şimdi yedim sözünü dinleyip üstüne suyumu içiyorum..yanında destekleyici bişey ullanıyo musun?
ben de kullanıyorum iki aydır filan. aslında daha çok damar sağlığım için. göğüslerde de biraz farketti sanki. ama öyle ciddi bir büyüme yok. hala tahta statüsündeyim. bakalım belki daha uzun vadede farkeder. küçü hayatımın sonuna kadar yemeyi düşünüyorum ne de olsa.
Canım masaj da yaparsan belki daha cabuk büyüme olur faydasını görüsün bence yapopuyorumnanaktan
Canım ne güzel düzenli yemeye dewam et tama mı büyüyecekler opuyorumnanaktankızlarrrr günde 2 kez yiyomm gecen gün erkek arkadasım gögüslerin sekillenmis sanki dedi :kedi:d 2 haftadır düzenli yiyom
son iki banyomdan önce çilek yağıyla dondurduğum buzları sürüyorum. ama dediğim gibi gene de pek ümitli değilim. tahta olmayı çok sorun etmiyorum ama bi şansımı denemek istiyorum. :)
slm arkadaşlar ben kuç tozunu yiyemiyorum çok kötü tadı var ben kara üzüm kurusunu aldım onu yiyorum günde bir avuç bakalım etkisi olcakmı
Canım tadına alışıyosun zamanla sende alışırsın yaşın küçük büyüme olur sende ama kullan küç ü de zararı olmazOff bende var ama tadı çok çirkin ben suyla yutuyordum sanki kum yutuyor gibi :| Tekrar başlıcam ama of ben 16 yaşındayım bi sorun yapmaz dimi?(
valla ben 37 gündür . suyla yutuyorum . yaş sınırı var diyordu nette ama ben yapıyorum. sanki dolgunlaştı valla. şimdi 75 i tam dolduruyor. önce olmuyordu. bakalım 2 ayda belirgin bir fark oluyormuş(.bu arada 30 yaş sınır diyorlar)
ayyy ben bıraktımm yemeyi yaaa ve hiç umudum yok büyüyeceğinden.bıraktım çünkü evdeki yoğurt bitmişti.gidip hemen yiyim bari.bi çeşit depresyonda gibiyim kendim için iyi yararlı sağlıklı hiç bişi yapmak istemiyorum:Sbunun sıkıştırılıp tablet haline getirilmiş hali yok mu yaaa:S
arkadaslar ben bir bucuk aydir kullanyorum gercekten ise yariyor
ben hergün bir kupa ada cayi iciyorum sabah aksam kakau yagiyla masaj yapiyorum ve günde bir defa küc yiyorum gece yatmadan önce
gögüslerim gercekten dolgunlasti önceden avucumu doldurmuyodu bile simdi tasiyor sigmiyor:)
gercekten ise yarioyr
benim bu aralar gögüs uclarim aciyor elliyemiyorum neden acaba bi fikriniz varmi
büyüyomu dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?