Karabasan hamile kalmayı engeliyormu lütfen tecrübelerinizi yazınız çok ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet haklısınız benimde pek böyle şeylere inancım yok zaten kaç kere muska falan yaptır dediler yaptırmadım

İlk defa bu siteye yazıyorum ve çok saçma bir soru sadece bugün biraz etkilendim hepsi bir ağizdan söylediği için

Bir dahaki ilişkide gusül alıp uyumayı deneyin gelmezler belki gebe kalırsınız.

Yani Allah affetsin ama sanki ürememen daha hayırlı.
Bu arada size söyle bir tavsiye vereceğim kimseyi heleki bir kadına böyle bir kelime kulanmayın herkesin kendine göre hayalleri var dilerimki sizde bu dünyada ne istiyorsanız rabbim sizin gönlünüze göre versin ama siz bugün benim kalbimi çok incitiniz bu yazıyla ve anlamıyorum böyle yapınca elinize kötülükten başka ne geçiyor en fazal böyle şeylerin gerçek olmadığınıntazacaktınız Allah sizi ıslah etsin etsinki bir dahada böyle şeyler yazmayın

Bunlar hep cimaya besmelesiz baslamaktan kaynaklaniyor, arastirmani oneririm.
Ya tek ilişkiye girdiğim günler oluyor demiyorum adetime yakın olduğu zamanlar görüyorum ve bu karabasan stresten oluyormuş ve bende eşimde böyle şeylere çok önem veriyoruz

Hayır bak tekrar söylüyorum normalde bende inanmam inansam baştan beri söylerdim ama çevremdeki insanlar bunun olduğunu söyleyince biraz daha bilgi edinmek istedim dediğim gibi insanlar bu dönemlerde biraz daha hassas oluyor
Değerli üye
Cevrenızdeki ınsanların kastettiği ümmü sübyandır
Yanlıs anlamış olabilirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X