Karabasan hamile kalmayı engeliyormu lütfen tecrübelerinizi yazınız çok ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neyse daha çok kafa karistirmayalim sadece arkadaş sorunca ve canlı örnek olunca yazmak istedim rabbim hepimizin yardımcısı olsun gönlüne göre versin amacım kimseyi kırmak değil herkesin düşüncesine sonsuz saygım var kimi ilaç kullanıp vücudu gevşeterek rahatlar kimide duanın hükmüne inanıp kalbini ferah tutar psikoloji bu herşey kalpte ve beyinde biter aslında ama biseyler vesile olur Allah'ım kimseyi vesveseye düşürmesin cümleten hayırlı geceler güzel güller bahçeler içinde tatlı uykular olsun inşallah evladı olanlara rabbim derdini göstermesin hayırla sağlıkla büyütsün olmayanlara isteyenlere tez vakitte kendi haznesinden nasip etsin evlat hasretiyle ararken insan herşeye vesvese yapıp ihtimal veriyor dileyen isteyen herkesin tez vakitte hayırlı sağlıklı Salih Saliha evlatları olsun

Hanimefendi soylediginize gore ayin 3 haftasi (en az) karabasan goruyorsunuz, ben geyik yapmiyorum ciddiye alip psikiyatri öneriyorum.
Yarabim benim ağzımdan öyle bir laf çıktımı ben sadece regl tarihimden regl tarihine bu ay 1 kere gördüm oda düneyin ve karabasanın ta kendisini görmedim sadece kımıldayamayıp bağıramıyorum içimde bir şeyin gezdiğinden veyahutta bir kara adamın gördüğünümü yazdım Allah rızası için bilmediğiniz konularda çok yorum yapmayın

Sizden de inşallah insan inandığı bişey olunca piskolojisi kafası vücudu rahat oluyor ilaçlarla aynı şey aslında vesveseyi kendimiz aklımızdan çıkarınca kabuslarda olmaz
Ya yemin ederim herkezin içinde beni bir siz anladınız bı baktım konumun dışında o kadar saçma sapan yazılar gördümki ben ne ara onları söyledim ne ara yaptım bende şaşım bir dahada yazmam zaten neyse geceniz hayırlı olsun

Boşver canım ne demek istedigini anlıyorum ben senin kafayı taktiğin bişey olabilir bişeye takılınca beyin oyunlar oynar kabus görebilir " tıbben adı da UYKU TERÖRÜ " halk arasında karabasan görülebilir hiç önemli değil stres kaynaklı hepsi
Gönlünü ferah tut rabbim kolaylıklar nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
Lütfen arkadaşlar tamam hepiniz çoooooooooooooooooooook haklısınız bu konuda burda bitsin o güzelll bilgili ilminizide kendinize saklayın sadece karabasanın bir öneminin olup olmadığını sormuştum gidip kendinize göre yerler arayın ve kimsenin bu kadar özel hayatına gireceğini sanmayın asıl gerçek hayat burdan başlar

Hamile kalamiyorum diye kardeşim benden habersiz bir hocayla görüşmüş muska yazmış Ümmü sübyan var demiş çocuğun tutunmasina izin vermiyormuş Tüp bebekle ilk deneme de tuttu demek ki doktorların işine karismiyorlar iyi saatte olsunlar Tıp bizi aşar diyorlar

Neyse ciddi olayım, ben aşırı karabasan (uyku felci) yaşardım bu konuyla ilgisi uzaktan yakından yok

Ümmü sübyan kim neyse ınş sağlıkla kolayca gebe kalırsınız , nefes calısması meditasyon ve yoga uyku terörüne ıyı gelıyor

Karabasan uyku felci aslında. Neden uyku felci yaşıyorsunuz bunu bilmek faydalı olacaktır. Depresyonda iseniz uyku bozukluğunuz var ıse bunlar sebep olabilir. Ayrıca zihniniz yoğun ve tetikte demek ki. Zihniniz böyle stres altında iken hamilelik oluşmaması da bence anormal bir durum değil.

Karabasan olarak ifade ettiğiniz şey uyku felcidir. Yani uykuda solunum fonksiyonlarınızın sizin kontrolünüz dışında durması ve hareket edememe dürtüsü. Süre olarak çok uzun gibi hissettirse de birkaç saniyelik bir olaydır. Bir gecede birden fazla kez gerçekleşebilir. Ancak kalp, kan akışı vs durmadığı için gebe kalmanızı engelleyeceğini söylemek bence gerçek dışı.
Öte yandan burada asıl önemli olan karabasana neden maruz kaldığınızdır. Fizyolojik nedenleri tok yatmak, yastıksız uyumak, karnın üstüne yatmak, aşırı uykusuzluk, gece gündüz uyku farkının ortadan kalkması, aşırı kafein tüketimi vs. Hayatınızda bunları sorgulayın. Yatağa çok tok girmeyin, uyurken bir tık yüksek yastık kullanın, yan yatın, uyumadan önce duş almak iyi gelebilir, her gün aynı saatte uyumaya özen gösterin, akşam saatlerinde kafein almayın. Eğer bu yöntemlerle kendi kendine geçiremezseniz psikiyatriye görünüp antidepresan desteği alabilirsiniz, gerek olacağını pek sanmıyorum genelde düzelir. Bir de tabi dua edin yani düzelmesi için.
Ha bir de naçizane tavsiyem elma ile armudu da birbirine karıştırmayın, gebe kalma isteği mantığınızı ele geçirmesin.

Ümmü sübyan ne kiz

Neyse ciddi olayım, ben aşırı karabasan (uyku felci) yaşardım bu konuyla ilgisi uzaktan yakından yok

Ümmü sübyan kim neyse ınş sağlıkla kolayca gebe kalırsınız , nefes calısması meditasyon ve yoga uyku terörüne ıyı gelıyor

Lutfen bilmediginiz (!) konu hakkında yorum yazmayın tamam mi. Konu sahibi kızıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…