Zaten buna inanmıyorummmm sadece bu siteye baktım ve bir kaç yerdede okuyunca etkilendim bu kadarrrrrAy şu minnak laf sokuşlarınızı bu saçma fikri aklınıza sokan çevrenize de yapaydınız ya keşke :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten buna inanmıyorummmm sadece bu siteye baktım ve bir kaç yerdede okuyunca etkilendim bu kadarrrrrAy şu minnak laf sokuşlarınızı bu saçma fikri aklınıza sokan çevrenize de yapaydınız ya keşke :))
Yazmak istedimİlk defa bu siteye yazıyorum ve çok saçma bir soru sadece bugün biraz etkilendim hepsi bir ağizdan söylediği için
Çevrendekı insanlara tavsıyem Eki Görüntüle 3501264
Hemn ordan kaçın. Hıc normal degıller. Zorla tutuluyorsan işaret ver çevık kuvvet yollayalımİlk defa bu siteye yazıyorum ve çok saçma bir soru sadece bugün biraz etkilendim hepsi bir ağizdan söylediği için
TamamHemn ordan kaçın. Hıc normal degıller. Zorla tutuluyorsan işaret ver çevık kuvvet yollayalım
Benim böyle saçmalıklara inancım yok inanan arkadaşlara başarılar dilerimO soruyu soran bunada inansın mahsuru yok bence
Bu arada size söyle bir tavsiye vereceğim kimseyi heleki bir kadına böyle bir kelime kulanmayın herkesin kendine göre hayalleri var dilerimki sizde bu dünyada ne istiyorsanız rabbim sizin gönlünüze göre versin ama siz bugün benim kalbimi çok incitiniz bu yazıyla ve anlamıyorum böyle yapınca elinize kötülükten başka ne geçiyor en fazal böyle şeylerin gerçek olmadığınıntazacaktınız Allah sizi ıslah etsin etsinki bir dahada böyle şeyler yazmayınYani Allah affetsin ama sanki ürememen daha hayırlı.
Ya tamam kardeşim uzatma tamamBir dahaki ilişkide gusül alıp uyumayı deneyin gelmezler belki gebe kalırsınız.
Elhamdülillah benim böyle saçmalıklarla işim yok siz kendinizi çok zorlamayın tamamıBir dahaki ilişkide gusül alıp uyumayı deneyin gelmezler belki gebe kalırsınız.
Ya tek ilişkiye girdiğim günler oluyor demiyorum adetime yakın olduğu zamanlar görüyorum ve bu karabasan stresten oluyormuş ve bende eşimde böyle şeylere çok önem veriyoruzBunlar hep cimaya besmelesiz baslamaktan kaynaklaniyor, arastirmani oneririm.
Psikiyatriye gorunmenizi oneririm.Ya tek ilişkiye girdiğim günler oluyor demiyorum adetime yakın olduğu zamanlar görüyorum ve bu karabasan stresten oluyormuş ve bende eşimde böyle şeylere çok önem veriyoruz
Ya dedimya ben bu konuyu çok abartmak istemiyordum lütfen artık uzatmayınPsikiyatriye gorunmenizi oneririm.
Hanimefendi soylediginize gore ayin 3 haftasi (en az) karabasan goruyorsunuz, ben geyik yapmiyorum ciddiye alip psikiyatri öneriyorum.Ya dedimya ben bu konuyu çok abartmak istemiyordum lütfen artık uzatmayın
Değerli üyeHayır bak tekrar söylüyorum normalde bende inanmam inansam baştan beri söylerdim ama çevremdeki insanlar bunun olduğunu söyleyince biraz daha bilgi edinmek istedim dediğim gibi insanlar bu dönemlerde biraz daha hassas oluyor