayol
Yaptım yaptım, güzelce konunu yaz ki çözüm bulalımBir empati bile yapamadı, ayol dedi, üst üste kanıtladı
Ama ayıp gerzek falan deme güzel konuş,saygılı ol. Yasin kacAyrıca komik bulan gerzeklerede şöyle bir cümlem var - keşke aynı şeyi 5 yıl çekseniz benim gibi.
Yaşın kaç ? Sana katır diyen kimEvde zebani gibi muamele görüyorum. Bana yemek verirken bile al katır diyorlar.
Reşit olmayan Z kuşağı bu nerde görsem tanırımAma ayıp gerzek falan deme güzel konuş,saygılı ol. Yasin kac
Komiksin dayı