- 30 Mayıs 2015
- 13.907
- 13.438
bir ilk yaşanmıştır ve 15 kadın aynı anda aynı adamdan hamile kalmıştır djgjdjgjdgjjgjdjEki Görüntüle 3501129 yakında cıkacak soru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir ilk yaşanmıştır ve 15 kadın aynı anda aynı adamdan hamile kalmıştır djgjdjgjdgjjgjdjEki Görüntüle 3501129 yakında cıkacak soru
Abım fiskıye mubarek sacıyor herkese. Sniper attıgını vuruyorbir ilk yaşanmıştır ve 15 kadın aynı anda aynı adamdan hamile kalmıştır djgjdjgjdgjjgjdj
O soruyu soran bunada inansın mahsuru yok benceKızz dmee İnanırlar
bu gazla ikize hamile kalır hdhfdhghYo aksine hamile kalmayı kolaylaştırır, basıyo ya adı üstünde spermin gücüne güç katıyo
Hala hala bak inandım dünya sağlık örgütünün değil karabasan örgütünün biyografisi degilmiTabiki engeller. Dunya saglik orgutu hamilelik bildirgesinde de yazar. “If you see karabasan, no baby for you”
Hayır bak tekrar söylüyorum normalde bende inanmam inansam baştan beri söylerdim ama çevremdeki insanlar bunun olduğunu söyleyince biraz daha bilgi edinmek istedim dediğim gibi insanlar bu dönemlerde biraz daha hassas oluyorBu soru cok normal ama bız sacmayız ok.
Hayır bak tekrar söylüyorum normalde bende inanmam inansam baştan beri söylerdim ama çevremdeki insanlar bunun olduğunu söyleyince biraz daha bilgi edinmek istedim dediğim gibi insanlar bu dönemlerde biraz dahaBu soru cok normal ama bız sacmayız ok.
Allah efetsinde senin o çeneni kapatman daha hayırlıYani Allah affetsin ama sanki ürememen daha hayırlı.
Yok sana bunları yazdıran beyninin nerede olduğunu sorucaktıminşallah orgazm nedir diye sormazsın
Senin gelip birde beynine basın belki aklının gücüne akıl katarYo aksine hamile kalmayı kolaylaştırır, basıyo ya adı üstünde spermin gücüne güç katıyo
Eki Görüntüle 3501129 yakında cıkacak soru
Çevrendekı insanlara tavsıyemHayır bak tekrar söylüyorum normalde bende inanmam inansam baştan beri söylerdim ama çevremdeki insanlar bunun olduğunu söyleyince biraz daha bilgi edinmek istedim dediğim gibi insanlar bu dönemlerde biraz daha hassas oluyor
Hiç güleceğim yoktu beni çok güldürdünuz Allah da sizi güldürsünKızlar regl tarihime daha 1 2 gün var ve ben her ay nerdeyse karabasan görüyorum sizce bu hamileliğe engelmi
Evet sizi kara bastığı için yumurtalıklarınızı üşütüyorsunuz. Yatarken kalın giyinin.Kızlar regl tarihime daha 1 2 gün var ve ben her ay nerdeyse karabasan görüyorum sizce bu hamileliğe engelmi
Ay şu minnak laf sokuşlarınızı bu saçma fikri aklınıza sokan çevrenize de yapaydınız ya keşke :))Senin gelip birde beynine basın belki aklının gücüne akıl katar
Ya tamam tamam hadi bak işineDoğacak çocuğun adını karabasan koymaniz gerektiğine delalet ediyor bu durum yoksa çocuğa musallat olurlar
Hassas olabılırısn ama bu sebeple kalınır mı dıye dr sorulmaz ama ya. Sorarsan dalga konusu olacagı nı kestirmen lazım. Yıl olmus 2024 yanı bıraz ilim artıkHayır bak tekrar söylüyorum normalde bende inanmam inansam baştan beri söylerdim ama çevremdeki insanlar bunun olduğunu söyleyince biraz daha bilgi edinmek istedim dediğim gibi insanlar bu dönemlerde biraz daha