Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen kahveni yudumla, onlar bana tekme atıyor her yudumladığında. Filtre kahveni iç. Yukarıdaki elit nineler bile daha iyiymiş.O nasıl başlık öyle ?
Hadi sen kaçıyorsun, başkasını niye sürüklüyorsun ablacım ?
Kaç yaşında olursan ol hakkında kayıp başvurusu yapıldığında aranan biri olacaksın. Farklı çözüm yolları olamaz mı, problemin ne ?
Malesef tek çarem. Telefonumdan konum bulurlarmı? Epostadan vs.Evden kaçmak genelde her şeyi daha da kötü yapıyor. Sorun neyse konuşarak çözmeye çalışmalısınız. Veya durumunuz uygunsa uzmandan yardım alabilirsiniz, arabulucu tarzı bir şey mesela
Yani reşitseniz ve kırmızı bültenle aranan biri değilseniz kimsenin bu tür şeylerle uğraşacağını sanmamMalesef tek çarem. Telefonumdan konum bulurlarmı? Epostadan vs.
Karabük: Ben ne alaka??Lütfen bilip bilmeden yargılamadan
Neden kaçmak istiyorsun?Lütfen bilip bilmeden yargılamadan
Neden evden kaçmak istiyorsunLütfen bilip bilmeden yargılamadan
Benim telefonum kirikti komple ekran yoktu sinyalden buldular. Hatta telefona siren sesi gibi bir sinyal geldiMalesef tek çarem. Telefonumdan konum bulurlarmı? Epostadan vs.
SesKız ne yaptın kaçtın mı bi ses versene merak ettim ben seni?
Komiksin dayıKarabük üniversitesinden malum arkadaşlara danışın bu sıcakta da çekilir mi bilmem