- 20 Temmuz 2007
- 135
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neyi pilastikle yiyonuz?
[arkadaşlarım merhaba uzun süre k.ü.ç bende kullandım ve sadece beni mutlu eden ama geçici bir dolgunlukla karşılaştım. her bünyede farklı etki etme ihtimali wr fakat kalıcı bir dolgunluk sağlamıor. k.ü.ç ü farlı masaj we bitkilerle tamamlayan arkadaşlar küç ten deil dierlerinden fayda gördü sanırım. ve bir biolog arkadaşımla bu konuştuğumda bnm için bunları bilgili deneyimli insanlara sorduunda hakketen haklı olduumu anladm. küç sadece antoksidandır./B]
kızlar ben 1 haftadır kullanıorum ve bu ay ki adetim çok fazlalaştı..acaba bunun bi etkisi var mıdır?şimdiden teşekkürler
Rica ederim canım masaj yağı aklıma gelenler şunlar mersin yağı çilek lawanta yılang yılan yağı
(bitkisel yağlarla memişleri büyütmek topiğine bakabilirsiniz ayrıntılı olarak)
masajı şöyle yap canım yağ sür memeişlerine aşşagıdan yukarı doğru we dıştan içe doğru iki elinle dönüşümlü olarak masajını yap kesinlikle yukardan aşşağı yapma sarkma olur tmm canımopuyorumnanaktan
canım yeni okuyabildim içten cevabın cok tesekkür ederim ve hemen baslıorum masajayerimseniben...kaydirigubbakcemile2
kızlar ben de küç yiyom ama sanki siwilce yaptıakannehir mememde bile cıktı 1 tane minik......