Karabasan hamile kalmayı engeliyormu lütfen tecrübelerinizi yazınız çok ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu biraz hassas içerik olduğu için insan biraz hasalaşıyor ve bu sitede bunun için bir kaç konu açılmış ilk başta bende inanmıyordum gerçi halende inanmıyorum sadece yazılanları okuyunca kendimde böyle bir konu açmıştım

Bu soru cok normal ama bız sacmayız ok.
Hayır bak tekrar söylüyorum normalde bende inanmam inansam baştan beri söylerdim ama çevremdeki insanlar bunun olduğunu söyleyince biraz daha bilgi edinmek istedim dediğim gibi insanlar bu dönemlerde biraz daha hassas oluyor

Bu soru cok normal ama bız sacmayız ok.
Hayır bak tekrar söylüyorum normalde bende inanmam inansam baştan beri söylerdim ama çevremdeki insanlar bunun olduğunu söyleyince biraz daha bilgi edinmek istedim dediğim gibi insanlar bu dönemlerde biraz daha

Çevrendekı insanlara tavsıyem

Hayır bak tekrar söylüyorum normalde bende inanmam inansam baştan beri söylerdim ama çevremdeki insanlar bunun olduğunu söyleyince biraz daha bilgi edinmek istedim dediğim gibi insanlar bu dönemlerde biraz daha
Hassas olabılırısn ama bu sebeple kalınır mı dıye dr sorulmaz ama ya. Sorarsan dalga konusu olacagı nı kestirmen lazım. Yıl olmus 2024 yanı bıraz ilim artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…